Νύχια Φεβρουαρίου_ 18 μοντέρνες_ ιδέες_ για μανικιούρ_

Νύχια Φεβρουαρίου 2021 : 18 μοντέρνες ιδέες για μανικιούρ! Τα νύχια του Φεβρουαρίου 2021 οφείλουν να είναι εντυπωσιακά. Αυτές οι ιδέες για μανικιούρ τον Φεβρουάριο λοιπόν, σίγουρα θα σου αρέσουν πολύ και θα ταιριάξουν απόλυτα στον μήνα του Φεβρουαρίου που ήρθε!

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των Αποκριών και του Αγίου Βαλεντίνου. Ακόμη και φέτος με τα μέτρα προστασίας και την απαγόρευση κυκλοφορίας, ο Φεβρουάριος είναι ο αγαπημένος μήνας μικρών και μεγάλων. Κι επειδή κρύβουμε κι εμείς ένα παιδί μέσα μας, τα νύχια του Φεβρουαρίου, θα είναι παιχνιδιάρικα και μοντέρνα.

Δείτε ακόμα Καφέ σκούρα νύχια: Δείτε ιδέες για το μανικιούρ σας

Νύχια ροζ, γαλάζια, nude, κόκκινα. Νύχια με καρδιές, με στρας, με γκλίτερ, με σχέδια που παραπέμπουν σε χαρτοπόλεμο. Νύχια που ταιριάζουν στις Απόκριες και νύχια που ταιριάζουν στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σίγουρα λοιπόν θα βρείτε κάτι που θα σας ταιριάξει. Διαβάστε παρακάτω: 

Νύχια Φεβρουαρίου 2021 : Ιδέες για θαλασσί νύχια με γκλίτερ τον Φεβρουάριο

Η πρώτη ιδέα για τα νύχια του Φεβρουαρίου είναι αποκριάτικη, γιατί οι Απόκριες είναι η αγαπημένη μας γιορτή! Γαλάζια, μοντέρνα νύχια με γκλίτερ που παραπέμπουν σε χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες. Άκρως τρελιάρικα, παιχνιδιάρικα και μοντέρνα γυναικεία νύχια που θα σου κλέψουν την καρδιά!

ιδέες_για_θαλασσί νύχια_με_γκλίτερ_για_τον_Φεβρουάριο_

Ο Φεβρουάριος δεν είναι μόνο ο μήνας που τα παιδιά βρίσκουν την χαρά και οι ενήλικες θυμούνται και πάλι το παιδί που κρύβουν μέσα τους. Ο Φεβρουάριος είναι και ο μήνας των ερ@τευμένων. Ο Άγιος Βαλεντίνος κοντοζυγώνει κι αν φέτος είσαι με το άλλο σου μισό, σίγουρα τα νύχια σου θες να ταιριάξουν με τα συναισθήματά σου.

Κόκκινα νύχια, στο χρώμα του πάθους με μία όμορφη καρδιά σε κόκκινο χρώμα για σχέδιο. Υπέροχα νύχια, γεμάτα ερ@τισμό που όμως παραμένουν μοντέρνα και σικ.

κόκκινα_νύχια_με σχέδιο_καρδούλα_ Νύχια Φεβρουαρίου_

Φέτος, μπορείς να παίξεις με τα χρώματα του μοβ και του ροζ και να αναδείξεις την ερ@τική σου διάθεση. Ένας συνδυασμός ροζ και μοβ χρώματος που έρχεται να απογειωθεί με μία μοβ καρδιά με γκλίτερ, Ένα girly σχέδιο που ξεχειλίζει έρ@τα.

