νύχια_Αυγούστου_ιδέες_

15 ιδέες για μοντέρνα σχέδια και χρώματα στα νύχια για τον Αύγουστο του 2021.

Ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού και έχει μία γλυκόπικρη γεύση. Από την μία είναι ο μήνας που γιορτάζουμε τον 15Αυγουστο, ο μήνας που οι περισσότεροι από εμάς παίρνουμε την άδειά μας και απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και ο μήνας που οι θερμοκρασίες είναι λίγο πιο υποφερτές.

Από την άλλη, είναι και ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε να έχουμε Καλοκαίρι και πρέπει να το απολαύσουμε. Γι’ αυτό θα πρέπει τον Αύγουστο να επιμεληθούμε το μανικιούρ μας, αφού θέλουμε να είμαστε και περιποιημένες για την γιορτή της Παναγίας στις 15 Αυγούστου.

Δείτε ακόμα Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια για το 2021

Συγκεντρώσαμε λοιπόν για εσάς μερικά μοντέρνα σχέδια σε πολύ καλοκαιρινές αποχρώσεις για τα νύχια σας τον Αύγουστο του 2021. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για να πάρετε ιδέες για τα επόμενα νύχια σας. Δείτε παρακάτω τις ιδέες μας και διαλέξτε την αγαπημένη σας: 

Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με prints

Το παρακάτω print είναι η τελευταία λέξη της μόδας στα ρούχα το φετινό Καλοκαίρι. Έτσι είπαμε να μεταφέρουμε αυτήν την αγαπημένη τάση και στο μανικιούρ μας. Μπορείς να διαλέξεις να το αναδείξεις με μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ έτσι ώστε να μην βγει το αποτέλεσμα υπερβολικό.

animal print_στα_νύχια_

Όμπρε ματ νύχια Αυγούστου σε μπεζ και λευκές αποχρώσεις

Τα όμπρε είναι μόδα τα τελευταία χρόνια. Μπορείς λοιπόν να αναδείξεις ένα όμπρε σχέδιο σε αμυγδαλωτά νύχια. Παίξε με τις αποχρώσεις του μπεζ και του λευκού και είμαστε σίγουροι ότι θα ταιριάξεις άριστα με τον αγαπημένο σου καλοκαιρινό προορισμό.

όμπρε_νύχια_σχέδια_

Ροζ mirror νύχια Αυγούστου

Τα mirror νύχια είναι από τις αγαπημένες επιλογές των γυναικών. Πρόκειται για μία σκόνη η οποία εφαρμόζεται πάνω από οποιοδήποτε χρώμα βερνικιού και δίνει στο χρώμα μία διαφορετική όψη. Ένα κοινό ροζ με την σκόνη mirror δείχνει περλέ, καθρεφτίζει οριακά το περιβάλλον και αλλάζει την απόχρωση του ροζ.

mirror_ροζ_νύχια_

Φούξια νύχια με σχέδια

Το φούξια είναι ένα πολύ girly χρώμα και μπορείς να το επιλέξεις και για το μανικιούρ του Αυγούστου. Ανέδειξε αυτό το υπέροχο χρώμα παίζοντας με το ματ ροζ χρώμα και κάνοντας αφηρημένα σχέδια σε ροζ, φούξια και μοβ αποχρώσεις. Μοντέρνο και όμορφο!

φούξια_νύχια_με_σχέδια_

Φιστικί χρώμα στα νύχια Αυγούστου με όμπρε σχέδια

Συνήθως οι γυναίκες επιλέγουν το όμπρε σχέδιο για όλα τα νύχια τους. Παρόλα αυτά τον φετινό Αύγουστο μπορείς να πειραματιστείς και να παίξεις με πολλά σχέδια. Βάψε όλα τα νύχια σου σε φιστικί χρώμα και διάλεξε τα δύο από αυτά να τα αναδείξεις με όμπρε σχέδιο.

