Γυναικεία blazers : Oι γυναικείες μάλλινες ζακέτες θα είναι must τον Δεκέμβριο του 2020.

Οι γυναικείες μάλλινες ζακέτες θα είναι must για τον Δεκέμβριο   Λίγο πιο casual λίγο πιο cozy αλλά σίγουρα θα μας απασχολεί.

Οι θερμοκρασίες έχουν πέσει ήδη αισθητά σε όλη την χώρα. Έτσι τα πανωφόρια και οι γυναικείες μάλλινες ζακέτες όχι μόνο έχουν βγει από τις ντουλάπες μας αλλά τα φοράμε κάθε φορά που βγαίνουμε από το σπίτι! Οι γυναικείες μάλλινες ζακέτες κυκλοφορούν στην αγορά σε διάφορα σχέδια, μήκη και χρώματα!

Δείτε ακόμα Oversized πουλόβερ: Ιδέες για Trendy χειμωνιάτικα outfits

Οι γυναικείες μάλλινες ζακέτες δεν μας κρατούν απλά ζεστές. Είναι σε θέση να αναδείξουν και να απογειώσουν το outfit μας! Είναι η τελευταία λέξη της μόδας και κολακεύουν κάθε γυναικείο σώμα! Στο σημερινό άρθρο θα δούμε μερικές προτάσεις για outfits με γυναικείες μάλλινες ζακέτες! Διαβάστε παρακάτω: 

Μπεζ γυναικεία μάλλινη ζακέτα με μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα και μαύρα μποτάκια

Μία γυναικεία μάλλινη ζακέτα σε μπεζ αποχρώσεις μπορεί πραγματικά να αναδείξει ακόμη και το πιο casual outfit. Εκτός αυτών θα σας κρατήσει σίγουρα ζεστές και άνετες. Το μακρύ του κόψιμο είναι η απόλυτη τάση για το 2020 και αυτή η ζακέτα δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Μπεζ γυναικεία μάλλινη ζακέτα με μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα και μαύρα μποτάκια

Photo via: Pinterest

Μία υπέροχη γυναικεία μάλλινη ζακέτα σε απαλές ροζ αποχρώσεις που θα βγάλει την girly πλευρά σου στην επιφάνεια όποια κι αν είναι η ηλικία σου. Γιατί η νεανικότητα πηγάζει από μέσα μας.

Όσων χρονών κι αν είσαι λοιπόν, μην διστάσεις να το διαλέξεις για τις casual εμφανίσεις σου. Μπορεί να φαίνεται λεπτή όμως πιστέψτε μας, όταν θα σας πούμε ότι είναι απόλυτα ζεστή.

Ροζ μάλλινη ζακέτα με λευκή μπλούζα, μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες

Photo via: Pinterest

Μία σικ γυναικεία μάλλινη ζακέτα σε μουσταρδί αποχρώσεις για να είσαι της μόδας και να μαγνητίσεις τα βλέμματα στο πέρασμά σου. Στην δουλειά, στο σπίτι ή στο super market, αυτή η ζακέτα είναι σε θέση να σε κρατήσει ζεστή και μοντέρνα! Η σιλουέτα θα σου δείχνει πιο όμορφη από ποτέ.

Μουσταρδί μάλλινη ζακέτα με ασπρόμαυρο μπλουζάκι, λευκό παντελόνι και καφέ ζώνη

Photo via: Pinterest

Γυναικεία μάλλινη ζακέτα σε λευκές, κόκκινες, μπεζ και μπλε αποχρώσεις με jean παντελόνι, μπεζ καπέλο και μπεζ μποτάκια με τακούνι

Παρακάτω βλέπουμε μία μοναδική μοντέρνα πρόταση με μάλλινη ζακέτα σε κομμάτια ρούχων. Μπορείς λοιπόν να προτιμήσεις μία πολύχρωμη γυναικεία ζακέτα σε λευκές, κόκκινες και μπεζ αποχρώσεις και να το συνδυάσεις με ένα jean παντελόνι, ένα μοντέρνο καπέλο, ένα λευκό top και ένα ζευγάρι μπεζ μποτάκια με τακούνια! Υπέροχο;

Γυναικεία μάλλινη ζακέτα σε λευκές, κόκκινες, μπεζ και μπλε αποχρώσεις με jean παντελόνι, μπεζ καπέλο και μπεζ μποτάκια με τακούνι

Photo via: mollym_hunter

Κι αν θέλεις να παίξεις με τα χρώματα τότε μπορείς να συνδυάσεις την αγαπημένη σου μάλλινη ζακέτα με ένα ζευγάρι μποτάκια animal print! Το αγαπημένο σου μαύρο jean παντελόνι σε συνδυασμό με ένα μαύρο ή ένα λευκό τοπ θα ολοκληρώσουν την εικόνα! Μην ξεχάσεις τα αγαπημένα σου αξεσουάρ!

