Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά. Οι κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα, στα χτενίσματα και στις αποχρώσεις των μαλλιών για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022.

Η σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 πρόκειται να φέρει την επανάσταση όσων αφορά τα γυναικεία κουρέματα, τα γυναικεία χτενίσματα, τις αποχρώσεις των γυναικείων μαλλιών αλλά και τα αξεσουάρ που μπορούν να αναδείξουν τα μαλλιά μας.

Οι νέες τάσεις για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022, πρόκειται να καλύψουν όλα τα γούστα όπως και κάθε χρονιά. Από την μία έχουμε σικ και κλασικά χτενίσματα και από την άλλη έχουμε αποχρώσεις και χτενίσματα που είναι εξτρίμ και αγγίζουν τις γυναίκες που αρέσκονται στο να ρισκάρουν όσων αφορά το στιλ τους.

Δείτε ακόμα Octopus hair: Ιδέες για τα μαλλιά σας

Επίσης οι τάσεις Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 στα μαλλιά, ενώ από την μία προτείνουν στις γυναίκες να πειραματιστούν με το στιλ τους, τους υπενθυμίζει ότι και το φυσικό έχει την δική του χάρη. Θα δούμε αναλυτικά τις τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 στο σημερινό άρθρο. Διαβάστε παρακάτω:

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά : Κλασικές αφέλειες

Οι αφέλειες θα πρωταγωνιστήσουν όσων αφορά τα κουρέματα την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022. Οι αφέλειες δίνουν έμφαση στο γυναικείο βλέμμα κάνοντας το στιλ της γυναίκας πιο σαγηνευτικό και ανέμελο. Επίσης σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις το μέτωπό σου να φαίνεται πιο μικρό.

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά

Γνωστό είναι, ότι οι αφέλειες εδώ και χρόνια αποτελούν σταθερή αξία στα γυναικεία κουρέματα. Έτσι η Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 θα δώσει βάση στις γυναικείες αφέλειες κι έτσι, αν όλα αυτά τα χρόνια δεν το είχες πάρει απόφαση, ίσως την φετινή σεζόν αποφασίσεις να τις υιοθετήσεις.

αφέλειες-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Φυσικά οι αφέλειες ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες. Είτε έχεις μικρό μέτωπο είτε μεγάλο οι αφέλειες σίγουρα θα αναδείξουν το στιλ σου και μπορεί να σε κάνουν να δείχνεις από ροκ μέχρι σοφιστικέ σικ γυναίκα.

αφέλειες-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά : Beach waves

Το χτένισμα beach waves σημαίνει “κύματα θάλασσας” και όπως δηλώνει και το όνομά τους, πρόκειται για πολύ χαλαρές μπούκλες που κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν κυματιστά. Τα κυματιστά μαλλιά, είναι πολύ εύκολα να τα φτιάξεις ακόμη και μόνη σου στο σπίτι.

beach waves-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Φυσικά τα κυματιστά μαλλιά ταιριάζουν τόσο σε γυναίκες με μακριά μαλλιά όσο και σε γυναίκες με καρέ μαλλιά ή ακόμη και ανδρόγυνα looks. Τα κυματιστά μαλλιά, μπορούμε να τα υιοθετήσουμε τόσο σε μία επίσημη περίσταση όσο και σε καθημερινές μας εξόδους.

beach waves-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Είναι δεδομένο ότι μπορείτε να υιοθετήσετε τα κυματιστά μαλλιά τόσο μόνα τους, όσο και συνδυασμένα με εντυπωσιακές πλεξούδες, κότσους και αλογοουρές. Τα κυματιστά μαλλιά έχουν σκαρφαλώσει στην κορυφή των τάσεων χαρίζοντας έναν ρομαντισμό, μία φινέτσα αλλά και ένα ροκ στιλ στην γυναίκα.

beach waves-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Bubble ponytail: 15 ιδέες για τα μαλλιά σας

beach waves-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά :  Bob cuts

Τα bob cuts για άλλη μία σεζόν θα αγαπηθούν πολύ από τις γυναίκες, αφού από τον Χειμώνα του 2021 ξεκίνησαν να κατακτούν τις καρδιές μας. Έτσι και αλλιώς τα καρέ κουρέματα είναι τάση τα τελευταία χρόνια αλλά τα bob cuts έχουν κάτι το διαφορετικό.

bob cuts-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Φυσικά τα bob cuts πρόκειται για αυστηρό καρέ κούρεμα στα μαλλιά. Χαρίζουν ένα ανδρόγυνο styling στην γυναίκα και προσδίδει κύρος και φινέτσα στο στιλ της σε κάθε περίσταση.

