Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια για το 2021 _

Τα καλοκαιρινά χρώματα που θα αγαπηθούν  στα νύχια το 2021. Αυτά είναι τα χρώματα που θα τονίσουν το μαύρισμά σας και θα σας βάλουν σε καλοκαιρινό mood για φέτος το Καλοκαίρι.

Πριν λίγες μέρες σας παρουσιάσαμε τα χρώματα στα νύχια που είναι σε θέση να τονίσουν το μαύρισμά σας. Σήμερα είπαμε να σας παρουσιάσουμε τα χρώματα στα νύχια που θα αγαπηθούν πολύ το Καλοκαίρι του 2021, όχι μόνο επειδή θα τονίσουν το μαύρισμά σας, αλλά κι επειδή ταιριάζουν πλήρως στην καλοκαιρινή σεζόν.

Φυσικά οι ιδέες μας, βασίστηκαν σε προτάσεις ομορφιάς μεγάλων οίκων μόδας. Είναι καλοκαιρινά  χρώματα για νύχια σε απαλές αλλά και έντονες αποχρώσεις. Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια που βγάζουν στην επιφάνεια την girly πλευρά σου αλλά και νύχια πιο σικ, που μπορείς να τα υιοθετήσεις ακόμη και για τον γάμο σου.

Δείτε ακόμα Pastel nails: Ιδέες για παστέλ αποχρώσεις

Άλλωστε, οι τάσεις στην μόδα αφορούν όλες τις γυναίκες και όλες τις περιστάσεις. Αν λοιπόν προσπαθείς να βρεις το καλοκαιρινό χρώμα που θα σου ταιριάξει αυτό το  Καλοκαίρι, μπορείς να πάρεις ιδέες για καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια, για το επόμενο ραντεβού σου. Διαβάστε παρακάτω: 

Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια: Άσπρο  χρώμα

Το λευκό χρώμα φυσικά και είναι το χρώμα του Καλοκαιριού. Έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την σταρένια ή μαυρισμένη σου επιδερμίδα και είναι σε θέση να σε φωτίσει, αφού από την φύση του είναι ένα πολύ φωτεινό και αγνό χρώμα.

 Καλοκαιρινά_ χρώματα _στα_ νύχια _για- το _2021 _ άσπρο_χρώμα_στα_νύχια_

Το λευκό χρώμα στα νύχια θα πρωταγωνιστήσει για ακόμη ένα Καλοκαίρι, αφού είναι σε θέση να δημιουργήσει μοντέρνα αλλά και σικ μανικιούρ που ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις. Μπορείς να απογειώσεις το λευκό σου μανικιούρ με ανάγλυφα σχέδια στα νύχια που θυμίζουν vintage δαντέλες.

άσπρο_χρώμα_στα_νύχια_με_σχέδια_

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο, υπάρχουν ιδέες που μπορείς να υιοθετήσεις ακόμη και για τον γάμο σου  . Λευκό αγνό χρώμα στα νύχια που θα ταιριάξει απόλυτα με το νυφικό σου, με μερικά γκλίτερ για να γίνει πιο επίσημο και φανταχτερό.

Δείτε ακόμα Νύχια σκακιέρα: Η τάση και ιδέες για να αντιγράψετε

άσπρο_χρώμα_στα_νύχια_με_γκλίτερ_

Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια:  Φιστικί χρώμα

Το φιστικί χρώμα στα νύχια είναι άκρως καλοκαιρινό, είναι μία παστέλ απόχρωση που θα αγαπηθεί πολύ φέτος το Καλοκαίρι. Άλλωστε είναι γνωστό ότι γενικότερα οι παστέλ αποχρώσεις θα πρωταγωνιστήσουν ακόμη και στα νυφικά του Καλοκαιριού φέτος. 

Καλοκαιρινά _χρώματα_ στα_ νύχια_ για_ το_ 2021_ φιστικί_χρώμα_στα_νύχια_

Όμως το φιστικί ειδικότερα θα είναι η παστέλ απόχρωση που θα πρωταγωνιστήσει. Μπορείς λοιπόν να παίξεις με τις αποχρώσεις του φιστικί και του δροσερού πράσινου, φτιάχνοντας αφηρημένες γραμμές στο μανικιούρ σου με .

