ιδέες-με-frame cut-στα-μαλλιά-τάσεις 2023-

Το frame cut πρόκειται για την νέα τάση του 2023 στα γυναικεία κουρέματα που πραγματικά πάει σε όλες τις γυναίκες και εμείς θα σας δείξουμε ιδέες για μακριά, καρέ και μεσαίου μήκους μαλλιά.

Το frame cut πρόκειται για ένα νέο γυναικείο κούρεμα που θα πρωταγωνιστήσει όλο το 2023. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα γυναικείο κούρεμα που απευθύνεται σε γυναίκες με λεπτά μαλλιά αλλά και σε εκείνες τις γυναίκες που δεν θέλουν να επισκέπτονται πολύ συχνά το κομμωτήριο.

Το frame cut αποτελείται από layers που αγκαλιάζουν το πρόσωπο και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, αποτελώντας έτσι μία διαχρονική επιλογή. Έχοντας δοκιμαστεί ήδη από celebrities όπως οι Sienna Miller, Elsa Pataky και Penélope Cruz, νομίζουμε πως το 2023 θα το δούμε κυριολεκτικά παντού.

Δείτε ακόμα Αυστηρό καρέ: Ιδέες για τα μαλλιά

Αυτό που λατρέψαμε στο frame cut είναι ότι χαρίζει εφέ contouring στο πρόσωπο και δίνει έμφαση στις μπροστινές τούφες των μαλλιών, αναδεικνύοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες με frame cut: Frame cut σε καρέ ξανθά μαλλιά

Το frame cut προσφέρει όγκο στα μαλλιά και τα κάνει να δείχνουν πάντα καλοχτενισμένα. Έτσι συνιστάται στις γυναίκες που έχουν αδύναμη και λεπτή τρίχα αλλά και στις γυναίκες που δεν ξοδεύουν πολλές ώρες ή μέρες στο κομμωτήριο. Ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, με καρέ, μεσαίου μάκρους ή μακριά μαλλιά, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

Frame cut: Το κούρεμα του 2023 που πάει σε όλες τις γυναίκες

Δώσε έμφαση στις μπροστινές τούφες

Το frame cut είναι ακόμη μία πρόταση για γυναικείο κούρεμα με έντονα layers που φαίνεται πως το 2023 θα πρωταγωνιστήσουν. Δίνει έμφαση στις μπροστινές τούφες των μαλλιών, κάνοντας το γυναικείο πρόσωπο να έχει πιο έντονες γωνίες ή να φαίνεται πως έχει γωνίες.

Frame cut-σε-ξανθά-μεσαίου μήκους-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες με frame cut: Δοκίμασέ το σε καρέ καστανά μαλλιά

Ακόμη κι αν έχεις καρέ καστανά μαλλιά, που στην Ελλάδα είναι ένα τυπικό κούρεμα, το frame cut μπορεί να χαρίσει στιλ και άποψη σε αυτά τα μαλλιά. Τα κάνει να δείχνουν πάντα καλοσχηματισμένα, μοντέρνα και με ένα ιδιαίτερο στιλ κι έτσι, σπάει την μονοτονία.

Frame cut-σε-καρέ-καστανά μαλλιά-ιδέες-

Σε Πλούσια μακριά μαλλιά

Φυσικά είναι μία ιδανική επιλογή και για τα μακριά σου μαλλιά όπως βλέπεις και στην παρακάτω φωτογραφία. Κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και σαγηνευτικά ενώ τους χαρίζει ένα πολύ ξεχωριστό στιλ που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Frame cut-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες με frame cut: Ισια μαλλιά

Αφού το συγκεκριμένο κούρεμα δίνει έμφαση στις μπροστινές τούφες, τα ίσια μαλλιά είναι ένα χτένισμα που είναι σε θέση να αναδείξει το συγκεκριμένο κούρεμα. Αυτό, διότι τα ίσια μαλλιά έχουν την τάση να αναδεικνύουν και την παραμικρή λεπτομέρεια του κουρέματος ή του χρώματος που έχεις επιλέξει.

Frame cut-σε-ίσια-μακριά μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά: Ιδέες για τον χειμώνα του 2023

ιδέες-με-frame cut-στα-μαλλιά-τάσεις 2023-

Frame cut σε αυστηρό καρέ

Ακόμη και το αυστηρό καρέ, που είναι ένα κούρεμα που δύσκολα μπορείς να βρεις χτένισμα ή κάποιο άλλο στιλ να το αναδείξεις, μπορεί να δείξει πιο εντυπωσιακό . Διακριτικά layers που θα κάνουν το αυστηρό σου καρέ μοναδικό!

Frame cut-σε-αυστηρό καρέ-ιδέες-

ιδέες-με-frame cut-στα-μαλλιά-τάσεις 2023-

Δείτε ακόμα Μαλλιά Οκτωβρίου 2022: Ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα και κουρέματα

ιδέες-με-frame cut-στα-μαλλιά-τάσεις 2023-

ιδέες-με-frame cut-στα-μαλλιά-τάσεις 2023-

ιδέες-με-frame cut-στα-μαλλιά-τάσεις 2023-

Φώτισε τα μαλλιά σου με λίγες ανταύγειες

Κι αν θέλεις να κάνεις το frame cut να δείξει πιο εντυπωσιακό, μπορείς να φωτίσεις τα τουφάκια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού με ανοιχτόχρωμες ανταύγειες. Έτσι θα σπάσεις την μονοτονία και θα δώσεις ακόμη παραπάνω στιλ στο νέο σου κούρεμα!

Frame cut-με-ξανθές ανταύγειες-ιδέες-

ιδέες-με-frame cut-στα-μαλλιά-τάσεις 2023-

ιδέες-με-frame cut-στα-μαλλιά-τάσεις 2023-

Δείτε ακόμα Chin bangs: Η νέα τάση στις αφέλειες για τον Χειμώνα του 2023

ιδέες-με-frame cut-στα-μαλλιά-τάσεις 2023-

Ιδέες με frame cut: Ταιριάζει και σε μαλλιά “χάρακα”

Τα τελευταία χρόνια το κούρεμα “χάρακας” έχει αγαπηθεί πολύ από πολλές γυναίκες. Είναι στην ουσία ένα κούρεμα, που οι άκρες των μαλλιών έχουν ακριβώς το ίδιο μήκος και δεν έχει φιλάρισμα, μύτες ή κάτι άλλο. Όμως μπορείς να επιλέξεις το κούρεμα χάρακα συνδυασμένο με το frame cut και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Frame cut-σε-μαλλιά-χάρακας-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close