ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Αύγουστος 2023-

Ο Αύγουστος πλησιάζει κι αν έχεις ξεμείνει από ιδέες σχετικά με το καλοκαιρινό σου μανικιούρ, αυτό το άρθρο θα σου δείξει 18 μοντέρνες, funky και καλοκαιρινές ιδέες για νύχια που μπορείς να επιλέξεις και για τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο Δεκαπενταύγουστος, είναι η πιο γιορτινή μέρα του Καλοκαιριού. Ψησίματα σε αυλές και μπαλκόνια, έξοδοι σε ταβερνάκια, πανηγύρια, εξορμήσεις και διασκεδαστικές στιγμές σε διακοπές. Όλος ο Αύγουστος είναι ο πιο γιορτινός μήνας του Καλοκαιριού, αφού οι περισσότεροι βγαίνουν σε άδεια.

Επίσης είναι ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού και συνειδητοποιώντας ότι σιγά σιγά οι στιγμές ανεμελιάς μας τελειώνουν, θέλουμε να το ζήσουμε στο έπακρο. Αυτό πρέπει να αντικατοπτρίζεται και στα νύχια σου. Γι’ αυτό διαλέξαμε και funky, χρωματιστές και μοντέρνες ιδέες για μανικιούρ τον Αύγουστο 2023. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Αύγουστο 2023: Ματζέντα νύχια με καλοκαιρινά σχέδια

Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα της ματζέντα, που είναι και η Νο1 τάση στα χρώματα και στα ρούχα και στο μακιγιάζ και στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ. Ένα καλοκαιρινό και ιδιαίτερο χρώμα, που αν θες να το κάνεις ακόμη πιο παιχνιδιάρικο παίξε με καλοκαιρινά σχέδια όπως στην παρακάτω ιδέα.

Νύχια Αυγούστου: 18 ιδέες για μοντέρνο μανικιούρ τον Αύγουστο 2023

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Αύγουστο 2023: Γαλλικό μανικιούρ με…φρούτα

Μπορείς να διαλέξεις όποιο φρούτο σε παραπέμπει στο Καλοκαίρι και να αναδείξεις μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ όπως το παρακάτω. Όλες οι έντονες αποχρώσεις των φρούτων ταιριάζουν με το λευκό του ασβέστη που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα και είναι χαριτωμένα και κάπως vintage.

γαλλικό-μανικιούρ-με-φρούτα-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Αύγουστο 2023: Πράσινα νύχια με πουά σχέδια

Διάλεξε το παιχνιδιάρικο και καλοκαιρινό έντονο πράσινο και συνδύασέ το με το ματ φούξια, το κίτρινο και τα πουά σχέδια. Είναι ό,τι πιο funky έχουμε για εσάς σήμερα. Νεανικό, boho, για γυναίκες που αγαπούν το Καλοκαίρι και την περιπέτεια.

πράσινα-νύχια-με-πουά σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Αύγουστο 2023: Κίτρινα νύχια με καλοκαιρινά λουλούδια

Το συγκεκριμένο φλοράλ είναι το πιο καλοκαιρινό φλοράλ εδώ και χρόνια. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα κίτρινο στους τόνους του μουσταρδί και να το αναδείξεις με φούξια και λευκά καλοκαιρινά λουλούδια. Σαν το μανικιούρ της Barbie (αφού έχει κάνει πάταγο η ταινία).

μουσταρδί-νύχια-με-φούξια-και-λευκά-λουλούδια-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Αύγουστο 2023: Μοβ μαρμάρινα νύχια

Τα μαρμάρινα νύχια είναι από τα αγαπημένα μας, αφού αποτελούν ένα σχέδιο σκέτο κόσμημα για όλο τον χρόνο. Και τον Αύγουστο 2023 μπορείς να επιλέξεις μαρμάρινα νύχια σε μοβ και παστέλ μοβ αποχρώσεις και να μαγνητίσεις τα βλέμματα με το μανικιούρ σου.

μοβ-μαρμάρινα νύχια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Cherry nails: Η Νο1 τάση στο μανικιούρ το Καλοκαίρι 2023 και 15 ιδέες να τα υιοθετήσεις

ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Αύγουστος 2023-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Αύγουστο 2023: Παίξε με χρώματα της Ελλάδος

Δεν το κάνουμε από πατριωτισμό αλλά αφού οι περισσότεροι από εμάς διαλέγουμε ελληνικά νησιά για τις διακοπές μας, ίσως να θελήσει κάποια να μπει για τα καλά στο κλίμα. Έτσι παίξε με το γαλανόλευκο και τα λεμονάκια και νιώσε το summer in Greece στο έπακρο.

νύχια-με-ελληνικά-χρώματα-και-σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Αύγουστος 2023-

ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Αύγουστος 2023-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Αύγουστο 2023: Μην απορρίπτεις τις παστέλ αποχρώσεις

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι εκπληκτικές όλο τον χρόνο και πόσο μάλλον το Καλοκαίρι, αφού δημιουργούν συγκλονιστικές αντιθέσεις με το μαύρισμά μας. Διάλεξε λοιπόν παστέλ αγαπημένες σου αποχρώσεις για να τονίσεις το μαύρισμά σου και να μπεις σε καλοκαιρινή διάθεση.

παστέλ-καλοκαιρινά νύχια-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Αύγουστο 2023: Animal print στα νύχια σου

Μπορείς στα διάφορα αφηρημένα σχέδια που θα κάνεις στα νύχια σου να βάλεις και μερικά στοιχεία animal print για να κάνεις το τέλειο καλοκαιρινό μανικιούρ. Μην ξεχνάς ότι τα αφηρημένα σχέδια στα νύχια, είναι συγκλονιστικά και απόλυτα boho.

animal print-σχέδια-στο-μανικιούρ-ιδέες-

ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Αύγουστος 2023-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Αύγουστο 2023: Πουά νύχια

Αν θέλεις ένα διακριτικό, σικ και συνάμα καλοκαιρινό μανικιούρ μπορείς σίγουρα να επιλέξεις τα παρακάτω. Παστέλ αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και ειδικά στις γυναίκες με μαυρισμένη επιδερμίδα με πουά σχέδια.

πουά-παστέλ-νύχια-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Αύγουστο 2023: Συννεφάκια στα νύχια

Μπορείς να φτιάξεις μπλε, γαλάζια και λευκά συννεφάκια στα νύχια σου. Ένα άκρως παιχνιδιάρικο μανικιούρ που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Και παρόλο που είναι τόσο ιδιαίτερο αυτό το μανικιούρ, καταφέρνει και διατηρεί τις ισορροπίες, χωρίς να δείχνει παραφορτωμένο.

νύχια-με-μπλε-σύννεφα-ιδέες-

ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Αύγουστος 2023-

ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Αύγουστος 2023-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2023: 15 ιδέες για πεντικιούρ που θα τονίσουν το μαύρισμά σας

ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Αύγουστος 2023-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Αύγουστο 2023: Μαύρο φλοράλ στα νύχια

Το μαύρο είναι ένα χρώμα παντός καιρού και μπορείς σίγουρα να το επιλέξεις τόσο το Καλοκαίρι όσο και πιο ειδικά, τον Αύγουστο 2023. Αρκεί να το φέρεις στα μέτρα της εποχής. Για παράδειγμα μερικά καλοκαιρινά χρωματιστά λουλούδια είναι ό,τι πρέπει. Άλλο ένα μανικιούρ που μοιάζει με της Barbie. (τυχαία αναφορά χαχαχαχα).

μαύρα-φλοράλ-νύχια-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close