φιστικί_χρώμα_στα_νύχια_με_σχέδια_

Το φιστικί και γενικότερα οι αποχρώσεις του πράσινου ταιριάζει με το Καλοκαίρι, διότι είναι αρκετά δροσερά χρώματα. Σίγουρα δεν είναι σε θέση να μας δροσίσουν ουσιαστικά, όμως πολλές φορές η ψυχολογία μας σε περιόδους καύσωνα, έχει ανάγκη έστω από δροσερά χρώματα στο στιλ και στο περιβάλλον μας.

φιστικί_χρώμα_στα_νύχια_

Φούξια χρώμα στα νύχια

Ό,τι σας είπαμε στον πρόλογο ισχύει, οπότε αυτή η κατηγορία είναι η πιο girly του σημερινού μας άρθρου. Φούξια λεπτομέρειες στα νύχια που θα απογειώσουν το μανικιούρ σου και θα του δώσουν μία νότα νεότητας και φρεσκάδας. Μπορείς να παίξεις με τις αποχρώσεις του φούξια και του ροζ, που πιο κάτω θα δούμε ότι είναι κι αυτό το χρώμα στις τάσεις .

Καλοκαιρινά _χρώματα_ στα_ νύχια_ για_ το_ 2021_ φιστικί_χρώμα_στα_νύχια_ φούξια_χρώμα_στα_νύχια_με_φλοράλ_σχέδια_

Από την άλλη μπορεί να αγαπάς τόσο πολύ το φούξια που να το επιλέξεις σαν αποκλειστικό χρώμα στα νύχια σου. Εμείς είμαστε μαζί σου. Οι έντονες αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ με την μαυρισμένη επιδερμίδα και η παρακάτω πρόταση είναι πολύ μοντέρνα και νεανική.

φούξια_χρώμα_στα_νύχια_

Τέλος, μπορείς να έχεις σαν πρωταγωνιστή το απαλό ροζ και να βάλεις τις απαραίτητες πινελιές φούξια για να είσαι πλήρως μέσα στην μόδα. Η παρακάτω ιδέα είναι ό,τι πρέπει για τις γυναίκες που θέλουν να πειραματίζονται αλλά δεν τους αρέσουν οι υπερβολές.

φούξια_χρώμα_στα_νύχια_με_σχέδια_

Ιδέες με κίτρινο χρώμα στα νύχια

Πάει ο καιρός που το κίτρινο το σνομπάραμε. Εδώ και μερικά χρόνια το συναντάμε σε όλες του τις αποχρώσεις, τόσο στα ρούχα και στο μακιγιάζ όσο και στα νύχια. Παρακάτω λοιπόν βλέπουμε πως μπορούμε να ενσωματώσουμε το κίτρινο στο μανικιούρ μας μέσα από ένα πολύ προχωρημένο και μοντέρνο μανικιούρ.

κίτρινο_χρώμα_στα_νύχια_με_σχέδια_

Επίσης μπορείς να αναδείξεις το κίτρινο χρώμα στα νύχια σου με γκλίτερ και στρας. Είναι μία ιδέα για τις γυναίκες που αγαπούν την λάμψη κι εμάς μας άρεσε πολύ. Τέλος μη φοβηθείς να συνδυάσεις το κίτρινο με το χρυσό. Είναι δύο χρώματα που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους.

κίτρινο_χρώμα_στα_νύχια_με_γκλίτερ_

Για το τέλος αυτής της κατηγορίας, αφήσαμε ένα κίτρινο που μοιάζει με…το χρώμα της λεμονάδας. Φυσικά και έγινε η αγαπημένη μας πρόταση, αφού η λάμψη αυτού του μανικιούρ το κάνει απόλυτα δροσερό και καλοκαιρινό. Μη φοβηθείς να το αναδείξεις με μερικά διακριτικά γκλίτερ.

