Οι αιτίες που μια γυναίκα προσποιείται οργασμό

Οι αιτίες που μια γυναίκα προσποιείται οργασμό.Η λέξη οργασμός απορρέει από το ρήμα ορέγομαι που σημαίνει πως επιθυμώ κάτι  πολύ. Ο οργασμός κορυφώνει την ένταση κατά την διάρκεια του ς@ξ και για πολλούς ανθρώπους είναι μια από τις σημαντικότερες αισθήσεις της ζωής τους.

Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που ο οργασμός είναι προσποιητός. καθώς το ποσοστό φτάνει κοντά στο 80% των γυναικών που προσποιούνται ότι κορύφωσαν  .

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις γυναικών, που έχουν προσποιηθεί οργασμό. Παραδέξου ότι και ΄συ που διαβάζεις αυτή τη στιγμή, το συγκεκριμένο άρθρο, ανήκεις σε μια από αυτές! Πολλές φορές μάλιστα, οι άντρες δυσανασχετούν με αυτήν την ιδέα και θεωρούν ότι τέτοιες τακτικές, είναι άσχημες και δηλώνουν κοροϊδία προς τους ίδιους!

Η αλήθεια είναι, ότι όσο άσχημο είναι για έναν άντρα να ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του ή η σύντροφος του, στο παρελθόν έχει προσποιηθεί οργασμό έστω και μια φορά, άλλο τόσο άσχημο είναι και για μια γυναικά να το κάνει.

Άλλωστε, ο οργασμός είναι κάτι που ευχαριστεί και τις γυναίκες και είναι πολύ καλύτερα όταν τον βιώνεις από όταν τον…προσποιείσαι!

Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικές βασικές αιτίες που μια γυναίκα καταφεύγει σε αυτές τις…άσχημες λύσεις και είναι απολύτως δικαιολογημένες και κατανοητές!

Δείτε επίσης : Ποια γυναίκα πιστεύεις ότι είναι η πιο ελκυστική; Η απάντηση λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου!

Οι γυναίκες, πολλές φορές προσποιούνται οργασμό για να μην απογοητεύσουν τους ερωτικούς τους συντρόφους. Πιστεύουν, ότι αν δεν προσποιηθούν οργασμό, ο σύντροφός τους θα κοιτάξει…αλλού!

Άλλες φορές, το κάνουν για να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση του συντρόφου τους ή να αποφύγουν έναν πιθανό καυγά, σε περίπτωση που ο άντρας, αντιληφθεί ότι η γυναικά του, δεν ολοκλήρωσε!

Δεν είναι λίγες οι φορές, που ένας άντρας θέλει να κάνει σεξ, αλλά μια γυναίκα όχι. Όταν μια γυναίκα, αποφασίσει να κάνει σεξ απλά και μόνο για να μην…χαλάσει χατίρι στον σύζυγό της, είναι πολύ πιθανόν να προσποιηθεί οργασμό για να τελειώσει η διαδικασία όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Ένας οργασμός για πολλές γυναίκες, σημαίνει δέσιμο μεταξύ του ζευγαριού. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα, όταν δεν καταφέρνουν να τον βιώσουν να τον…προσποιηθούν.

Άλλες φορές, φοβούνται μην φανούν “ανοργασμικές” στον σύντροφό τους ενώ τέλος, θεωρούν ότι σε περίπτωση που δεν τελειώσουν, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι άξιες να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους ερωτικά!

Close