ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Μαλλιά Απριλίου 2022: 23 ιδέες για χτενίσματα και  κουρέματα. 23 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα Απριλίου 2022 για μακριά μαλλιά, κοντά μαλλιά και μεσαίου μήκους μαλλιά.

Ο Απρίλιος πλησιάζει και νέες προτάσεις για τα γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα, έρχονται μαζί του. Έτσι αποφασίσαμε όπως κάθε μήνα, να κάνουμε ένα αφιέρωμα στα μαλλιά. Τα μαλλιά Απριλίου, μας προτείνουν γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα για όλα τα μήκη μαλλιών και όλα τα στιλ γυναικών.

Πανέμορφες πλεξούδες, μοντέρνα χτενίσματα, αλογοουρές, χαλαρές μπούκλες και όχι μόνο, σας περιμένουν στο παρακάτω άρθρο για να ανανεώσετε το στιλ σας και να μπείτε για τα καλά στο ανοιξιάτικο κλίμα του Απριλίου. Διαβάστε παρακάτω:

Μαλλιά Απριλίου 2022: Χαλαρές μπούκλες με μοντέρνο κότσο

Μπορείτε για την δουλειά, την βόλτα ή κάποια επίσημη περίσταση να κάνετε τα μαλλιά σας χαλαρές μπούκλες και να τα αναδείξετε με έναν περίτεχνο αλλά και πανέμορφο κότσο όπως αυτός της παρακάτω φωτογραφίας. Είναι ένα εντυπωσιακό χτένισμα που δεν χρειάζεται κομμωτήριο.

Μαλλιά Απριλίου 2022: 23 ιδέες για χτενίσματα & κουρέματα

Μαλλιά Απριλίου 2022: Ξύρισμα στο πλάι του κεφαλιού σε καρέ κούρεμα

Το καρέ κούρεμα είναι τάση το 2022 κι έτσι μπορείτε σίγουρα να το υιοθετήσετε για να αναδείξετε το στιλ σας. Αν θέλετε να απογειώσετε το καρέ σας κούρεμα, μπορείτε να ξυρίσετε το πλαϊνό του κεφαλιού σας. Το παρακάτω χτένισμα είναι ένα ροκ αλλά και πρωτότυπο γυναικείο χτένισμα για καρέ μαλλιά. Πάρτε ιδέες λοιπόν!

ιδέες-για-χτενίσματα-σε-καρέ-μαλλιά-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Μαλλιά Απριλίου 2022: Κυματιστά μακριά μαλλιά

Αν θέλετε ένα σικ αλλά και μοντέρνο χτένισμα για τις επίσημες περιστάσεις και όχι μόνο τότε σίγουρα τα κυματιστά μαλλιά είναι αυτό που αναζητάτε. Τα κυματιστά μαλλιά είναι τάση για το 2022 και οι γυναίκες με μακριά μαλλιά αλλά και μεσαίου μάκρους μαλλιά, μπορούν να το υιοθετήσουν.

κυματιστά μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Μαλλιά Απριλίου 2022: Αλογοουρά σε κυματιστά μαλλιά με κορδέλες

Μπορείτε να φτιάξετε κυματιστά μαλλιά αλλά να τα αναδείξετε ακόμη περισσότερο επιλέγοντας ένα γυναικείο χτένισμα που είναι κλασικό αλλά και αγαπημένο. Μία αλογοουρά που θα την κάνετε να δείξει ακόμη πιο όμορφη με μία κορδέλα της επιλογής σας.

αλογοουρά-σε-κυματιστά-μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Μαλλιά Απριλίου 2022: Ponytail αλογοουρά σε ίσια μαλλιά

Οι γυναίκες του 2022 επιλέγουν τα ολόισια μαλλιά πολύ συχνά μέσα στην καθημερινότητα. Κάντε τα ίσια μαλλιά σας να δείξουν ακόμη πιο εντυπωσιακά πιάνοντάς τα σε μία μοντέρνα και κλασική ponytail αλογοουρά. Ένα γυναικείο χτένισμα για κάθε περίσταση.

ponytail αλογοουρά-σε-ίσια-μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Μαλλιά Απριλίου 2022: Μοντέρνοι κότσοι

Φυσικά και μπορείτε τον Απρίλιο του 2022 να επιλέξετε μοντέρνους κότσους. Οι κότσοι μπορεί να είναι χαμηλοί όπως η ιδέα της παρακάτω φωτογραφίας και να δείξετε πιο όμορφες από ποτέ στην βόλτα, στην σχολή, στη δουλειά αλλά και σε επίσημες περιστάσεις.

