20 -ιδέες- για- κόκκινα- νύχια- με- στρας-

20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας. Μοντέρνες ιδέες για χριστουγεννιάτικα νύχια με στρας και χριστουγεννιάτικα σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα!

Μετά τα χριστουγεννιάτικα νύχια σε πράσινο χρώμα με στρας θα ασχοληθούμε στο επόμενο χρώμα των Χριστουγέννων που φυσικά είναι το κόκκινο. Όσες χριστουγεννιάτικες τάσεις στα νύχια κι αν κυκλοφορήσουν το κόκκινο θα έχει πάντα την πρωτιά όσων αφορά τα χριστουγεννιάτικα χρώματα στα νύχια.

Το κόκκινο εξαιτίας της στολής του Άγιου Βασίλη αλλά και της ζεστασιάς που αποπνέει, είναι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο χρώμα όχι μόνο στα χριστουγεννιάτικα νύχια, αλλά και στο χριστουγεννιάτικο ντύσιμο, το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ αλλά και την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Δείτε ακόμα Νύχια Δεκεμβρίου 2021: 24 χριστουγεννιάτικες ιδέες

Εκτός από το κόκκινο αυτό που οι γυναίκες προτιμούν πολύ τα Χριστούγεννα χωρίς φόβο και δισταγμό είναι τα στρας. Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή όπου τα στρας έχουν την τιμητική τους σε όλους τους τομείς και δεν είναι κιτς ακόμη και στην υπερβολή τους. Διαβάστε παρακάτω τις 20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας: 

20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας : Κόκκινα νύχια με στρας και χιονονιφάδες

Μπορείς να διατηρήσεις τα νύχια σου σε μικρό μέγεθος και στρογγυλά. Ανέδειξέ τα με ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο κόκκινο και κάνε τα ακόμη πιο χριστουγεννιάτικα με ζωγραφισμένες νιφάδες και γκλίτερ σε μερικές από τις χιονονιφάδες.

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας

20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας : Κόκκινα νύχια με πράσινα στρας

Μπορείτε να διαλέξετε ένα μεταλλικό κόκκινο χρώμα το οποίο είναι τάση από τον περσινό Χειμώνα. Κάντε τα ακόμη πιο χριστουγεννιάτικα συνδυάζοντάς τα με ένα πράσινο χριστουγεννιάτικο χρώμα και πράσινα στρας για την απαραίτητη λάμψη.

κόκκινα-μεταλλικά νύχια-με-πράσινα-στρας-ιδέες-

20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας : Κόκκινα μυτερά νύχια με λευκά και κόκκινα στρας

Μπορείτε να παίξετε πλήρως με τα στρας στα χριστουγεννιάτικα νύχια σας, διότι όπως αναφέραμε και στον πρόλογο τα στρας αυτή την εποχή ακόμη και στην υπερβολή τους δεν θεωρούνται κιτς. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε όμπρε παίζοντας με τα κόκκινα και τα λευκά στρας.

χριστουγεννιάτικα-μυτερά-νύχια-με-κόκκινο-χρώμα-και-στρας-

Δείτε ακόμα 34 ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια

χριστουγεννιάτικα-κόκκινα-νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια-ιδέες-

20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας : Γαλλικό μανικιούρ σε κόκκινο χρώμα με χρυσά στρας

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μία κλασική επιλογή για κάθε εποχή. Έτσι μπορείτε τα Χριστούγεννα να διαλέξετε μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ βάφοντας την βάση των νυχιών σας κόκκινη και αναδεικνύοντας τις άκρες τους με χρυσό στρας. Σικ και φινετσάτο.

γαλλικό-μανικιούρ-σε-κόκκινο-και-χρυσό-χρώμα-χριστουγεννιάτικες ιδέες-

20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας : Κόκκινα και λευκά νύχια με στρας και γκλίτερ

Μην φοβηθείτε να παίξετε με τα χρώματα και τα στρας ακόμη κι αν έχετε μικρά νύχια σε μέγεθος. Βάψτε μερικά νύχια κόκκινα και μερικά άλλα λευκά και φυσικά αναδείξτε τα με στρας. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και τα στρας σε συνδυασμό με το κόκκινο και το λευκό θα δημιουργήσουν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ.

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-νύχια-σε-κόκκινο-χρώμα-με-στρας-

20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας : Κόκκινα και λευκά νύχια με στρας και χριστουγεννιάτικα σχέδια

Το κόκκινο και το λευκό είναι ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος συνδυασμός, εμπνευσμένος από την στολή του Άγιου Βασίλη. Έτσι μπορείτε να παίξετε με τα σχέδια και τα χρώματα και να κάνετε τα νύχια σας να μοιάζουν με χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια, να φτιάξετε σε λευκή βάση αφηρημένα κόκκινα σχέδια και φυσικά να βάλετε τα απαραίτητα στρας.