bob cuts-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Αν θέλετε λοιπόν να αλλάξετε το στιλ σας τότε ένα bob cut θα σας χαρίσει την αλλαγή που επιθυμείτε. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περιόδους καύσωνα ένα αυστηρό καρέ κούρεμα, θα σε κρατήσει εκτός από στιλάτη και…δροσερή.

bob cuts-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά : Bottleneck αφέλειες

Οι bottleneck αφέλειες είναι η νέα τάση για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 και αυτό το γνωρίζουμε από τις πρώτες μέρες του Μαρτίου. Πρόκειται για αφέλειες που μοιάζουν και με φράντζα χωρισμένη στην μέση.

bottlenec-αφέλειες-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Φυσικά οι bottleneck αφέλειες μπορούν να υιοθετηθούν από γυναίκες κάθε ηλικίας και ανεξάρτητα από το μάκρος των μαλλιών τους. Τα bottleneck bangs είναι εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν ένα διαφορετικό στιλ αλλά νιώθουν ότι οι κοινές αφέλειες κρύβουν το βλέμμα τους.

bottlenec-αφέλειες-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Ήδη τα bottleneck bangs έχουν υιοθετηθεί από διασημότητες του εξωτερικού και του εσωτερικού και την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 θα δούμε αυτό το γυναικείο κούρεμα να κλέβει τις καρδιές πολλών γυναικών. Την δική σου;

bottlenec-αφέλειες-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά :  Cornrows

Τα cornrows είναι μία νέα τάση που είναι ιδιαίτερη εξτρίμ και πανέμορφη. Φυσικά ξεκίνησε στους πληθυσμούς των μαύρων αφού έχουν παράδοση και ιδιαίτερο ταλέντο στα ράστα κοτσιδάκια. Μπορείτε λοιπόν να υιοθετήσετε τα corncows κι εσείς.

cornrows-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Η νέα τάση είναι εμπνευσμένη από μία τάση που ξεκίνησε το περσινό Καλοκαίρι με τα ράστα κοτσιδάκια. Ξαφνικά πολλές γυναίκες στην Ελλάδα ξεκίνησαν να υιοθετούν τα ράστα κοριτσάκια στο στιλ τους. Τα corncows πρόκειται για περίτεχνα σχέδια στα ράστα κοτσιδάκια σου.

cornrows-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- cornrows-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Φιόγκοι στα μαλλιά

Όπως είχαμε αναφέρει πρόσφατα οι φιόγκοι είναι τάση τόσο στα γυναικεία χτενίσματα όσο και στα γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα. Έτσι μπορείς να αναδείξεις ένα μοναδικό χτένισμα με φιόγκους της επιλογής σου όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας.

φιόγκοι-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Οι φιόγκοι είναι πολύ ρομαντικά αξεσουάρ και σίγουρα θα αναδείξουν κάθε σου επίσημη περίσταση αλλά και το πρώτο ραντεβού ή τις βόλτες σου στις διακοπές σου. Οι φιόγκοι στα μαλλιά θα κάνουν ένα κοινό χτένισμα να μοιάζει το κάτι άλλο!

φιόγκοι-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- φιόγκοι-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά : Πλαϊνή φράντζα στα μαλλιά

Μία τάση από τα παλιά που τα τελευταία χρόνια την είχαμε αφήσει παραγκωνισμένη, επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ. Η πλαϊνή φράντζα στα μαλλιά θα αγαπηθεί και πάλι από τις γυναίκες την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022.

πλαϊνή φράντζα-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Η πλαϊνή φράντζα στα μαλλιά είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σε γυναίκες με μεσαίου μάκρους μαλλιά ή μακριά μαλλιά. Κάνουν πιο σοφιστικέ αλλά και μοντέρνα την γυναίκα και φυσικά ξεκίνησε από την γενικότερη τάση να επιστρέφει φέτος η μόδα του 2000.

πλαϊνή φράντζα-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- πλαϊνή φράντζα-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά : Φυσικά γκρι μαλλιά

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο, οι φετινές τάσεις για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022, προσπαθούν να πείσουν την γυναίκα να προχωρήσει σε αλλαγές αλλά και να αγαπήσει τον εαυτό της με τα φυσικά της πανέμορφα χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι και τα γκρι μαλλιά.

γκρι μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Σκεφτείτε κυρίες μου, ότι τα τελευταία χρόνια γυναίκες που δεν έχουν πατήσει ακόμη τα 25, βάφουν τα μαλλιά τους επίτηδες γκρι δημιουργώντας σε μερικές περιπτώσεις ακόμη και διχρωμίες. Αν λοιπόν ξεκινήσατε να γκριζάρετε, αγαπήστε το!

