ιδέες-για-Micro balayage-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

Micro balayage: Η τάση στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2022. Το micro balayage είναι η νέα τάση του Καλοκαιριού 2022 κι εμείς θα σου δείξουμε 15 ιδέες να το υιοθετήσεις.

Οι τάσεις στα νύχια, στα μαλλιά και στα ρούχα αλλάζουν κάθε τόσο. Πολλές φορές βασίζονται σε παλιότερες τάσεις ή εξελίσσουν τις ήδη υπάρχουσες και πάντα βρίσκουν φανατικές θαυμάστριες και φανατικές εχθρούς. Το micro balayage είναι η νέα τάση του φετινού Καλοκαιριού και δεν νομίζουμε να υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσει.

Το micro balayage βασίστηκε στο παραδοσιακό balayage που από την στιγμή που ήρθε στην μόδα πριν μερικά χρόνια, έχει καταφέρει να αντικαταστήσει ακόμη και το όμπρε. Σήμερα λοιπόν θα μάθουμε τι είναι, ποια είναι τα θετικά του και 15 ιδέες να το υιοθετήσουμε. Διαβάστε παρακάτω: 

Γιατί πήρε τέτοια δημοτικότητα το micro balayage;

Το balayage από μόνο του έχει μεγάλη δημοτικότητα και αυτό, διότι πρόκειται για διακριτικές ανταύγειες που ενώνονται στο τελείωμα των μαλλιών, σε αντίθεση με το όμπρε που η μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο είναι “απότομη”.

Αυτό σημαίνει ότι το balayage δεν χρειάζεται τόσο περιποίηση, αφού ακόμη και αν μακρύνουν τα μαλλιά σου, οι ανταύγειες απλά θα εναρμονιστούν με τα υπόλοιπα μαλλιά δημιουργώντας όμορφα αποτελέσματα που διαρκούν στον χρόνο.

Επίσης είναι μία σικ και διακριτική επιλογή που όμως μπορεί να γίνει και πιο ροκ, ανάλογα τα χρώματα που επιλέγεις να συνδυάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο το micro balayage όσο και το παραδοσιακό, δείχνει καλύτερο στις χαλαρές μπούκλες και στα κυματιστά μαλλιά.

Τι είναι το micro balayage;

Το micro balayage είναι στην ουσία μία ακόμη πιο διακριτική εφαρμογή της βαφής στην τρίχα με ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα στο χρώμα και φυσικά ένα απαλό φινίρισμα στην τρίχα.

Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο όμως χρειάζεται να το ανανεώνεις συχνότερα, αφού το χρώμα φεύγει πιο γρήγορα από το κλασικό balayage, αποτελώντας ένα αρνητικό της συγκεκριμένης επιλογής, Έχει όμως και το θετικό του ότι το αποτέλεσμα δείχνει ακόμα πιο φυσικό, ενώ σε περίπτωση που το μετανιώσεις, το αρχικό σου χρώμα θα επανέλθει πιο άμεσα.

Ένα άλλο θετικό του micro balayage είναι ότι ταιριάζει εξίσου σε όλα τα χρώματα μαλλιών. Ξανθές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες, όλες μπορούν να το δοκιμάσουν με την ίδια επιτυχία – στον ανάλογο τόνο τους φυσικά.

Ιδέες για micro balayage: Σε καστανό και μελί χρώμα

Μπορείς να επιλέξεις τον συγκεκριμένο τύπο balayage και να παίξεις με το χρώμα του καστανού και το χρώμα μελί. Είναι ένα χρώμα που θα βγάλει στην επιφάνεια τον σικ εαυτό σου και φυσικά δεν θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα φυσικά μεσογειακά χρώματα. Αν θες μία αλλαγή λοιπόν μπορείς να προτιμήσεις την παρακάτω.

Micro balayage: Η νέα τάση στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2022

Ιδέες για micro balayage: Ξανθό με σαντρέ χρώμα

Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα του ξανθού που συμπεριλαμβάνουμε σε αυτά και το σαντρέ. Άλλωστε τα ξανθά μαλλιά προτιμούνται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και ειδικά φέτος, που είναι αποχρώσεις που έχουν σκαρφαλώσει στις τάσεις.

Micro balayage-σε-ξανθά μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για micro balayage: Σε καρέ μαλλιά

Το micro balayage μπορείς να το προτιμήσεις κι αν έχεις καρέ μαλλιά. Μπορείς να παίξεις σε ό,τι αποχρώσεις σου αρέσουν αλλά επειδή το συγκεκριμένο στιλ βαφής είναι σικ. προτιμήσαμε σε αυτό το άρθρο να παίξουμε σε πιο γήινες αποχρώσεις για σένα.

Micro balayage-σε-καρέ μαλλιά-ιδέες- Micro balayage-σε-ξανθά μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιούλιος 2022: 15 ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα

Micro balayage-σε-καστανά μαλλιά-ιδέες- ιδέες-για-Micro balayage-Καλοκαίρι 2022-τάσεις- ιδέες-για-Micro balayage-Καλοκαίρι 2022-τάσεις- ιδέες-για-Micro balayage-Καλοκαίρι 2022-τάσεις- ιδέες-για-Micro balayage-Καλοκαίρι 2022-τάσεις- ιδέες-για-Micro balayage-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

Ιδέες για micro balayage: Βάψε και τα μπροστινά σου τουφάκια

Μπορείς επίσης να συνδυάσεις δύο διαφορετικές τάσεις. Από πέρσι το Καλοκαίρι μία νέα τάση ξεκίνησε να προσελκύει τις καρδιές μας. Βάφουμε τα μπροστινά μας τουφάκια και αποκτούμε στιλ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μπορείς να το κάνεις σε συνδυασμό με το micro balayage.

ιδέες-για-Micro balayage-Καλοκαίρι 2022-τάσεις-

Δείτε ακόμα Καμένα μαλλιά από ισιωτική: 5 τρόποι να τα στρώσεις

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close