Bottleneck- bangs- 2022-: Η- τάση -για- τα- μαλλιά- το- 2022-

Bottleneck bangs : Η τάση για τα μαλλιά το 2023.Τα bottleneck bangs είναι η νέα τάση στις αφέλειες των μαλλιών για το 2023 κι εμείς θα σου δείξουμε 15 ιδέες για τα μαλλιά σου.

Το 2023 φαίνεται πως οι αφέλειες είναι τάση όσων αφορά τα γυναικεία κουρέματα. Κοντές ή μακριές αφέλειες θα πρωταγωνιστήσουν χαρίζοντας άλλο στιλ σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Φαίνεται πως μία νέα τάση στις αφέλειες των μαλλιών ήρθε για να μείνει το 2022 και μιλάμε για τα bottleneck bangs.

Τα bottleneck bangs είναι αφέλειες που είναι εμπνευσμένες από το σχήμα που έχει ο λαιμός ενός μπουκαλιού, εξ’ ου και το όνομά τους. Στην ουσία τα bottleneck bangs στην μέση του μετώπου είναι πιο κοντά και όσο πλησιάζουν στα μάτια και στην άκρη του μετώπου μακραίνουν, φτάνοντας σε πολλές περιπτώσεις μέχρι και στα ζυγωματικά.

Δείτε ακόμα Milk tea hair : Η απόλυτη τάση το 2022 για τα μαλλιά

Οι συγκεκριμένες αφέλειες αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πιο αραιές από τις παραδοσιακές αφέλειες. Ακόμη κι αν σε μερικές περιπτώσεις είναι πιο πυκνές στις άκρες, στην μέση θα είναι πάντα αραιές και κολακεύουν το κάθε πρόσωπο άσχετα από το σχήμα του. Δείτε 15 ιδέες παρακάτω:

Bottleneck bangs σε μακριά μελί μαλλιά

Τα μελί μαλλιά είναι σίγουρα μία πολύ όμορφη επιλογή για τις γυναίκες με μεσογειακά χρώματα. Τονίζει την σταρένια επιδερμίδα τους και γλυκαίνει πολύ τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Μπορείς λοιπόν να μοιάζει σαν νεράιδα παραμυθιού με μακριά μελί μαλλιά και bottleneck bangs. Αυτές οι αφέλειες θα σε απογειώσουν!

Bottleneck bangs: 15 ιδέες με την νέα τάση στις αφέλειες των μαλλιών

Bottleneck bangs σε ξανθά ίσια μαλλιά χωρίς όγκο

Οι έφηβες και γενικότερα οι νέες κοπέλες επιλέγουν τα ίσια και χωρίς όγκο μαλλιά για όλες τους τις εμφανίσεις. Αν σου αρέσουν κι εσένα τέτοια χτενίσματα τότε σίγουρα οι συγκεκριμένες αφέλειες θα απογειώσουν το στιλ σου και θα ταιριάξουν πολύ στο αγαπημένο σου χτένισμα.

Bottleneck bangs-σε-ξανθά-ίσια μαλλιά-ιδέες-

Bottleneck bangs σε μακριά μαλλιά με κότσο

Οι συγκεκριμένες αφέλειες δεν ανανεώνουν απλά το στιλ σου. Δίνουν μία άλλη χάρη σε οποιοδήποτε χτένισμα κι αν επιλέξεις να κάνεις. Θες για παράδειγμα να πας μέχρι τη σχολή, την δουλειά ή μία βόλτα. Κάνεις χαλαρές μπούκλες, ισιώνεις τις αφέλειες και πιάνεις τα μισά σου μαλλιά κότσο. Κούκλα.

Bottleneck bangs-σε-καστανά-μακριά-μαλλιά-με-κότσο-ιδέες-

Bottleneck bangs για πιο σικ εμφανίσεις

Τις bottleneck bangs τις έχουν διαλέξει πολλές σταρ του Hollywood και όχι τυχαία. Είναι ένα σικ κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε ηλικία και μπορεί πραγματικά να ανανεώσει κάθε εμφάνισή μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Bottleneck bangs-σε-καστανά-μακριά-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μαλλιά Φεβρουαρίου: 17 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα

Bottleneck bangs-σε-ξανθά-μακριά-μαλλιά-ιδέες-

Bottleneck bangs με κότσο

Ακόμη κι σε έναν απλό κότσο που μπορεί να απογειώσει κάθε σου εμφάνιση οι συγκεκριμένες αφέλειες είναι τέλειες. Γι’ αυτό και αξίζει να τις επιλέξεις, αφού δεν σε δεσμεύουν πουθενά.

Bottleneck bangs-με-κότσο-ιδέες-

Bottleneck bangs σε μεσαίου μάκρους μαλλιά

Αν θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση που να μην είναι πολύ έντονη και να είναι μία safe επιλογή τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξεις τα bottleneck bangs. Θα ανανεώσουν την εμφάνισή σου και θα σε κάνουν να δείχνεις σαγηνευτικά όμορφη.

Bottleneck bangs-με-μεσαίου μάκρους-μαλλιά-ιδέες-

Bottleneck bangs με μπούκλες

Ακόμη και στις μπούκλες οι συγκεκριμένες αφέλειες θα δείχνουν τέλειες. Μπορείς να κάνεις μπούκλες τα μαλλιά σου και να διατηρήσεις τις αφέλειες ίσιες. Όπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Bottleneck bangs-με-μεσαίου μάκρους-μαλλιά-ιδέες-

Bottleneck bangs-με-αλογοουρά-ιδέες-

Bottleneck bangs-σε-μακριά-ξανθά-μαλλιά-ιδέες- Bottleneck bangs-σε-μαύρα-μαλλιά-με-κότσο-τάσεις- Bottleneck bangs-σε-ξανθά-μαλλιά-με-κότσο-τάσεις 2022- Bottleneck bangs-σε-καστανά-μαλλιά-με-κότσο-τάσεις 2022-

Bottleneck bangs με κοτσίδα

Μία κλασική κοτσίδα είναι η αγαπημένη μας επιλογή για κάθε περίσταση. Οι αφέλειες που θα πρωταγωνιστήσουν το 2022 είναι σε θέση να κάνουν ακόμη και αυτή την απλή κοτσίδα να δείχνει πιο όμορφη και μοντέρνα. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Bottleneck bangs-με-κοτσίδα-τάσεις 2022- Bottleneck bangs-σε-φιλαριστά μαλλιά-τάσεις 2022-

Δείτε ακόμα Mullet hair: 15 ιδέες για τα μαλλιά σας

Bottleneck bangs-σε-μακριά-μαύρα μαλλιά-τάσεις 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close