ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Μάρτιο 2022-

Μαλλιά Μαρτίου 2022: 20 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα20 ιδέες για τον Μάρτιο του 2022 για γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα.

Ο Μάρτιος φίλες μας κοντοζυγώνει και σίγουρα ο ανοιξιάτικος αέρας και η έναρξη μίας νέας εποχής μας έχει ήδη ανανεώσει. Έτσι αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς μερικές ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Μάρτιο του 2022. Βλέπετε ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης και τα μαλλιά μας, μπορούν πραγματικά να το δείξουν αυτό.

Ανοιξιάτικα αξεσουάρ για τα μαλλιά, ανάλαφρα χτενίσματα, δροσερά και μοντέρνα κουρέματα για όλους τους τύπους των μαλλιών. Είναι σίγουρα μερικές ιδέες για τα μαλλιά Μαρτίου σε χτενίσματα και κουρέματα που θα βρουν πολλές θαυμάστριες, και θα ταιριάξουν σε όλες τις ηλικίες. Διαβάστε παρακάτω:

Μαλλιά Μαρτίου 2022: Γαλλική πλεξούδα σε μακριά μαλλιά

Φυσικά ο Μάρτιος επειδή είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης μπορεί να μας δώσει μία διάθεση κάπως πιο ρομαντική. Τα λουλούδια ανθίζουν, οι πεταλούδες πετούν και ο ήλιος βγαίνει. Έτσι σε μία ανοιξιάτικη βόλτα σου τον Μάρτιο ή στην δουλειά μπορείς σίγουρα να πλέξεις μία γαλλική ανάλαφρη κοτσίδα στα μακριά σου μαλλιά.

Μαλλιά Μαρτίου: 20 μοντέρνες ιδέες για χτενίσματα & κουρέματα

Μαλλιά Μαρτίου 2022: Βάψε το μέσα μέρος των μαλλιών σου

Αυτή η τάση έχει κατακτήσει τις καρδιές μας τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Μάρτιο. Έτσι μπορείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου απόχρωση και να βάψεις το μέσα μέρος των μαλλιών σου. Όταν πιάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδες ή ψηλούς κότσους το θέαμα θα είναι εκπληκτικό.

ιδέες-για-χτενίσματα-τον-Μάρτιο 2022-

Μαλλιά Μαρτίου 2022: Χαλαρές μπούκλες με ρομαντικά κοτσιδάκια

Μπορείς επίσης να κάνεις τα μαλλιά σου χαλαρές μπούκλες. Αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά σαν την κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίες το συγκεκριμένο χτένισμα θα σε κάνει να δείχνεις σαν νεράιδα. Τέλος ένα περίτεχνο και ρομαντικό κοτσιδάκι όπως αυτό που βλέπουμε παρακάτω θα ολοκληρώσει την εικόνα σου.

χαλαρές-μπούκλες-στα-μαλλιά-τον-Μάρτιο 2022-ιδέες-

Μαλλιά Μαρτίου 2022: Κοτσίδες με μοντέρνα αξεσουάρ

Φυσικά ακόμη και στην πιο απλή και επιμελώς ατημέλητη κοτσίδα μπορείς να διαλέξεις ένα μοντέρνο αξεσουάρ όπως αυτό που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα και να κάνεις το χτένισμά σου συγκλονιστικό. Μία απλή αλογοουρά μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε περίσταση και φτιάχνετε χωρίς κόπο.

αλογοουρά-με-κορδέλες-στα-μαλλιά-τον-Μάρτιο 2022-ιδέες-

Μαλλιά Μαρτίου 2022: Ψηλός κότσος με μπαντάνα στα μαλλιά

Για την δουλειά, την σχολή, την βόλτα σου ή το πρώτο σου ραντεβού η παρακάτω ιδέα για χτένισμα θα σε αναδείξει και θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Ένας απλός ψηλός κότσος με μία μπαντάνα σε ανοιξιάτικα χρώματα που θα σε κάνει είδωλο της μόδας για τον Μάρτιο.

κότσος-με-μπαντάνα-στα-μαλλιά-τον-Μάρτιο 2022-ιδέες-

Μαλλιά Μαρτίου: Τουρμπάνι στα μαλλιά

Επίσης μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου έναν μικρό κότσο και να κρύψεις τα μαλλιά σου μέσα σε ένα περίτεχνο και μοντέρνο τουρμπάνι. Αυτή η τάση που μας έρχεται από την boho κουλτούρα θα πρωταγωνιστήσει φέτος τον Μάρτιο και θα σε βάλει για τα καλά σε ανοιξιάτικη διάθεση.

τουρμπάνι-στα-μαλλιά-τον-Μάρτιο 2022-ιδέες-

Μαλλιά Μαρτίου 2022: Μπούκλες σε καρέ μαλλιά

Αν θέλεις ένα επίσημο χτένισμα τότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις τις μπούκλες για τα καρέ σου μαλλιά. Οι μπούκλες στα καρέ μαλλιά είναι εντυπωσιακές με έναν vintage τρόπο και μπορείς πραγματικά να μαγνητίσεις τα βλέμματα χωρίς κόπο.

