ιδέες-για-καστανά μαλλιά-τάσεις 2023-

Καστανά Μαλλιά: Ολες οι οι αποχρώσεις που είναι στη μόδα φέτος το Χειμώνα του 2023 και θα τις  βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες

Οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα είναι καστανές. Γι’ αυτό και η σημερινή μας απόχρωση είμαστε σίγουροι ότι θα ταιριάζει σε όλες και αποτελεί μία μοντέρνα, σικ αλλά και στιλάτη επιλογή για κάθε γυναίκα! Τα καστανά μαλλιά θα κλέψουν τις εντυπώσεις φέτος.

Φαίνεται πως σύμφωνα με τους μεγάλους οίκους ομορφιάς, τα καστανά μαλλιά σε όλες τους τις αποχρώσεις θα πρωταγωνιστήσουν φέτος το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022-2023. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς 15 μοναδικές ιδέες για καστανά μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με καστανά μαλλιά: Σκούρο καστανό σε καρέ μαλλιά

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα σικ και μοντέρνο κούρεμα, αν διαλέξεις ένα αυστηρό καρέ και το αναδείξεις με ένα σκούρο καστανό. Θα σου ταιριάζει σίγουρα αν έχεις σταρένια επιδερμίδα και μαύρα φρύδια. Μία απόχρωση εύκολη που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση.

Καστανά μαλλιά: Οι αποχρώσεις που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες

Ιδέες με καστανά μαλλιά: Καστανά μαλλιά μεσαίου μάκρους με ξανθές ανταύγεις

Στο καστανό ταιριάζει σίγουρα το ξανθό. Οπότε, μπορείς να δημιουργήσεις ένα καστανόξανθο αποτέλεσμα με μία μελί απόχρωση στην βάση και μερικές ξανθές διακριτικές ανταύγειες. Η εικόνα παρακάτω θα σε καθοδηγήσει περισσότερο.

καστανά μαλλιά-μεσαίου μάκρους-με-ξανθές ανταύγειες-ιδέες-

Ιδέες με καστανά μαλλιά: Καστανά μαλλιά με αποχρώσεις του κόκκινου

Μπορείς να βρεις μία καστανή απόχρωση με τόνους κόκκινου μέσα. Είναι μία γλυκιά καστανή απόχρωση, που ταιριάζει πολύ σε γυναίκες με φλογερό ταπεραμέντο και λευκή επιδερμίδα με ανοιχτόχρωμα φρύδια. Είναι μία εντυπωσιακή ιδέα για να επιλέξεις!

καστανά μαλλιά-με-κόκκινους τόνους-ιδέες-

Ιδέες με καστανά μαλλιά: Σοκολατί μαλλιά

Αν θέλεις να κατευθυνθείς προς τις καστανές αποχρώσεις τότε δεν πρέπει να απορρίψεις τις σοκολατί αποχρώσεις. Το σοκολατί είναι ένα γλυκό χρώμα που ταιριάζει τόσο σε μελαχρινές όσο και σε ξανθές γυναίκες. Είναι όμορφο, σικάτο και λαμπερό!

σοκολατί-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες με καστανά μαλλιά: Τα ίσια μαλλιά θα δείξουν υπέροχα

Τα καστανά μαλλιά έχουν μία φυσικότητα. Αυτό σημαίνει πως σε κάνουν να δείχνεις πιο αθώα, πιο φυσική και πιο νέα. Αν επιλέξεις τα ίσια μαλλιά, τα καστανά μαλλιά σου θα δείξουν ακόμη πιο λαμπερά και φυσικά και αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία!

σκούρα καστανά-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά: Ιδέες για τον χειμώνα του 2023

ιδέες-για-καστανά μαλλιά-τάσεις 2023-

Ιδέες με καστανά μαλλιά: Διακριτικοί ξανθοί τόνοι

Μπορείς να επιλέξεις μία ξεθωριασμένη καστανή απόχρωση και να την κάνεις να δείξει ακόμη πιο όμορφη με μερικούς ξανθούς τόνους. Είναι μία φανταστική απόχρωση και σίγουρα ταιριάζει πολύ στους χειμερινούς μήνες!

καστανά-μακριά μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Αυστηρό καρέ: Ιδέες για τα μαλλιά

ιδέες-για-καστανά μαλλιά-τάσεις 2023-

ιδέες-για-καστανά μαλλιά-τάσεις 2023-

Ιδέες με καστανά μαλλιά: Εντυπωσιακά καστανά μακριά μαλλιά

Αν θέλεις να κάνεις τα μακριά σου μαλλιά να δείξουν πιο φυσικά, λαμπερά και υγιή τότε μία καστανή απόχρωση είναι αυτό που χρειάζεσαι. Και αφού μιλάμε για την Ελλάδα, αυτό σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα ότι θα γυρίσεις πίσω στο φυσικό και αυτό το έχουμε όλες ανάγκη που και που.

ιδέες-για-καστανά-μακριά μαλλιά-

ιδέες-για-καστανά μαλλιά-τάσεις 2023-

Ιδέες με καστανά μαλλιά: Ξανθά μαλλιά με καστανούς τόνους

Μπορείς να “παίξεις” αυτό το “παιχνίδι” αντίστροφα και να επιλέξεις μία ξανθιά απόχρωση με καστανές αποχρώσεις όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα. Σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις και θα μαγνητίσεις τα βλέμματα.

ξανθά μαλλιά-με-καστανές αποχρώσεις-ιδέες-

ιδέες-για-καστανά μαλλιά-τάσεις 2023-

Δείτε ακόμα Frame cut: Το κούρεμα του 2023 που πάει σε όλες τις γυναίκες

ιδέες-για-καστανά μαλλιά-τάσεις 2023-

Ιδέες με καστανά μαλλιά: Μακρύ καρέ σε καστανό χρώμα

Το μακρύ καρέ είναι ένα κούρεμα που για άλλη μία χρονιά θα πρωταγωνιστήσει. Αν θες να αφαιρέσεις χρόνια και να τονίσεις τα φυσικά σου χαρακτηριστικά τότε μία καστανή απόχρωση είναι αυτό που αναζητούσες. Θα την λατρέψεις!

μακρύ καρέ-σε-καστανό χρώμα-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close