5 tips που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το στυλ σας!

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που αναρωτιούνται τι να κάνουν για να αλλάξουν το στυλ τους, ώστε να είναι πιο μοντέρνο, χωρίς ταυτόχρονα να χάσουν το δικό την προσωπικότητά τους.. Αυτό μερικές φορές δεν είναι εύκολο να γίνει και κάποιες γυναίκες θα μπορούσε να χρησιμοποιήσουν κάποια βοήθεια προκειμένου να το επιτύχουν.

Και γι ‘αυτό αποφασίσαμε να σας δώσουμε κάποιες συμβουλές για το πώς να ανανεώσετε το στυλ εύκολα και γρήγορα. Δείτε τις παρακάτω υπέροχες ιδέες!

# 1 Ισορροπία των χρωμάτων στην ντουλάπα σας

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των φωτεινών και των σκούρων χρωμάτων στην ντουλάπα σας. Κάποια από αυτά μπορεί να επικρατούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσετε εντελώς τις άλλες αποχρώσεις ρούχων. Εάν σας αρέσει να φοράτε μαύρα ρούχα, για παράδειγμα, θα μπορούσατε ακόμα να έχετε μερικά κομμάτια που θα φέρουν χρώμα στη συνολική εμφάνισή σας, όπως ας πούμε ένα κασκόλ ή κάποιο φουλάρι. Ακόμα κι αν προτιμάτε σκούρες αποχρώσεις ρούχων, ένα ανοιχτό χρώμα φουλάρι ή κασκόλ ως αξεσουάρ μπορεί να κάνει θαύματα.

5 tips που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το στυλ σας!photo credit: pinterest

Το ίδιο ισχύει και για τις κυρίες που προτιμούν να φοράνε πολύχρωμα ρούχα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε φορέσει τουλάχιστον ένα σκούρο κομμάτι προκειμένου να συμπληρώσετε το πολύχρωμο μέρος της εμφάνισή σας. Η ισορροπία μεταξύ των σκούρων και πιο ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων είναι πολύ σημαντική και ποτέ δεν πρέπει να το παρατραβήξετε με αυτά τα χρώματα.

5 tips που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το στυλ σας!photo credit:pinterest

Δείτε ακόμη: Υπέροχες ιδέες για σύνολα που μπορείτε να φορέσετε στη δουλειά

# 2 Τα παπούτσια μπορούν να αλλάξουν εντελώς το ντύσιμό σας

Η επόμενη μικρή συμβουλή που θα σας δώσουμε και η οποία μπορεί εύκολα να αλλάξει συνολικά το ντύσιμό σας είναι για τα παπούτσια που φοράτε. Υπάρχουν σύνολα που μπορείτε να φορέσετε τόσο με αθλητικά όσο και με ψηλά τακούνια, αλλάζοντας με αυτόν τον τρόπο ολόκληρη την εμφάνιση του outfit σας.

5 tips που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το στυλ σας!photo credit: insideoutstyleblog.com

Εάν φορέσετε κάποιο σύνολο με αθλητικά τότε αυτό ταυτόχρονα γίνεται πιο casual. Και αν φορέσετε το ίδιο ρούχο με ψηλά τακούνια, θα γίνει πιο κομψό και σέξι. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να λάβετε υπόψη τη δύναμη των παπουτσιών. Και πρέπει επίσης να έχετε ένα ωραίο ζευγάρι ψηλοτάκουνα, ακόμα κι αν δεν τα φοράτε τακτικά, για ειδικές περιπτώσεις.

Δείτε ακόμη: Υπέροχα σύνολα με φλατ μπότες για τις καθημερινές σας εμφανίσεις

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των φωτεινών και των σκούρων χρωμάτων στην ντουλάπα σας

# 3 Προσθέστε μερικά φορέματα στην ντουλάπα σας

Το επόμενο πράγμα που μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας λίγο είναι αν προσθέσετε κάποια φορέματα σε αυτή. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν φορούν φορέματα επειδή δεν τα βρίσκουν άνετα ή επειδή νομίζουν ότι ένα φόρεμα δεν ταιριάζει με το σχήμα του σώματός τους, αλλά αυτό δεν ισχύει. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη φορεμάτων για κάθε είδους σχήμα σώματος. Και, φυσικά, υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια και υφάσματα, ώστε μια γυναίκα να μπορεί να επιλέξει το φόρεμα που τις ταιριάζει περισσότερο.

5 tips που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το στυλ σας!photo credit:pinterest.com

Εάν πρόκειται να ανανεώσετε ολόκληρη την ντουλάπα σας, τα φορέματα θα μπορούσαν πραγματικά να βοηθήσουν, δεδομένου ότι πρόκειται να προσθέσετε θηλυκότητα και κομψότητα στο ντύσιμό σας. Επίσης, δεν πρέπει να αγνοήσετε τα φορέματα του φθινοπώρου και του χειμώνα. Το ύφασμά τους μπορεί να είναι παχύ, αλλά μπορεί ακόμα να κάνει μια γυναίκα να φαίνεται πολύ θηλυκή και γλυκιά, κάτι που θα ήταν δύσκολο να γίνει κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών του έτους.

# 4 Μην αγνοείτε τα αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ δεν συμπληρώνουν μόνο ένα ντύσιμο, αλλά μπορούν και να το απογειώσουν. Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε πώς να φοράτε τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα. Μερικές φορές η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα και ένα αξεσουάρ είναι περισσότερο από αρκετό για μια εμφάνιση, ένα αξεσουάρ όπως ένα ρολόι ή ακόμη και γυαλιά ηλίου.

5 tips που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το στυλ σας!photo credit: centsai.com

Από την άλλη πλευρά, αν αγαπάτε τα αξεσουάρ, θα πρέπει επίσης να προσέχετε να μην υπερβάλλετε. Απλά ακολουθήστε τον παλιό κανόνα των τριών κομματιών και μην προσθέτετε παραπάνω. Θα μπορούσατε να φορέσετε ένα κασκόλ, γυαλιά ηλίου και ένα ρολόι. Ή θα μπορούσατε να φορέσετε ένα βραχιόλι, σκουλαρίκια και μια ζώνη. Υπάρχουν πολλές επιλογές, απλά μην ξεχνάτε ότι το απλό είναι και το πιο ωραίο.

# 5 Προετοιμάστε το σύνολό σας από το προηγούμενο βράδυ

Η τελευταία συμβουλή που θα σας δώσουμε είναι να σιγουρευτείτε ότι προετοιμάζετε τα ρούχα σας εκ των προτέρων, συνήθως από το προηγούμενο βράδυ. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε το χρόνο να σκεφτείτε τι ακριβώς να φορέσετε την επόμενη μέρα χωρίς βιασύνη.

5 tips που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το στυλ σας!photo credit: dippylisty.com

Μερικοί άνθρωποι νυστάζουν τόσο πολύ το πρωί που δεν ενδιαφέρονται πολύ για το τι θα φορέσουν και βάζουν το πρώτο κομμάτι που θα δουν μπροστά στην ντουλάπα τους. Λοιπόν, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι ποτέ δεν θα το κάνετε αυτό, ειδικά αν δεν θέλετε το αποτέλεσμα να φαίνεται άσχημο.

Close