ιδέες-για-πασχαλινά νύχια-σε-κόκκινο-Πάσχα 2023-

Το κόκκινο είναι το χρώμα του Πάσχα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και σας παρουσιάζουμε 15 ιδέες για γιορτινά Πασχαλινά νύχια σε κόκκινο χρώμα. Ιδέες για κοντά και μακριά νύχια.

Στην Ελλάδα όταν σκεφτόμαστε το Πάσχα, αυτομάτως μας έρχονται στο μυαλό τα κόκκινα Πασχαλινά αυγά, η μαγειρίτσα, το αρνί και η ελληνική ύπαιθρος. Γι’ αυτό και όσων αφορά την ομορφιά μας, το Πάσχα επιλέγουμε τόσο για το ντύσιμο όσο και για το μακιγιάζ ή το μανικιούρ το κόκκινο και το φλοράλ.

Στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε 15 μοναδικές ιδέες για κόκκινα νύχια με Πασχαλινά σχέδια. Λαγουδάκια, λουλούδια και ανοιξιάτικα φρούτα, θα απογειώσουν τα κόκκινα νύχια μας τα οποία μπορούμε να τα επιλέξουμε όλη την γιορτινή περίοδο αλλά και την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2023: Κόκκινα νύχια με μαύρες γραμμές

Το κόκκινο είναι από μόνο του ένα Πασχαλινό χρώμα. Γι’ αυτό κι αν θέλεις να επιλέξεις ένα γιορτινό μανικιούρ δεν είναι ανάγκη να το αναδείξεις με λαγουδάκια, πασχαλίτσες κλπ. Κόκκινα, φλογερά νύχια με μαύρες γραμμές αρκούν για ένα σικ, μοντέρνο και Πασχαλινό αποτέλεσμα.

Κόκκινα Πασχαλινά νύχια: 15 ιδέες για το Πάσχα 2023 με γιορτινά σχέδια

Ιδέες για κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2023: Κόκκινα νύχια σε γαλλικό μανικιούρ

Επέλεξε για το Πάσχα 2023 μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σαν την παρακάτω. Άλλωστε το γαλλικό μανικιούρ μαζί με τις παραλλαγές του είναι η απόλυτη τάση για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023. Γαλλικό μανικιούρ σε κόκκινο χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

γαλλικό-μανικιούρ-σε-κόκκινο-Πασχαλινά νύχια 2023-ιδέες-

Δείτε ακόμα Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια

ιδέες-για-πασχαλινά νύχια-σε-κόκκινο-Πάσχα 2023-

Ιδέες για κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2023: Κόκκινα νύχια με κερασάκια

Μπορεί ακόμη να μην έχει έρθει η εποχή του κερασιού όμως την Άνοιξη και το Πάσχα μας πιάνει μία μανία με το κόκκινο, τα έντονα χρώματα γενικότερα και οποιοδήποτε χαριτωμένο σχέδιο παραπέμπει σε φύση. Έτσι κόκκινα γιορτινά νύχια με κερασάκια είναι ό,τι πρέπει και για το Πάσχα 2023!

κόκκινα νύχια-με-κεράσια-Πασχαλινά νύχια 2023-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2023: Κόκκινα νύχια με λαγουδάκια

Κι αν θέλεις το μανικιούρ σου να σε βάλει για τα καλά στο Πασχαλινό κλίμα, τότε μερικά κόκκινα νύχια και ένα χαριτωμένο λαγουδάκι για σχέδιο είναι απλά αυτό που χρειάζεσαι. Είναι ένα υπέροχο, παιχνιδιάρικο και τόσο γιορτινό σχέδιο που σίγουρα θα το λατρέψεις.

κόκκινα νύχια-με-λαγουδάκια-Πασχαλινά νύχια 2023-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2023:  Πες ναι στα γκλίτερ

Συνδύασε το κόκκινο και το απαλό ροζ και βάλε λίγα γκλίτερ για να αναδείξεις την γιορτινή σου διάθεση, τόσο το βράδυ της Ανάστασης όσο και την Κυριακή του Πάσχα. Μην ξεχνάς ότι τα γκλίτερ είναι η απόλυτη τάση και την σεζόν που έρχεται.

κόκκινα νύχια-με-γκλίτερ-Πασχαλινά νύχια 2023-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2023: Λέμε ναι και στα στρας

Εκτός από τα διακριτικά σχέδια με γκλίτερ τα στρας και μάλιστα τα 3D είναι και αυτά μία από τις επιλογές σου και σίγουρα μπορείς να την επιλέξεις τόσο για το βράδυ της Ανάστασης όσο και για την Κυριακή του Πάσχα.

κόκκινα νύχια-με-στρας-Πασχαλινά νύχια 2023-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2023: Οι πασχαλίτσες είναι υπέροχες

Μπορείς επίσης να επιλέξεις για γιορτινό σχέδιο μερικές χαριτωμένες πασχαλίτσες. Από τα λίγα έντομα που αγαπάμε τόσο πολύ και που από παιδιά δεν είχαμε πρόβλημα να περπατούν πάνω μας. Σηματοδοτούν τον ερχομό της Άνοιξης και του Πάσχα και μπορούμε να τα επιλέξουμε για το μανικιούρ μας.

κόκκινα νύχια-με-πασχαλίτσες-Πασχαλινά νύχια 2023-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2023: Κόκκινα σκούρα νύχια

Το παρακάτω σχέδιο παραπέμπει σε Πασχαλινά διακοσμητικά παλαιότερων χρόνων, γι’ αυτό και το επιλέξαμε. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις το σκούρο κόκκινο για τα νύχια σου και να το συνδυάσεις με αυτό το σχέδιο.

κόκκινα νύχια-με-σχέδια-Πασχαλινά νύχια 2023-ιδέες-

Δείτε ακόμα Πάσχα 2023: 15 ιδέες για floral Πασχαλινά νύχια

ιδέες-για-πασχαλινά νύχια-σε-κόκκινο-Πάσχα 2023-

ιδέες-για-πασχαλινά νύχια-σε-κόκκινο-Πάσχα 2023-

Ιδέες για κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2023: Πασχαλινά νύχια με λουλούδια

Σικ κόκκινα Πασχαλινά νύχια με λουλούδια και χρυσά σχέδια τόσο για την Μεγάλη Εβδομάδα όσο και για την Ανάσταση αλλά και την Κυριακή του Πάσχα. Είναι μοντέρνα αλλά και vintage κι εμείς σίγουρα θα τα επιλέξουμε.

κόκκινα νύχια-με-λουλούδια-Πασχαλινά νύχια 2023-ιδέες-

ιδέες-για-πασχαλινά νύχια-σε-κόκκινο-Πάσχα 2023-

ιδέες-για-πασχαλινά νύχια-σε-κόκκινο-Πάσχα 2023-

Δείτε ακόμα Πάσχα 2023: Ιδέες για νύχια με Πασχαλινά αυγά

ιδέες-για-πασχαλινά νύχια-σε-κόκκινο-Πάσχα 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close