Ιδέες για νύχια με Πασχαλινά αυγά

Το Πάσχα 2023 πλησιάζει και στο σημερινό άρθρο θα σας βάλουμε για τα καλά στο γιορτινό κλίμα, δείχνοντάς σας ιδέες για νύχια με Πασχαλινά αυγά!

Το Πάσχα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα Πασχαλινά αυγά τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες του κόσμου. Σήμερα λοιπόν είπαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς μερικές μοντέρνες ιδέες για Πασχαλινό μανικιούρ που θα σας βάλει για τα καλά στο γιορτινό κλίμα.

Πασχαλινό μανικιούρ με Πασχαλινά αυγά σε πολύχρωμα σχέδια και χρώματα για να επιλέξεις. Φυσικά αποτελούν μία κορυφαία τάση για το Πάσχα 2023 και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Θέλετε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας; Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για νύχια με Πασχαλινά αυγά: Γαλλικό μανικιούρ

Μπορείς για το Πάσχα 2023 να επιλέξεις ένα γαλλικό μανικιούρ σε διάφορες αποχρώσεις και με πουά σχέδιο που παραπέμπει στα Πασχαλινά αυγά. Στο εξωτερικό πολλοί βάφουν αυγά μικρότερων πτηνών με πουά σχέδιο οπότε είστε σίγουρα μέσα στο κλίμα.

Πάσχα 2023: Ιδέες για γιορτινό μανικιούρ με Πασχαλινά αυγά

Ιδέες για γιορτινό μανικιούρ με Πασχαλινά αυγά: Πες ναι στο πουά

Η συγκεκριμένη τάση για Πασχαλινό μανικιούρ ξεκίνησε από το εξωτερικό οπότε σίγουρα οι επιλογές μας βασίζονται σε παστέλ αποχρώσεις και πουά σχέδιο σαν το παρακάτω. Σικ και μοντέρνες προτάσεις που θα σας βάλουν για τα καλά στο κλίμα της εποχής.

παστέλ-πασχαλινά αυγά-πουά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Magenta στα νύχια: 15 ιδέες με το νέο μοντέρνο χρώμα για το 2023

ιδέες-για-μανικιούρ-σε-σχέδιο-Πασχαλινά αυγά-Πάσχα 2023-

Ιδέες για νύχια με Πασχαλινά αυγά: Πες ναι στα χαριτωμένα σχέδια

Μπορείς να επιλέξεις ένα όμορφο λιλά που θα κλέψει τις εντυπώσεις και να το συνδυάσεις με κοτοπουλάκια που βγαίνουν μέσα από σπασμένα αυγά. Είναι ένα χαριτωμένο σχέδιο που παραπέμπει στα παιδικά μας χρόνια και βγάζει στην επιφάνεια το παιδί που κρύβουμε μέσα μας.

λιλα-νύχια-με-κοτοπουλάκια-και-αυγά-ιδέες-

Ιδέες για νύχια με Πασχαλινά αυγά: Πες ναι στα πολύχρωμα σχέδια

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια βάφουμε τα αυγά μας με διάφορα γεωμετρικά σχέδια όπως βλέπουμε και στην παρακάτω ιδέα. Συνδύασε αυτό το σχέδιο με χαριτωμένα κοτοπουλάκια και απόλαυσε το Πάσχα με το στιλ σου περισσότερο από ποτέ.

πασχαλινά νύχια-με-αυγά-και-κοτοπουλάκια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Απρίλιος 2023: 15 Πασχαλινές ιδέες για νύχια

ιδέες-για-μανικιούρ-σε-σχέδιο-Πασχαλινά αυγά-Πάσχα 2023-

Ιδέες για γιορτινό μανικιούρ με Πασχαλινά αυγά: Χρωματιστά Πασχαλινά αυγά

Διατήρησε την βάση των νυχιών σου φυσική και ζωγράφισε πάνω πολύχρωμα Πασχαλινά αυγά. Μπορείς να επιλέξεις παστέλ αποχρώσεις όπως παρακάτω αλλά και έντονες πιο ελληνικές αποχρώσεις όπως είναι το κόκκινο.

πασχαλινά-νύχια-με-αυγά-ιδέες-

ιδέες-για-μανικιούρ-σε-σχέδιο-Πασχαλινά αυγά-Πάσχα 2023-

Ιδέες για νύχια με Πασχαλινά αυγά: Κοτοπουλάκια και αυγουλάκια

Χαριτωμένα κοτοπουλάκια με τα αυγουλάκια τους πάνω σε παστέλ κίτρινο χρώμα ή αλλιώς ώχρα που θα ξυπνήσει το παιδί που έχετε μέσα σας με τον πιο μοντέρνο τρόπο. Αυτά τα νύχια είναι έργο τέχνης και σίγουρα θα αρέσουν πολύ και στα παιδάκια σας.

πασχαλινά-νύχια-με-κοτοπουλάκια-σε-παστέλ κίτρινο-ιδέες-

Ιδέες για νύχια με Πασχαλινά αυγά: Πασχαλινά νύχια με χρυσά σχέδια

Μπορείς να κάνεις όλα τα νύχια να μοιάζουν με σπασμένα αυγά παίζοντας με παστέλ αποχρώσεις και πουά σχέδιο αλλά και χρυσές λεπτομέρειες. Μην ξεχνάς ότι το χρυσό είναι τάση και θα πρωταγωνιστήσει και την Άνοιξη 2023. Δοκίμασέ το λοιπόν!

πασχαλινά νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-μανικιούρ-σε-σχέδιο-Πασχαλινά αυγά-Πάσχα 2023-

Ιδέες για νύχια με Πασχαλινά αυγά: Λιωμένη σοκολάτα

Το αγαπημένο μας σχέδιο είναι σίγουρα το παρακάτω. Πασχαλινά νύχια σε σχέδιο αυγών και λιωμένη σοκολάτα, αφού και τα σοκολατένια Πασχαλινά αυγά…αυγά είναι. Είναι σίγουρα μία μοντέρνα και ιδιαίτερη πρόταση και αξίζει να την επιλέξετε.

πασχαλινά νύχια-με-σχέδιο-σοκολάτα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Το χρώμα στα νύχια της είναι το απόλυτο χρώμα της άνοιξης

ιδέες-για-μανικιούρ-σε-σχέδιο-Πασχαλινά αυγά-Πάσχα 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close