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-νύχια-σε-κόκκινο-χρώμα-με-στρας-

20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας : Κόκκινα νύχια με στρας και σχέδια γλειφιτζουριού

Τα γλειφιτζούρια με γραμμές είναι τα ζαχαρωτά της εποχής που είτε απολαμβάνουμε να τα τρώμε είτε τα στολίζουμε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε ένα βαθύ κόκκινο με στρας και να φτιάξετε γραμμές κόκκινες και λευκές που θα παραπέμπουν στο σχέδιο των αγαπημένων μας γλειφιτζουριών.

κόκκινα-νύχια-με-στρας-και-χριστουγεννιάτικα σχέδια-

20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας : Όμπρε νύχια με λευκή βάση και κόκκινα στρας

Μπορείτε να διαλέξετε το όμπρε το οποίο είναι σίγουρα ένα σχέδιο μανικιούρ που είναι τάση για κάθε εποχή. Παίξτε με την λευκή βάση σε γαλακτερή απόχρωση και αναδείξτε τα νύχια σας με κόκκινα στρας.

όμπρε νύχια-με-λευκή βάση-και-κόκκινες-άκρες-με-γκλίτερ-

20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας : Κόκκινα ματ νύχια με τρισδιάστατα στρας

Τα ματ νύχια είναι μία αγαπημένη επιλογή για κάθε εποχή, όμως σίγουρα παίρνουν τα πάνω τους την περίοδο του Χειμώνα. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ματ κόκκινα νύχια που θα αναδείξουν τα άκρα των χεριών σου και να τα απογειώσεις με τρισδιάστατα στρας.

ματ-κόκκινα-νύχια-με-γκλίτερ-και-στρας-

Δείτε ακόμα Νύχια για τα Χριστούγεννα 2021: Ιδέες με στρας και γκλίτερ

χριστουγεννιάτικα νύχια-με-στρας-και-γκλίτερ-ιδέες-

20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας :  Κόκκινα νύχια με ασημί στρας

Φυσικά το ασημί με στρας είναι ένα σικ χρώμα για τα Χριστούγεννα. Μην φοβηθείτε λοιπόν να συνδυάσετε τα κόκκινα χριστουγεννιάτικα νύχια σας με ασημί στρας. Μην ξεχνάτε ότι το γκρι και το ασημί είναι στις τάσεις των φετινών χριστουγεννιάτικων νυχιών.

χριστουγεννιάτικα νύχια-με-στρας-και-γκλίτερ-ιδέες-

20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας : Μπεζ νύχια με κόκκινα χριστουγεννιάτικα σχέδια με στρας

Μπορεί να μην θέλετε να βάψετε όλα τα νύχια σας κόκκινα αλλά να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κόκκινο στα χριστουγεννιάτικα νύχια σας. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε μία μπεζ βάση για τα νύχια με αποχρώσεις ροζ και να τονίσετε τα νύχια σας με κόκκινο γκλίτερ και στρας.

μπεζ-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-στρας- κόκκινα-νύχια-με-στρας-και-χριστουγεννιάτικα-σχέδια-

Δείτε ακόμα 38+2 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για το Δεκέμβριο

κόκκινα-νύχια-με-στρας-και-χριστουγεννιάτικα-σχέδια- κόκκινα-νύχια-με-στρας-και-χριστουγεννιάτικα-σχέδια- κόκκινα-νύχια-με-στρας-και-χριστουγεννιάτικα-σχέδια-

20 ιδέες για κόκκινα νύχια με στρας : Κόκκινα νύχια με χρυσά στρας και χριστουγεννιάτικα σχέδια

Τα νύχια σας θα δείξουν απλά εντυπωσιακά με τα απαραίτητα αστέρια που παραπέμπουν στον χριστουγεννιάτικο ουρανό. Μπορείτε να διαλέξετε χρυσό στρας μιας και το χρυσό είναι η απόλυτη χριστουγεννιάτικη τάση φέτος, τόσο στην μόδα όσο και στην διακόσμηση.

κόκκινα-νύχια-με-χρυσό-γκλίτερ-

Δείτε ακόμα Φτιαξτε δεντράκια στα νύχια σας με σελοτέιπ!

κόκκινα-νύχια-με-χρυσό-γκλίτερ-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close