Νύχια Φεβρουαρίου_ Φούξια_και_ροζ_νύχια_με γκλίτερ_σχέδια_και_σχέδιο_καρδούλα_

Νύχια Φεβρουαρίου 2021 Ιδέες για νύχια σε μπεζ και κόκκινο χρώμα με γκλίτερ και σχέδιο καρδούλα

Η παρακάτω ιδέα για τα νύχια Φεβρουαρίου είναι απλά υπέροχη. Μπεζ αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, έρχονται να συνδυαστούν με το σκούρο κόκκινο χρώμα. Γκλίτερ και διακριτικά σχέδια με καρδιές έρχονται να απογειώσουν ακόμη περισσότερο το μανικιούρ σου.

Μπεζ_και_κόκκινο_χρώμα για τα νύχια_με σχέδιο_καρδούλα_

Το παρακάτω μανικιούρ για τον Φεβρουάριο, ταιριάζει τόσο στις Απόκριες όσο φυσικά και στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Κόκκινο και λευκό με διακριτικά σχέδια καρδιάς και σχέδια που παραπέμπουν σε χαρτοπόλεμο. Ένα σικ σχέδιο που για το 2021, είναι η τελευταία τάση της μόδας.

Κόκκινα_νύχια_με_γκλίτερ_και_σχέδιο_καρδούλα_Νυχια Φεβρουάριου

Ένα σικ αποκριάτικο σχέδιο για τα νύχια, για τις γυναίκες που αγαπούν τις Απόκριες αλλά δεν αντέχουν τις υπερβολές. Ένα έντονο και παιχνιδιάρικο χρώμα του φούξια που έρχεται να συνδυαστεί με το nude χρώμα. Και μερικά σχέδια που παραπέμπουν σε χαρτοπόλεμο, σε μοβ αποχρώσεις. Απλά υπέροχα.

Φούξια_νύχια_με_αποκριάτικα σχέδια_

Νύχια Φεβρουαρίου 2021:Nude νύχια για τον Φεβρουάριο με αποκριάτικα σχέδια

Άλλη μία αποκριάτικη ιδέα, αυτή τη φορά σε nude αποχρώσεις. Έρχονται να ταιριάξουν στον Φεβρουάριο με γκλίτερ που μοιάζουν με χαρτοπόλεμο σε απαλά χρώματα, που ταιριάζουν με το υπόλοιπο μανικιούρ. Η παρακάτω ιδέα, είναι ένα μανικιούρ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

nude_νύχια_με_αποκριάτικα_σχέδια_Νυχια Φεβρουαρίου_

Ποιος είπε ότι το μπεζ δεν μπορεί να γίνει το απόλυτο χρώμα του Φεβρουαρίου για τις Απόκριες του 2021 Με τα κατάλληλα σχέδια, που είναι γεμάτα λάμψη είναι σίγουρα το απόλυτο αποκριάτικο μανικιούρ! Εμείς θα το επιλέξουμε σίγουρα. Εσύ;

ιδέα για nude νύχια_με_αποκριάτικα_σχέδια_

Αρκετά με τις safe καταστάσεις. Τις Απόκριες είμαστε ελεύθερες να έρθουμε σε επαφή με την extreme μας πλευρά, χωρίς να μας παρεξηγήσει κανένας. Διάφορα καρναβαλίστικα χρώματα που έρχονται να συνδυαστούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν το απόλυτο μανικιούρ για τον Φεβρουάριο.

ιδέες_για_νύχια _Φεβρουαρίου _με_αποκριάτικα σχέδια_

Νύχια Φεβρουαρίου 2021: Αποκριάτικα νύχια για τον Φεβρουάριο με καρναβαλίστικα σχέδια

Κι αν νομίζεις ότι το παραπάνω σχέδιο ταιριάζει μόνο στις γυναίκες με μεγάλα νύχια, η παρακάτω φωτογραφία θα σου αλλάξει γνώμη. Τα μικρά νύχια μπορούν να υποστηρίξουν ένα τόσο χρωματιστό και αποκριάτικο μανικιούρ!