κίτρινο_χρώμα_στα_νύχια_

Λιλά χρώμα στο μανικιούρ

Οι αποχρώσεις του μοβ φαίνεται πως θα αγαπηθούν πολύ φέτος το Καλοκαίρι και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό αφού πρόκειται για το αγαπημένο μας χρώμα. Λιλά απόχρωση στα νύχια λοιπόν που είναι σε θέση να αναδείξει το μαύρισμά σου και σου δώσει ένα μοντέρνο μανικιούρ.

λιλά_χρώμα_στα_νύχια_με_γκλίτερ_

Ακόμη κι αν δεν αναδείξεις το λιλά σου μανικιούρ με γκλίτερ κι άλλα διακοσμητικά για τα νύχια, από μόνο του αποτελεί μία πρόταση. Είναι ένα απαλό, παστέλ χρώμα, πολύ νεανικό αλλά και σικ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

λιλά_χρώμα_στα_νύχια_

Τέλος μπορείς με πρωταγωνιστή το λιλά να δημιουργήσεις ένα πολύ όμορφο όμπρε μανικιούρ. Διατήρησε την βάση των νυχιών σου σχεδόν φυσική ή παίξε με τις πιο απαλές αποχρώσεις του ροζ έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μη βγει υπερβολικά. Η παρακάτω εικόνα μπορεί να σε βοηθήσει.

λιλά_χρώμα_στα_νύχια_όμπρε_

Απαλό ροζ χρώμα στα νύχια

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το απαλό ροζ βρίσκεται στις τάσεις, όσων αφορά τα καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια. Έτσι μπορείς να διαλέξεις το ζαχαρί για τα νύχια σου και να αναδείξεις το μαύρισμά σου ή να δώσουν μερικές φωτεινές νότες στην εικόνα σου γενικότερα.

απαλό ροζ_χρώμα_στα_νύχια_

Φυσικά το ροζ ταιριάζει πολύ με τα φλοράλ σχέδια. Οπότε δεν χρειάζεται να φοβηθείς να παίξεις με τα φλοράλ σχέδια έχοντας τα νύχια σου βαμμένα με ένα απαλό ροζ. Ένα μοντέρνο αλλά και σικ μανικιούρ για όλες τις περιστάσεις που μπορεί να το υιοθετήσει κάθε γυναίκα.

απαλό ροζ_χρώμα_στα_νύχια_με_φλοράλ_σχέδιο_

Για το τέλος, αφήσαμε μία άλλη απόχρωση του απαλού ροζ, που είναι το σομόν. Μπορείς λοιπόν να αναδείξεις τα σομόν σου νύχια με διάφορα σχέδια που θα προσαρμόσεις στο στιλ σου. Ίσως η παρακάτω ιδέα να σε βοηθήσει να επιλέξεις:

απαλό ροζ_χρώμα_στα_νύχια_με_σχέδια_

Veraman αποχρώσεις στα νύχια

Το veraman χρώμα είναι στην ουσία αποχρώσεις του πράσινου, του γαλάζιου και του μπλε σε…ένα. Θυμίζει τα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας οπότε δε θα μπορούσε να μην είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα φέτος το Καλοκαίρι.

veraman χρώμα_με_σχέδιο_στα_νύχια_

Επέλεξε λοιπόν veraman αποχρώσεις για τα νύχια σου που θα αναδείξουν την επιδερμίδα σου η οποία την έχει μαυρίσει ο ήλιος και ανέδειξέ τα με μερικά γκλίτερ. Σίγουρα δε θα το μετανιώσεις.

veraman χρώμα_με_σχέδιο_στα_νύχια_

Πρόκειται για το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα και σίγουρα ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Είτε αποφασίσεις να τα βάψεις απλά veraman είτε αποφασίσεις να αναδείξεις αυτό το μανό με γκλίτερ κι άλλα σχέδια, το αποτέλεσμα θα βγει απλά συγκλονιστικά όμορφο.

veraman χρώμα_με_σχέδιο_στα_νύχια_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close