έξυπνα κόλπα-από-make up artist-για-ρυτίδες-

Όσο και να έχουμε μελετήσει το κεφάλαιο “ρυτίδες” σίγουρα ένας make up artist που δουλεύει με διασημότητες κάτι παραπάνω ξέρει. Μοιράζεται μαζί μας 3 κόλπα για να εξαφανίσουμε τις ρυτίδες μέσα σε λίγες ώρες.

Οι ρυτίδες είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άντρες και γυναίκες. Μπορεί εμείς να πιστεύουμε ότι αποτελούν μέρος της γοητείας μας όμως μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι δεν είναι όμορφες και φανερώνουν χρόνια ή τους κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλοι.

Δείτε ακόμα 10 τρόποι για φυσική λεύκανση δοντιών στο σπίτι

Αν θέλεις να τις εξαφανίσεις μέσα σε λίγες ώρες ο make up artis με 25 χρόνια εμπειρία στην συνεργασία με διασημότητες μπορεί πραγματικά να σου λύσει τα χέρια με αυτά τα 3 κόλπα που θα εξαφανίσουν τις ρυτίδες σε λίγες ώρες. Διαβάστε παρακάτω:

Πείτε ναι στα pads προσώπου

Τα pads προσώπου είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν την ξηρότητα και το αφυδατωμένο δέρμα. Τόσο η ξηρότητα όσο και η αφυδάτωση είναι από τους πιο βασικούς λόγους που μπορεί να εμφανίσουμε ρυτίδες πιο γρήγορα από ότι θα περιμέναμε.

Χρησιμοποιήστε pads προσώπου με άλφα-υδροξυοξέα που προέρχονται από φρούτα, τα οποία βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και βελτιώνουν την ενυδάτωση του δέρματος. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα, με βάση τις οδηγίες της μάρκας.

έξυπνα κόλπα-από-make up artist-για-ρυτίδες-

Photo via: mama365.gr

Τα peeiling και οι μάσκες βοηθούν

Αν θέλετε να έχετε φρέσκια και λεία επιδερμίδα τότε θα πρέπει εντατικά να κάνετε peeling και μάσκες προσώπου. Απολεπίζουν το πρόσωπο σε 15 λεπτά και περιέχουν πολλές φορές γλυκολικό οξύ που λειαίνει και εξομαλύνει φθορές του δέρματος.

Δείτε ακόμα Skin Cycling: Η ρουτίνα ομορφιάς των 4 ημερών που έχει ρίξει το TikTok

Για πιο φρέσκια και σφιχτή επιδερμίδα επιλέξτε πιο εντατικά peeling και μάσκες. Απολεπίζουν το δέρμα σε 15 λεπτά, με συστατικά όπως το γλυκολικό οξύ που λειαίνει και εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος.

έξυπνα κόλπα-από-make up artist-για-ρυτίδες-

Photo via: antiagers.gr

Δοκιμάστε εργαλεία που διεγείρουν το κολλαγόνο και φρεσκάρουν το δέρμα

Επιλέξτε εργαλεία που ενισχύουν το κολλαγόνο και συσφίγγουν το πρόσωπο. Συνίσταται η μακροπρόθεσμη χρήση τους για μεγαλύτερα οφέλη κατά της γήρανσης. Πέρα από τη μείωση των λεπτών γραμμών, τα εργαλεία δίνουν αμέσως μια πιο ανανεωμένη, νεανική εμφάνιση.

έξυπνα κόλπα-από-make up artist-για-ρυτίδες-

Photo via: plasticity.g

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το πρόσωπο και το σώμα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close