τάσεις-στα-κόκκινα μαλλιά-Άνοιξη 2024-ιδέες-

Τα κόκκινα μαλλιά θα πρωταγωνιστήσουν την Άνοιξη 2024 και θα δούμε όλες τις νέες αποχρώσεις του κόκκινου που αξίζει να διαλέξετε .

Τα κόκκινα μαλλιά είναι η τέλεια επιλογή για τις φλογερές γυναίκες, που τους αρέσει να πειραματίζονται, να ξεχωρίζουν και έχουν έντονο ταπεραμέντο. Ταιριάζουν σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμη και σταρένια επιδερμίδα, ενώ υπάρχουν οι σωστές αποχρώσεις και για τις πιο μελαχρινές.

Η Άνοιξη 2024 ήρθε και μαζί της ήρθαν και οι νέες τάσεις της σεζόν. Έτσι, θα δούμε παρακάτω όλες τις νέες αποχρώσεις των κόκκινων μαλλιών που θα πρωταγωνιστήσουν την φετινή Άνοιξη και θα ταιριάξουν σε κάθε γυναίκα. Ιδέες και για μακριά και για καρέ μαλλιά, ακόμη και προτάσεις με ανταύγειες. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για κόκκινα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Κόκκινα μαλλιά magenta

Το magenta είναι ένα νέο χρώμα που από πέρσι έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο μανικιούρ, στο μακιγιάζ, στα ρούχα αλλά και στα μαλλιά. Χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Magenta είναι και το χρώμα με έντονες αποχρώσεις φούξια και το χρώμα με έντονες αποχρώσεις κόκκινου. Παρακάτω βλέπουμε πως μπορεί να αποτυπωθεί στα μαλλιά.

Κόκκινα μαλλιά: 15 ιδέες με όλες τις αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν την Άνοιξη 2024

Ιδέες για κόκκινα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Παραδοσιακό φλογερό κόκκινο

Μία τάση από το 2000 επανέρχεται και μιλάμε για το παραδοσιακό φλογερό κόκκινο ή αλλιώς το κεραμιδί. Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και περισσότερο, σε αυτές με τη σταρένια, τη μελαχρινή και τη μαύρη επιδερμίδα. Μη φοβηθείς να το επιλέξεις.

κεραμιδί-κυματιστά-μαλλιά-την-Άνοιξη 2024-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Φλογερό κόκκινο με ξανθές ανταύγειες

Μπορείς να επιλέξεις ένα φλογερό κόκκινο σαν το παρακάτω που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα ανανεώσει το στιλ σου. Μία απόχρωση που ταιριάζει σε γυναίκες με λευκές και σταρένιες επιδερμίδες, ακόμη κι αν έχετε μαύρα φρύδια. Μπορείς να επιλέξεις και δύο ξανθές πλατινέ ανταύγειες για να αναδείξεις την απόχρωση του κόκκινου.

έντονα-κόκκινα μαλλιά-με-ξανθές ανταύγειες-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Πυρόξανθα μαλλιά

Το πυρόξανθο δεν έφυγε ποτέ από τις τάσεις τα τελευταία χρόνια, όμως ομολογουμένως ταιριάζει περισσότερο στην Άνοιξη και στο Καλοκαίρι. Τώρα που ο ήλιος γίνεται σιγά σιγά πιο φωτεινός τα πυρόξανθα μαλλιά σου σίγουρα, θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

πυρόξανθα-κυματιστά-μαλλιά-με-όγκο-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα

Είτε είσαι μία γυναίκα με ροκ στιλ, είναι με σικ παρουσιαστικό, τα κόκκινα μαλλιά μπορείς να τα υποστηρίξεις. Παρακάτω βλέπουμε πως ένα φλογερό κόκκινο μπορεί να γίνει αρκετά σικ με το σωστό χτένισμα. Πάντα όμως θα φαίνεται ότι είσαι μία γυναίκα με εκρηκτικό ταπεραμέντο.

έντονα-κόκκινα μαλλιά-κυματιστά-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Κόκκινες ανταύγειες

Αν θέλεις να κάνεις μία αλλαγή, μπορείς να διατηρήσεις τα φυσικά σου μαλλιά και να τα αναδείξεις με μερικές κόκκινες ανταύγειες, όπως βλέπουμε και στη παρακάτω εικόνα. Είναι ένα νεανικό στιλ στα μαλλιά που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και επιτυγχάνεται πανεύκολα.

καστανά-μαλλιά-με-κόκκινες ανταύγειες-ιδέες-

 

Απόκριες 2024 : 16 ιδέες για εύκολα και μοντέρνα αποκριάτικα χτενίσματα

τάσεις-στα-κόκκινα μαλλιά-Άνοιξη 2024-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Μπορντό αποχρώσεις

Ακόμη και μέσα στη καρδιά της Άνοιξης το μπορντό θα συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Φυσικά είναι μία απόχρωση που το Καλοκαίρι θα εκλείψει, αλλά προλαβαίνεις τους τελευταίους 3 μήνες να δεις αν σου ταιριάζει και να το βάλεις στο πρόγραμμα ξανά από τον Χειμώνα.

μπορντό-μακριά-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Παίξε με όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου

Διάλεξε ένα κεραμιδί ή ένα μπορντό για τα μαλλιά σου και ανέδειξέ το με πιο έντονες ανταύγειες σε φλογερό κόκκινο. Θα δώσει μία φωτεινότητα στα μαλλιά και μπορείς με αυτόν τον τρόπο να κάνεις ανοιξιάτικη, ακόμη και τη πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου.

μπορντό-μακριά-μαλλιά-με-κόκκινες-ανταύγειες-ιδέες-

τάσεις-στα-κόκκινα μαλλιά-Άνοιξη 2024-ιδέες-

τάσεις-στα-κόκκινα μαλλιά-Άνοιξη 2024-ιδέες-

τάσεις-στα-κόκκινα μαλλιά-Άνοιξη 2024-ιδέες-

τάσεις-στα-κόκκινα μαλλιά-Άνοιξη 2024-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Σε καρέ μαλλιά

Μπορεί να έχεις αυστηρό καρέ αλλά δε σημαίνει πως δεν μπορείς να διαλέξεις και μία πιο έντονη απόχρωση του κόκκινου. Από αυστηρή θα γίνεις αυστηρή και ροκ και σίγουρα θα βγάλεις στην επιφάνεια μία πιο νεανική και εξτρίμ πλευρά σου.

φλογερό-κόκκινο-σε-καρέ μαλλιά-ιδέες-

 

Italian bob: Το νέο καρέ κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και είναι τάση για την Άνοιξη 2024

τάσεις-στα-κόκκινα μαλλιά-Άνοιξη 2024-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close