ιδέες_για_νύχια_με_αποκριάτικα_σχέδια_

Επέλεξε το αγαπημένο χρώμα του θαλασσί και ανέδειξε το με αστραφτερά στρας για να μπεις στο κλίμα της εποχής. Είναι σίγουρα ένα πολύ όμορφο μανικιούρ για τον Φεβρουάριο κι εσύ πρέπει να το επιλέξεις για τα δικά σου χέρια!

θαλασσί_νύχια_με_γκλίτερ_για_τον_Φεβρουάριο_Νυχια Φεβρουαρίου_

Το μοβ είναι το αγαπημένο μας χρώμα και δεν το έχουμε κρύψει ποτέ. Τα μοβ σου νύχια λοιπόν θα ταιριάξουν σίγουρα στο αποκριάτικο κλίμα του Φεβρουαρίου και θα έρθουν να αναδειχθούν ακόμη περισσότερα με τα αποκριάτικα σχέδια της παρακάτω φωτογραφίας.

μοβ_νύχια_με_γκλίτερ_

Μπορεί φέτος τις Απόκριες να μην γίνουν parties όμως μπορούμε να βάλουμε χρώμα και χαρά στην ζωή μας και χωρίς τα parties. Πολύχρωμα και έντονα σχέδια που σε κάνουν να νομίζεις ότι τα σχέδια των νυχιών σου τα επέλεξες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

γυναικεία_νύχια_με_αποκριάτικα_σχέδια_

Νύχια Φεβρουαρίου 2021: Ιδέα για τα νύχια του Φεβρουαρίου με γκλίτερ και στρας σε ασημί χρώμα

Οι Απόκριες είναι η εποχή που η disco κουλτούρα έρχεται και πάλι στην μόδα και την αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Διάλεξε λοιπόν ασημί χρώμα με στρας για τα νύχια και ασημί γκλίτερ σε ιριδίζον σχέδια για να βάλεις την disco κουλτούρα στην καθημερινότητά σου!

Νύχια Φεβρουαρίου_ νύχια_με_γκλίτερ_και_στρας_σε ασημί χρώμα_

Επέλεξε να διατηρήσεις τα νύχια σου στην φυσική τους απόχρωση και να τα αναδείξεις με λίγες…σερπαντίνες. Είναι από τις αγαπημένες μας ιδέες για τα νύχια του Φεβρουαρίου, διότι συνδυάζουν την φυσικότητα αλλά και την χαρά του συγκεκριμένου μήνα.

αποκριάτικα_νύχια_για_τον_Φεβρουάριο_του_2021_

Φυσικά υπάρχουν οι γυναίκες που τους αρέσει τα νύχια τους να συνάδουν απόλυτα με την εποχή. Το παρακάτω καρναβαλίστικο μανικιούρ είναι σε λευκές αποχρώσεις και περιλαμβάνει αποκριάτικα σχέδια. Κορδέλες, σερπαντίνες και αποκριάτικες μάσκες.

λευκά_νύχια_με_αποκριάτικα_σχέδια_

Υπέροχα νύχια με γκλίτερ σε ροζ αποχρώσεις που παραπέμπουν κι αυτά στη disco εποχή! Είναι σίγουρα μία πολύ όμορφη ιδέα που έχουν όλη την λάμψη και την χαρά της εποχής. Μοντέρνα ιδέα για νύχια του Φεβρουαρίου που θα αρέσουν σε όλους και πάνω από όλα, σε σένα.

νύχια_με_ροζ γκλίτερ_

Για το τέλος αφήσαμε το αγαπημένο μας μανικιούρ. Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει το μοβ και το φούξια και έρχεται να απογειωθεί ακόμη περισσότερο με τα γκλίτερ. Είναι μανικιούρ που ταιριάζει σε κάθε ηλικία και αξίζει να το επιλέξεις!

όμπρε νύχια_με γκλίτερ_Νυχια Φεβρουαρίου_

Δείτε όλες τις ιδέες για το γυναικείο μανικιούρ και πεντικιούρ στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

All photos via Pinterest

Close