γκρι μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- γκρι μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά : Κόκκινα μαλλιά

Αν πάλι δεν σας αρέσουν τα γκρι μαλλιά τότε μπορεί να θέλετε να δώσετε μία ευκαιρία στο φλογερό κόκκινο χρώμα. Τα κόκκινα μαλλιά θα γίνουν τάση την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 βάζοντας τις γυναίκες σε ανοιξιάτικη διάθεση και χαρίζοντάς τους την καλοκαιρινή ανεμελιά που χρειάζονται.

κόκκινα μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Το φλογερό κόκκινο χαρίζει στο γυναικείο στιλ μία ροκ νότα που θα σε αναδείξει ενώ ταιριάζει απίστευτα με την ανθισμένη φύση την Άνοιξη και τα ανέμελα και ξέγνοιαστα συναισθήματά σου το Καλοκαίρι.

κόκκινα μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- κόκκινα μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά :  Layers στα μαλλιά

Τα layers στα μαλλιά είναι ακόμη μία τάση για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 που δίνει την επιλογή στην γυναίκα να μην μειώσει μάκρος από τα μαλλιά της αλλά να κάνει το κούρεμά της να δείχνει διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

layers-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις μία αλλαγή που να μην χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση, να δώσει στιλ στην εξωτερική σου εμφάνιση και να προσδώσει όγκο στα μαλλιά σου τότε τα layers ή αλλιώς φιλαριστά μαλλιά, θα απογειώσουν την εικόνα σου.

layers-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Φυσικά τα layers μπορείτε να τα υιοθετήσετε ακόμη κι αν έχετε μεσαίου μάκρους μαλλιά ή καρέ μαλλιά. Είναι ένα κούρεμα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση και σίγουρα θα ανανεώσει την εξωτερική σας εμφάνιση και την διάθεσή σας.

layers-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά : Λουλούδια στα μαλλιά

Τα λουλούδια στα μαλλιά είναι μία τάση που αφορά κυρίως τις γυναίκες που θα ντυθούν νυφούλες την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022. Έτσι ξέχνα το πέπλο και τις τιάρες. Μερικά ρομαντικά στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά θα σε κάνουν να δείχνεις εκθαμβωτική.

λουλούδια-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- λουλούδια-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Ακόμη κι αν δεν έχεις σκοπό να παντρευτείς αυτή τη σεζόν όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι τα λουλούδια στα μαλλιά δεν μπορείς να τα υιοθετήσεις κι εσύ. Υπάρχουν αξεσουάρ στα μαλλιά με λουλούδια που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο ρομαντική αλλά και στιλάτη.

λουλούδια-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά :  Μαντίλια στα μαλλιά

Τα μαντίλια στα μαλλιά κάνουν την γυναίκα να δείχνει πιο εξωτική. Έτσι μπορείς φέτος την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022, να υιοθετήσεις τα μαντίλια στα μαλλιά και να τα φορέσεις όπως σου αρέσουν. Παρακάτω βλέπουμε ότι μπορείς να τα φορέσεις και σαν τουρμπάνι.

μαντίλια-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- μαντίλια-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Μπορείς όμως να δέσεις απλά ένα μαντίλι γύρω από την κοτσίδα σου και να αφήσεις την κορδέλα να πέσει πίσω. Είναι ένα απλό και πανέμορφο χτένισμα που θα κάνουν ακόμη και την πιο απλή αλογοουρά ή πλεξούδα να μοιάζει υπέροχη.

μαντίλια-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά : Μαλλιά με όγκο

Όλα αυτά τα χρόνια οι γυναίκες απέφευγαν τον όγκο στα μαλλιά σαν ο διάολος το λιβάνι. Κερατίνη για μείωση όγκου και φριζαρίσματος, σχεδόν καθημερινά ισιώνουμε τα μαλλιά μας και άλλες τέτοιες πρακτικές. Φέτος μπορείτε να αφήσετε την ισιωτική σας στην άκρη γιατί οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν.

όγκος-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Χτενίσματα και κουρέματα με όγκο και φριζάρισμα θα γίνουν τάση αφήνοντας την γυναίκα να απολαύσει τα μαλλιά της ακριβώς όπως είναι. Μία τάση που σίγουρα θα βολέψει πολύ τις γυναίκες της Μεσογείου, που φημίζονται για τα…φουντωτά μαλλιά τους.

όγκος-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- όγκος-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά : Πλεξούδες στα μαλλιά

Φυσικά οι πλεξούδες ανήκουν στα κλασικά χτενίσματα και δεν θα αποτελέσουν παρελθόν ούτε φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Ακόμη κι αν έχεις καρέ μαλλιά δύο μικρά γαλλικά πλεξουδάκια θα απογειώσουν το στιλ σου κάνοντάς σε να δείχνεις πιο street.