φιστικί_νύχια_με_σχέδια_

Κόκκινα νύχια με σχέδια

Υπέροχα κόκκινα νύχια της φωτιάς που μπορούν να τονίσουν το μαύρισμά σου ή να προσθέσουν χρώμα σε γυναίκες που δεν μαυρίζουν. Μπορείς να τα κάνεις να δείξουν πιο νεανικά και μοντέρνα, φτιάχνοντας σε δύο από τα πέντε δάχτυλα σχέδια που να ταιριάζουν στις αποχρώσεις του κόκκινου.

κόκκινα_νύχια_με_σχέδια_

Indie nails σε παστέλ αποχρώσεις

Όπως είναι γνωστό τα indie nails είναι η τάση του φετινού Καλοκαιριού. Πρόκειται για αφηρημένα σχέδια, όπως γραμμές, φατσούλες κοκ στα νύχια που σε κάνουν να δείχνεις πιο μοντέρνα και πιο girly. Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις μία σικ έκδοση του indie nails όπως βλέπουμε στην φωτογραφία παρακάτω.

indie nails_σε_παστέλ_αποχρώσεις_

Girly σχέδια στα νύχια με καρδούλες

Βάψε τα μισά σου νύχια ροζ και άσε τα άλλα μισά νύχια στο φυσικό τους χρώμα. Σύνδεσε αυτά τα δύο χρώματα με μία μικρή και girly καρδούλα. Μία γλυκιά, νεανική, μοντέρνα πρόταση για τα νύχια σου που θα βγάλει από μέσα σου, το παιδί.

ροζ_νύχια_με_καρδούλες_

Φούξια νύχια με indie σχέδια

Μπορείς να κάνεις τα νύχια σου φούξια και να τα συνδυάσεις με μία μπεζ βάση και διακριτικά indie σχέδια. Θα είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα σε κάνει να έχεις τα πιο μοντέρνα και καλοκαιρινά νύχια του νησιού.

φούξια_νύχια_με_indie_σχέδια_

Πορτοκαλί νύχια με σχέδια

Το πορτοκαλί χρώμα στα νύχια ξανά ήρθε στην μόδα και απορούμε γιατί άργησε τόσο. Είναι ένα πολύ φωτεινό και καλοκαιρινό χρώμα που είναι σε θέση να αναδείξει το μαύρισμά μας και φυσικά να μας βάλει σε καλοκαιρινή διάθεση. Μπορείς να το συνδυάσεις με μοντέρνα σχέδια ή και όχι.

πορτοκαλί_σχέδια_με_σχέδια_

“Φλόγες” στα νύχια σε αποχρώσεις του γαλακτερού

Και οι φλόγες στα νύχια κατατάσσονται στην κατηγορία των indie nails. Αν θέλετε να τις υιοθετήσετε μπορείτε να το κάνετε σε πιο σικ έκδοση όπως βλέπουμε στην φωτογραφία παρακάτω. Λευκές φλόγες σε γαλακτερή απόχρωση.

νύχια_σε_γαλακτερό_χρώμα_με_φλόγες_

Λευκά νύχια με σχέδια

Αν δεν διαλέξεις το λευκό του ασβέστη το Καλοκαίρι, τότε δεν ξέρουμε ποιον άλλον μήνα μπορείς να το επιλέξεις. Το λευκό του ασβέστη είναι ένα υπέροχο χρώμα για να τονίσεις το μαύρισμά σου και μπορείς να το τονίσεις με λίγα χρυσά σχέδια.

λευκά_νύχια_με_χρυσά_σχέδια_

Μεταλλικά ροζ νύχια

Τα μεταλλικά νύχια είναι η τάση της φετινής season και είναι μία υπέροχη ιδέα για τα νύχια του Αυγούστου. Τα μεταλλικά νύχια μπορεί να είναι λίγο extreme αλλά αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι τότε σίγουρα θα σου αρέσει πολύ η παρακάτω ιδέα.

μεταλλικά_ροζ_νύχια_

Δείτε ακόμα Νύχια σκακιέρα: Η τάση και ιδέες για να αντιγράψετε

πορτοκαλί_νύχια_με_ροζ_σχέδια_ ροζ_νύχια_με_ζωγραφισμένα_φύλλα_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close