ιδέες-για-μανικιούρ-το-Πάσχα-και-τον-Απρίλιο 2023-

Ο Απρίλιος του 2023 πλησιάζει και το σημερινό μας άρθρο για τις μηνιαίες προτάσεις για νύχια περιλαμβάνουν άκρως ανοιξιάτικες αλλά και Πασχαλινές ιδέες για μανικιούρ.

Το Πάσχα είναι μία υπέροχη γιορτή αφού συνοδεύεται με τις αποχρώσεις της Άνοιξης. Μπορεί να διανύουμε και μία πένθιμη Μεγάλη Εβδομάδα, όμως η διάθεσή μας είναι κάπως γιορτινή καθ’ όλη την διάρκεια της Γιορτής αφού ξέρουμε τι μας περιμένει. Τα νύχια μας λοιπόν πρέπει να είναι γιορτινά και ανοιξιάτικα.

Δείτε ακόμα Magenta στα νύχια: 15 ιδέες με το νέο μοντέρνο χρώμα για το 2023

Στο σημερινό άρθρο μας, θα δούμε ιδέες για μοντέρνο, ανοιξιάτικο αλλά και πασχαλινό μανικιούρ για μακριά και κοντά νύχια που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Λουλούδια, πασχαλινά σχέδια και ανοιξιάτικα χρώματα που θα σας βάλουν στο κλίμα της εποχής. Διαβάστε παρακάτω: 

Νύχια Απριλίου με Πασχαλινές ιδέες: Παστέλ πράσινο με χρυσά σχέδια

Μπορείς να φτιάξεις ένα πασχαλινό μανικιούρ παίζοντας με τις παστέλ και ματ αποχρώσεις. Μπορείς να επιλέξεις το σούπερ ανοιξιάτικο πράσινο σε παστέλ απόχρωση σε ματ σχέδιο. Πρόσθεσε λάμψη και γοητεία με χρυσά και φλοράλ σχέδια αλλά και αυτάκια από λαγουδάκια.

Απρίλιο 2023: 15 Πασχαλινές ιδέες για νύχια

Νύχια Απριλίου με Πασχαλινές ιδέες: Φλοράλ σχέδια

Μπορείς να φέρεις την Άνοιξη στα χέρια σου αφήνοντας την βάση των νυχιών σου φυσική και αναδεικνύοντας τα νύχια σου με φλοράλ χρωματιστά σχέδια όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα! Είναι υπέροχα και ανοιξιάτικα.

φυσική-βάση-στα-νύχια-με-φλοράλ-σχέδια-ιδέες-

Νύχια Απριλίου με Πασχαλινές ιδέες: Girly νύχια με λαγουδάκια και λουλούδια

Φλοράλ νύχια με κοριτσίστικα λουλούδια και λαγουδάκια για να έχεις μία πιο girly εικόνα στα νύχια σου που θα σε βάλει τόσο σε πασχαλινό όσο και σε ανοιξιάτικο κλίμα. Ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και σίγουρα θα αναδείξει το στιλ σου.

φλοράλ-σχέδια-και-λαγουδάκια-στα-νύχια-ιδέες-

Νύχια Απριλίου με Πασχαλινές ιδέες: Πες ναι στα στρας

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν η σεζόν 2022-2023 είναι η σεζόν του στρας όλες τις εποχές. Για να είναι πιο ανοιξιάτικη η εικόνα του μανικιούρ σου μπορείς να επιλέξεις ματ σχέδιο στα στρας σου που προσφέρει μία διακριτική λάμψη.

φλοράλ-πασχαλινά νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Νύχια Απριλίου με Πασχαλινές ιδέες: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με λουλούδια

Μία υπέροχη και άκρως ανοιξιάτικη αλλά και πασχαλινή παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε γαλάζιες αποχρώσεις. Τα λουλούδια μπορούν πραγματικά να αναδείξουν το μανικιούρ σου και να το κάνουν ακόμη πιο παιχνιδιάρικο.

θαλασσί-γαλλικό μανικιούρ-με-λουλούδια-ιδέες-

Νύχια Απριλίου με Πασχαλινές ιδέες: Νύχια σαν πασχαλινά αυγά

Στο εξωτερικό πολλές φορές βάφουν μικρά αυγά, από ορτύκια σε παστέλ αποχρώσεις με πουά σχέδια. Μπορείς αυτήν την τεχνική να την φέρεις στα νύχια σου όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα! Μερικά κοτοπουλάκια θα ολοκληρώσουν την εικόνα.

ματ-νύχια-με-πασχαλινά σχέδια-και-κοτοπουλάκια-ιδέες-

Νύχια Απριλίου με Πασχαλινές ιδέες: Vintage πασχαλινά νύχια

Μπορείς να υιοθετήσεις ένα πιο κλασικό και vintage σχέδιο στα νύχια σου όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα με λουλούδια που παραπέμπουν σε μία άλλη εποχή. Η βάση πρέπει να είναι φυσική για να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

vintage-πασχαλινά νύχια-με-λουλούδια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Το χρώμα στα νύχια της είναι το απόλυτο χρώμα της άνοιξης

ιδέες-για-μανικιούρ-το-Πάσχα-και-τον-Απρίλιο 2023-

ιδέες-για-μανικιούρ-το-Πάσχα-και-τον-Απρίλιο 2023-

Νύχια Απριλίου με Πασχαλινές ιδέες: Πουά νύχια με λαγουδάκια

Μία γλυκιά απόχρωση του λιλά με διακριτικά πασχαλινά σχέδια όπως αυτά τα λαγουδάκια και πουά σχέδια. Είναι ένα φρέσκο και μοντέρνο μανικιούρ που θα το απολαύσετε πολύ και θα απογειώσει το στιλ σας τον Απρίλιο.

πουά-νύχια-με-λαγουδάκια-ιδέες-

ιδέες-για-μανικιούρ-το-Πάσχα-και-τον-Απρίλιο 2023-

ιδέες-για-μανικιούρ-το-Πάσχα-και-τον-Απρίλιο 2023-

Νύχια Απριλίου με Πασχαλινές ιδέες: Πες ναι στα παιχνιδιάρικα σχέδια

Μπορεί το Πάσχα να μην είναι τόσο χαρούμενη γιορτή όπως τα Χριστούγεννα όμως η Άνοιξη δεν μπορεί να μην ανεβάσει την ψυχολογία μας. Οπότε παστέλ και χαρούμενα σχέδια και χρώματα στα νύχια θα βγάλουν στην επιφάνεια την παιχνιδιάρικη πλευρά σου.

νύχια-με-πασχαλινά αυγά-και-λαγουδάκια-ιδέες-

ιδέες-για-μανικιούρ-το-Πάσχα-και-τον-Απρίλιο 2023-

Δείτε ακόμα Νύχια Μαρτίου 2023: 15 ιδέες για ανοιξιάτικο μανικιούρ σε κάθε περίσταση

ιδέες-για-μανικιούρ-το-Πάσχα-και-τον-Απρίλιο 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close