πλεξούδες-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Οι πλεξούδες εκτός του ότι θα σε κάνουν να δείχνεις πιο όμορφη και εντυπωσιακή θα σε βολέψουν πολύ στην γυμναστική σου, στην δουλειά ή στην βόλτα σου, αφού μαζεύεις όλα τα μαλλιά σου πίσω. Για να μην πούμε για το πόσο όμορφες μπούκλες δημιουργούν την επόμενη μέρα.

πλεξούδες-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- πλεξούδες-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- πλεξούδες-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά :Απαλές ροζ αποχρώσεις στα μαλλιά

Το απαλό ροζ είναι μία γλυκιά απόχρωση που μπορεί να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα όμως αν έχεις λευκή επιδερμίδα σίγουρα μπορείς να την υιοθετήσεις κι εσύ και να δείχνεις, όμορφη και γλυκιά.

ροζ μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Η Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι η εποχή των χρωμάτων και της ανεμελιάς. Έτσι ένα ροζ θα βγάλει στην επιφάνεια το παιδί που έχεις μέσα σου, θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και δεν θα αγγίξεις τα όρια του υπερβολικού.

ροζ μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- ροζ μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά :  Τουφάκια στα μαλλιά

Τα τουφάκια στα μαλλιά από τον Χειμώνα του 2021 ξεκίνησαν να κλέβουν τις καρδιές των γυναικών. Πανέμορφα τουφάκια που θα αναδείξουν έναν επίσημο ή έναν καθημερινό κότσο, μία πλεξούδα ή μία αλογοουρά.

τουφάκια-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Τα τουφάκια είναι αυτή η λεπτομέρεια που θα κάνουν ένα κοινό χτένισμα να δείχνει πιο όμορφο είτε με ένα άκρως επιμελημένο τρόπο είτε με ένα επιμελώς ατημέλητο στιλ.

τουφάκια-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- τουφάκια-στα-μαλλιά-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά : Τσιμπιδάκια στα μαλλιά

Από το 2019 τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά έγιναν τάση. Φέτος θα επανέλθουν βάζοντας αυτή τη φορά στο παιχνίδι και τσιμπιδάκια πιο παιχνιδιάρικα όπως θα δούμε παρακάτω. Σίγουρα πάντως τσιμπιδάκια όπως βλέπουμε στην εικόνα τώρα, θα κάνουν ένα σικ χτένισμα ακόμη πιο σικ.

τσιμπιδάκια-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Όμως για τις καθημερινές σου εμφανίσεις μερικά παιχνιδιάρικα τσιμπιδάκια σαν αυτά που φορούσαμε μικρές θα κάνουν το στιλ σου ακόμη πιο χαριτωμένο και ανέμελο. Ιδανικό στιλ για τις διακοπές σου και τις ανοιξιάτικες βόλτες σου.

τσιμπιδάκια-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- τσιμπιδάκια-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά : Wet styling

Το wet styling είναι ένα υπέροχο και δροσερό χτένισμα που λύνει τα χέρια στις γυναίκες κάθε Καλοκαίρι. Είναι γνωστό πως το Καλοκαίρι η ισιωτική και το πιστολάκι σταματούν να είναι εργαλεία για χτενίσματα και αποτελούν μηχανισμοί βασανιστηρίων.

wet styling-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Αν βαρέθηκες να ζεσταίνεσαι και να στάζεις ιδρώτα κάθε φορά που φτιάχνεις τα μαλλιά σου, τότε σου βρήκαμε ένα χτένισμα που θα σε κρατήσει δροσερή για αρκετή ώρα και θα είναι και της μόδας. Μιλάμε φυσικά για το wet styling.

wet styling-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες- wet styling-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά : Χωρίστρα στην μέση

Για το τέλος αφήσαμε ένα γυναικείο κούρεμα  που αποτελεί κλασικό και αγαπημένο όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τα τελευταία χρόνια μπορεί να μην βρισκόταν στις τάσεις όμως το 2022, επαναφέρουν την μόδα του 2000 στο προσκήνιο και η χωρίστρα στην μέση αποτελεί σήμα κατατεθέν της εποχής.

χωρίστρα-στη-μέση-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Ένα εύκολο κούρεμα που δεν χρειάζεται πολύ περιποίηση και ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών. Μπορείς λοιπόν να υιοθετήσεις κι εσύ την κλασική χωρίστρα στην μέση και δε θα το μετανιώσεις.

χωρίστρα-στη-μέση-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Bubble ponytail: 15 ιδέες για τα μαλλιά σας

χωρίστρα-στη-μέση-τάσεις-Άνοιξη Καλοκαίρι 2022-στα-μαλλιά-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close