χαλαρές-μπούκλες-σε-καρέ μαλλιά-τον-Μάρτιο 2022-ιδέες-

Δείτε ακόμα Bottleneck bangs : Η τάση για τα μαλλιά το 2022

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Μάρτιο 2022-

Μαλλιά Μαρτίου: Ίσια μαλλιά με όγκο στην κορυφή του κεφαλιού

Φυσικά τα ίσια μαλλιά θα είναι πάντα στις τάσεις. Όμως αν θέλεις τα ίσια σου μαλλιά να δείξουν ακόμη πιο εντυπωσιακά τότε μπορείς να δώσεις λίγο όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Έτσι τα ίσια σου μαλλιά θα είναι τέλεια για μία επίσημη περίσταση.

ίσια-μαλλιά-με-όγκο-τον-Μάρτιο 2022-

Μαλλιά Μαρτίου: Χαλαρός κότσος πιασμένος με κλάμερ

Τα κλάμερ φίλες μας ξανά ήρθαν στην μόδα κι έτσι μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακά χτενίσματα στο Π και Φ φορώντας τα. Ένας εύκολος χαλαρός κότσος για την δουλειά, το σχολείο, την σχολή, την βόλτα σου και το πρώτο ραντεβού μπορεί να δείξει το κάτι άλλο όταν είναι πιασμένος με ένα μοντέρνο ή vintage κλάμερ.

κότσος-πιασμένος-με-κλάμερ-τον-Μάρτιο 2022-

Δείτε ακόμα 10 τρόποι για μαλλιά κομμωτηρίου

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Μάρτιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Μάρτιο 2022-

Μαλλιά Μαρτίου: Αυστηρό καρέ κούρεμα με αφέλειες

Αν θέλεις φέτος τον Μάρτιο να κάνεις μία αλλαγή τότε σίγουρα μπορείς να διαλέξεις ένα αυστηρό καρέ αφού είναι τάση το 2022. Έτσι ένα καρέ κούρεμα σε συνδυασμό με αφέλειες θα αναδείξουν το στιλ σου και θα σε κάνουν να δείχνεις πιο ροκ και ταυτόχρονα πιο σοφιστικέ.

καρέ κούρεμα-με-αφέλειες-τον-Μάρτιο 2022-

Μαλλιά Μαρτίου: Αυστηρό καρέ

Όμως ακόμη κι αν οι αφέλειες δεν είναι του γούστου σου ή δεν σου ταιριάζουν αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να επιλέξεις και πάλι το αυστηρό καρέ. Γενικότερα από το 2021 το καρέ κούρεμα στις γυναίκες έγινε τάση και όλο και περισσότερες το επιλέγουν.

καρέ κούρεμα-τον-Μάρτιο 2022-

Μαλλιά Μαρτίου: Πιάσε τα μισά σου μαλλιά πάνω

Αν έχεις αργήσει για την δουλειά ή την βόλτα και θέλεις ένα μοντέρνο αλλά και εύκολο χτένισμα τότε μπορείς να πιάσεις τα μισά σου μαλλιά πάνω με έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο. Με αυτόν τον τρόπο θα είσαι σικ και μοντέρνα στο Π και Φ.

πιασμένα-τα-μισά μαλλιά-πάνω-τον-Μάρτιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Μάρτιο 2022-

Μαλλιά Μαρτίου: Στέκα στα μαλλιά

Ο Μάρτιος όπως αναφέραμε και πιο πάνω κάνει την αρχή για την Άνοιξη που μας περιμένει και θα είναι πιο ρομαντικός από ποτέ όσων αφορά το στιλ μας. Έτσι μπορείς να επιλέξεις μία vintage αλλά και πανέμορφη στέκα για τα μαλλιά και σίγουρα θα αναδείξεις το ντύσιμό σου αλλά και το πρόσωπό σου.

στέκα-στα-μαλλιά-τον-Μάρτιο 2022-

Μαλλιά Μαρτίου: Κοντό κούρεμα στις γυναίκες

Το ανδρόγυνο στιλ είναι γεγονός για ακόμη μία χρονιά κι αν θέλεις τον Μάρτιο να κάνεις την αλλαγή που τόσο καιρό περίμενες ένα ανδρόγυνο κούρεμα θα σε απογειώσει. Μπορείς να επιλέξεις ένα ανδρόγυνο κούρεμα σαν αυτό της παρακάτω εικόνας και δε θα το μετανιώσεις.

bixie cut-τον-Μάρτιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Μάρτιο 2022-

Δείτε ακόμα Milk tea hair : Η απόλυτη τάση το 2022 για τα μαλλιά

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Μάρτιο 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close