χαμηλός κότσος-ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Μαλλιά Απριλίου 2022: Σπαστά καρέ μαλλιά

Βάλτε λίγο αφρό στα καρέ σας μαλλιά και δημιουργήστε υπέροχα σπαστά μαλλιά. Τα καρέ μαλλιά μπορεί να πιστεύουμε ότι δεν μας δίνουν πολλές επιλογές στα χτενίσματα, όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καθημερινό χτένισμα που θα σας αναδείξει.

σπαστά-καρέ μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Μαλλιά Απριλίου 2022: Πλεξουδάκια ψαροκόκαλο σε καρέ μαλλιά

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε για το καρέ σας κούρεμα δύο πλεξουδάκια ψαροκόκαλο που θα δένουν στην μέση και θα δείχνουν σαν ένα στεφάνι στα μαλλιά. Ένα ρομαντικό αλλά και μοντέρνο χτένισμα για τον Απρίλιο, που θα σας κάνει να δείχνετε ρομαντικές αλλά και μοντέρνες σε κάθε περίσταση.

πλεξουδάκια ψαροκόκαλο-καρέ μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Μαλλιά Απριλίου 2022: Ανδρόγυνο look

Φυσικά το 2022 το ανδρόγυνο look είναι τάση οπότε και τον Απρίλιο του 2022 μπορείτε να το υιοθετήσετε. Αν λοιπόν έχετε ανάγκη να κάνετε μία αλλαγή τότε σίγουρα ένα τέτοιο κούρεμα είναι μία καλή ιδέα.

ανδρόγυνο-look-ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Μαλλιά Απριλίου 2022: Φουλάρια στα μαλλιά

Μία νέα τάση από τα…παλιά κάνει και πάλι την εμφάνισή της το 2022. Τα φουλάρια στα μαλλιά θα φορεθούν πολύ τον Απρίλιο του 2022 και γενικότερα την Άνοιξη. Ένα φουλάρι της αρεσκείας μας, μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε χτένισμα.

φουλάρια-στα-μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Μαλλιά Απριλίου 2022: Κυματιστά μαλλιά σε καρέ κούρεμα

Όπως σας αναφέραμε και πιο πάνω τα κυματιστά μαλλιά μπορούν να αναδείξουν κι ένα καρέ κούρεμα. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε κυματιστά μαλλιά στο καρέ σας κούρεμα και μπορείτε να δείχνετε ροκ αλλά και σικ σε κάθε περίσταση.

κυματιστά-μεσαίου μήκους-μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Μαλλιά Απριλίου 2022: Μαντίλι στα μαλλιά

Τα μαντίλια και τα φουλάρια θα φορεθούν πολύ και δημιουργούν ένα boho αποτέλεσμα. Έτσι ακόμη κι ένας απλός ψηλός κότσος όπως αυτός που βλέπουμε παρακάτω, μπορεί να δείξει άκρως εντυπωσιακός και πρωτότυπος με το κατάλληλο μαντίλι.

φουλάρια-στα-μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Μαλλιά Απριλίου 2022: Αφέλειες στα μαλλιά

Οι αφέλειες είναι τάση για το 2022 και ίσως τον Απρίλιο να πειστείτε να τις υιοθετήσετε. Οι αφέλειες θα αναδείξουν το βλέμμα σας και θα δημιουργήσουν ένα πιο ροκ στιλ στην εμφάνισή σας.

αφέλειες-στα-μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Δείτε ακόμα Bubble ponytail: 15 ιδέες για τα μαλλιά σας

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

Δείτε ακόμα Octopus hair: Ιδέες για τα μαλλιά σας

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Απρίλιο 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close