ιδέες-για-νύχια Βουργουνδίας-τάσεις 2023-

Τα νύχια Βουργουνδίας είναι το χρώμα του φετινού Χειμώνα και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στο Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ. Δείτε μερικές ιδέες για να το υιοθετήσετε κάθε περίσταση, σε μακριά και κοντά νύχια.

Τα νύχια σε κόκκινο Βουργουνδίας είναι ένα ζεστό χρώμα  που παραπέμπει στο χρώμα του κόκκινου κρασιού. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μία χειμωνιάτικη αλλά και ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικη απόχρωση του κόκκινου, αφού είναι άκρως εορταστική και σικ.

Βέβαια, τα νύχια Βουργουνδίας μπορείτε να τα υιοθετήσετε κάθε περίσταση του Χειμώνα ή ακόμη και μέσα στην καρδιά του Νοέμβρη, αφού είναι στιλάτο, ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και χαρίζει ένα ιδιαίτερο στιλ σε κάθε γυναίκα. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με νύχια Βουργουνδίας: Μυτερά κόκκινα νύχια με διακριτικό γκλίτερ

Αν δεν βάλεις λίγα γκλίτερ σε αυτό το σικ και γιορτινό χρώμα δεν ξέρουμε πότε θα το κάνεις. Νύχια Βουργουνδίας λοιπόν με διακριτικές γραμμές με χρυσό γκλίτερ που απογειώνουν το μανικιούρ σου και δεν τραβά ιδιαίτερα τα βλέμματα. Ιδανική πρόταση για κάθε γυναίκα που δεν αγαπά τις υπερβολές.

Νύχια Βουργουνδίας: Η απόλυτη τάση και ιδέες

Ιδέες με νύχια Βουργουνδίας: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με γκλίτερ

Αν από την άλλη αγαπάς τα γκλίτερ τότε σίγουρα μπορείς να αντιγράψεις την παρακάτω ιδέα. Μανικιούρ με παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ που παίζει στις κόκκινες αποχρώσεις Βουργουνδίας και στα γκλίτερ καθώς και σε πιο γήινες, ροζ αποχρώσεις για να διατηρηθεί η ισορροπία. Μοντέρνο και υπέροχο!

γαλλικό μανικιούρ-σε-κόκκινο-Βουργουνδίας-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες με νύχια Βουργουνδίας: Αγάπησε αυτή την απόχρωση…στο κλασικό.

Αν θέλεις να βιώσεις αυτή την απόχρωση στο έπακρο, τότε σίγουρα μπορείς να ξεκινήσεις με κάτι κλασικό και αγαπημένο. Μακριά νύχια σε ένα κλασικό κόκκινο Βουργουνδίας χωρίς κάτι άλλο. Όπως βλέπετε και από μόνο του, στέκεται υπέροχα.

κόκκινα-νύχια-Βουργουνδίας-ιδέες-

Ιδέες με νύχια Βουργουνδίας: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε κόκκινο και μπεζ

Μπορείς να φτιάξεις την πιο μοντέρνα γιορτινή παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με νύχια Βουργουνδίας παίζοντας με τις αποχρώσεις του μπεζ και του κόκκινου. Πλέον οι παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ είναι κλασικές και πολλές γυναίκες προτιμούν αυτές τις παραλλαγές από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ.

γαλλικά νύχια-σε-κόκκινο Βουργουνδίας-ιδέες-Χειμώνας 2023-

Δείτε ακόμα Νύχια Νοεμβρίου 2022: 15 ιδέες για μοντέρνο μανικιούρ που θα λατρέψεις

ιδέες-για-νύχια Βουργουνδίας-τάσεις 2023-

Ιδέες με νύχια Βουργουνδίας: Αυτό το χρώμα θα τονίσει την λευκή σου επιδερμίδα

Η συγκεκριμένη απόχρωση του κόκκινου ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Όμως στις γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα χαρίζει άλλη χάρη. Κάνει το στιλ σου λίγο πιο dark και goth και σίγουρα αξίζει να το επιλέξεις όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά ακόμη και τον Νοέμβριο για υπέροχα νύχια Βουργουνδίας .

κόκκινα-νύχια Βουργουνδίας-ιδέες-

Δείτε ακόμα Κοντά νύχια: Οι ωραιότερες ιδέες για τον Χειμώνα του 2023

ιδέες-για-νύχια Βουργουνδίας-τάσεις 2023-

Ιδέες με νύχια Βουργουνδίας: Λευκά γκλίτερ στα νύχια σου

Αν θέλεις να συνδυάσεις άψογα αυτό το κόκκινο σίγουρα το λευκό είναι η πιο safe επιλογή για σένα. Αν αυτό το λευκό έχει και γκλίτερ τότε σίγουρα μιλάμε για το πιο μοντέρνο, γιορτινό και θηλυκό μανικιούρ. Αξίζει να το δοκιμάσεις.

κόκκινα-νύχια Βουργουνδίας-με-λευκά γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες με νύχια Βουργουνδίας: Ματ νύχια με 3d γκλίτερ

Αυτά τα 3d γκλίτερ είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις για τον Χειμώνα 2023. Έτσι μπορείς να τα υιοθετήσεις σε κάθε απόχρωση και ειδικά σε μία ματ απόχρωση Βουργουνδίας. Είναι σικ, μοντέρνα και άκρως γιορτινά, οπότε μπορείς να τα επιλέξεις σε κάθε επίσημη περίσταση.

κόκκινα-νύχια Βουργουνδίας-με-3d γκλίτερ-ιδέες-

ιδέες-για-νύχια Βουργουνδίας-τάσεις 2023-

ιδέες-για-νύχια Βουργουνδίας-τάσεις 2023-

Δείτε ακόμα Black nails: Η τάση που θα επιλέγετε ξανά και ξανά για το μανικιούρ σας τους χειμερινούς μήνες

ιδέες-για-νύχια Βουργουνδίας-τάσεις 2023-

Ιδέες με νύχια Βουργουνδίας: Διακριτικά κόκκινα γκλίτερ

Λέμε ναι στα γκλίτερ φέτος και γενικά. Έτσι, μπορείς να υιοθετήσεις μερικά κόκκινα γκλίτερ και να αναδείξεις ακόμη περισσότερο τα νύχια Βουργουνδίας. Είναι υπέροχο, σικ και πολύ όμορφο όχι μόνο για τις επίσημες αλλά και για τις πιο καθημερινές εμφανίσεις.

κόκκινα-νύχια Βουργουνδίας-με-κόκκινα γκλίτερ-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close