 

Γκρι και λευκή μάλλινη ζακέτα με μαύρο jean παντελόνι και animal print μποτάκια

Photo via: emmer

Τις γλυκές μέρες του Δεκεμβρίου όπου το κρύο δε θα είναι τόσο τσουχτερό, μπορείς να διαλέξεις ένα ροζ t-shirt και να το συνδυάσεις με μία girly ζακέτα σε λευκές, κόκκινες, ροζ και μπλε αποχρώσεις. Το αγαπημένο σου καπέλο κι ένα jean παντελόνι θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το outfit σας!

Αν πάλι έχει κρύο, μπορείς να αντικαταστήσεις το ροζ t-shirt με μία ροζ ή μία λευκή χειμωνιάτικη μπλούζα! Στην παρακάτω εικόνα λατρέψαμε το ροζ τσαντάκι!

Λευκή μάλλινη ζακέτα με κόκκινες. μοβ. κίτρινες και μπλε ρίγες, ροζ μπλούζα και λευκό τσαντάκι

Photo via: thepinklilyboutique

Μπεζ ζακέτα με animal print μπλούζα, μπεζ παντελόνι, jean παντελόνι και μπεζ μποτάκια

Μία animal print μπλούζα μπορεί να δείξει μοντέρνα και άκρως σικ αν συνδυαστεί με μία μπεζ μάλλινη ζακέτα! Τόλμησέ το και είμαστε σίγουροι ότι θα μαγνητίσεις τα βλέμματα!

Μπεζ ζακέτα με animal print μπλούζα, μπεζ παντελόνι, jean παντελόνι και μπεζ μποτάκια

Photo via: sunsetsandstilettos

 

Είσαι μαθήτρια και θέλεις ένα μοντέρνο και άνετο outfit για το σχολείο; Τότε σίγουρα η παρακάτω εικόνα, θα σου ταιριάξει απόλυτα και έχουμε ένα προαίσθημα ότι θα σου αρέσει κι εσένα πολύ. Μία λευκή μπλούζα, ένα jean παντελόνι κι μία ζακέτα στα χρώματα του σάπιου μήλου!

Πλεχτή ζακέτα σε χρώμα σάπιο μήλο με λευκή μπλούζα και jean παντελόνι

Photo via: styled_to_a_t

Animal print ζακέτα με λευκή μπλούζα, μπεζ καπέλο, jean παντελόνι και μπεζ μποτάκια

Μία σικ πρόταση για την δουλειά για εκείνες που τον Δεκέμβριο θα χρειαστεί να ξανά γυρίσουν στην δουλειά τους. Μία μάλλινη ζακέτα σε animal print σχέδια, μία όμορφη λευκή μπλούζα κι ένα jean παντελόνι είναι ο συνδυασμός που θα σώσει τη μέρα σου!

Animal print ζακέτα με λευκή μπλούζα, μπεζ καπέλο, jean παντελόνι και μπεζ μποτάκια

Photo via: twentiesgirlstyle

Μία πλεχτή ζακέτα μπορεί να κάνει ακόμη και το πιο casual outfit να δείχνει μοναδικό και σικ. Μη φοβηθείς λοιπόν να συνδυάσεις την αγαπημένη σου μάλλινη ζακέτα με τα περισσότερα outfit της ντουλάπας σου!

Λευκή πλεχτή ζακέτα με λευκή μπλούζα και jean παντελόνι

Photo via: Pinterest

Από τις αγαπημένες μας εικόνες. Μία μαύρη χειμωνιάτικη μπλούζα, ένα jean παντελόνι και μία γκρι ζακέτα που έρχεται να κάνει το πιο casual outfit  ένα αξιοπρεπέστατο επίσημο outfit!

Μαύρο μπλουζάκι, jean παντελόνι και γκρι μάλλινη ζακέτα

Photo via: Pinterest

Μάλλινη ζακέτα σε γκρι, μπεζ και μπορντό αποχρώσεις, με λευκή μπλούζα και καφέ μίνι φούστα

Μία ζακέτα στα χρώματα του γκρι, του ροζ και του μπορντό είναι η πιο μοντέρνα επιλογή μας για ζακέτα! Συνδύασέ το με τα αγαπημένα σου ρούχα στη ντουλάπα και σίγουρα θα δημιουργήσεις υπέροχες εικόνες!

Μία μπεζ ζακέτα που θα συνδυαστεί με μία πορτοκαλί μπλούζα, που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις! Μη φοβηθείς να το επιλέξεις για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις!

Μπεζ ζακέτα με καφέ και μπλε ρίγες, πορτοκαλί μπλουζάκι και jean παντελόνι

Photo via: smalltownstylesociety

Για το τέλος αφήσαμε μία υπέροχη μάλλινη ζακέτα σε γκρι, μπορντό και πορτοκαλί αποχρώσεις για το super market και όχι μόνο. Όταν βγούμε από την καραντίνα, αν είναι ακόμη Χειμώνας, μπορεί να προτιμήσεις την συγκεκριμένη μάλλινη ζακέτα και για τον καφέ σου.

Μάλλινη ζακέτα σε γκρι πορτοκαλί και μπορντό αποχρώσεις

Photo via: Pinterest

 Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

 

Close