Οι -νέες-τάσεις -στα -μαγιό το- Καλοκαίρι- του -2022-

Οι νέες τάσεις στα μαγιό το Καλοκαίρι του 2022. Όλες οι νέες τάσεις στα  μαγιό το Καλοκαίρι του 2022 , τα μπικίνι αλλά και τα ολόσωμα μαγιό για το Καλοκαίρι 2022.

Αγαπημένες μου φίλες μπήκε η Άνοιξη και το Καλοκαίρι βρίσκεται πολύ κοντά. Οι οίκοι μόδας λοιπόν κυκλοφόρησαν τις νέες κυρίαρχες τάσεις στα γυναικεία μαγιό για το Καλοκαίρι του 2022. Φαίνεται πως το Καλοκαίρι του 2022 υπάρχει ένα μαγιό για κάθε γυναικεία προσωπικότητα.

Μαγιό ολόσωμα με περίτεχνα boho σχέδια, αθλητικά μαγιό, μαγιό με μοντέρνα κοψίματα, ψηλόμεσα μπικίνι αλλά και μονόχρωμα μπικίνι είναι μόνο μερικές από τις νέες τάσεις στα γυναικεία μαγιό που θα απογειώσουν το Καλοκαίρι του 2022 το γυναικείο στιλ. Διαβάστε παρακάτω:

Οι νέες τάσεις στα μαγιό το Καλοκαίρι του  2022: Extreme Ruffles και Flounces

Ξεκινάμε το σημερινό μας άρθρο με μία τάση κλασική αλλά και αγαπημένη που θα πρωταγωνιστήσει και το Καλοκαίρι του 2022. Γυναικείο μαγιό ολόσωμα αλλά και μπικίνι με δαντέλες στο μπούστο που θα κάνουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις πιο ρομαντικές.

Μαγιό: Οι νέες τάσεις στα γυναικεία μαγιό το Καλοκαίρι 2022

Ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με δαντέλα στο μπούστο θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση και θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στο κολύμπι αλλά και στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Τα ολόσωμα μαγιό θα φορεθούν πολύ φέτος το Καλοκαίρι οπότε δώστε μία ευκαιρία στη…δαντέλα.

δαντέλα-στα-μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Φυσικά μπορούμε να βρούμε στην αγορά μαγιό με δαντέλες ακόμη και όταν μιλάμε για μπικίνι. Έτσι μπορείς φέτος να ανανεώσεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, εντάσσοντας τα γυναικεία μπικίνι με δαντέλα σε αυτήν.

δαντέλα-στα-μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Οι νέες τάσεις στα μαγιό το Καλοκαίρι του  2022: Boho σχέδια στα μαγιό

Τα boho σχέδια είναι σχέδια άκρως καλοκαιρινά αφού βασίζονται στην κουλτούρα των χίπις που έχουν την Άνοιξη και το Καλοκαίρι μέσα τους. Έτσι ολόσωμα και μπικίνι μαγιό με boho σχέδια συνδυάζοντας υπέροχα και ζωντανά χρώματα θα πρωταγωνιστήσουν το Καλοκαίρι 2022.

boho-σχέδια-στα-μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Μπορείτε να βρείτε boho σχέδια στα ολόσωμα μαγιό με λουλούδια, ζώα και άλλα boho σχέδια. Θα ανανεώσουν την εμφάνισή σας και σίγουρα θα τονίσουν το μαύρισμά σας. Αν θέλετε να βάλετε το Καλοκαίρι για τα καλά στις ζωές σας το 2022, δεν έχετε παρά να δώσετε μία ευκαιρία στα boho σχέδια.

boho-σχέδια-στα-μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Αν θέλετε να συνδυάσετε σωστά τα boho σχέδια τότε επιλέξτε ένα μπικίνι σε κλασικό στιλ. Άλλωστε το Καλοκαίρι του 2022 υπάρχει η τάση οι γυναίκες να επιλέγουν μπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε πιο κλασικά στιλ όπως τα μαγιό που φορούσαν οι γυναίκες τις δεκαετίες του ’60 και του ’70.

boho-σχέδια-στα-μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Οι νέες τάσεις στα μαγιό το Καλοκαίρι του  2022: Cutouts στα μαγιό

Τα μοντέρνα cutouts ή διαφορετικά κοψίματα θα είναι τάση τόσο στα γυναικεία ρούχα όσο και στα γυναικεία μαγιό. Μπικίνι και ολόσωμα μαγιό με σ3ξυ αλλά και μοντέρνα κοψίματα που θα κάνει το μαγιό σας να ξεχωρίζει και να πρωτοτυπεί.

cutouts-στα-μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Συνήθως στην αγορά θα συναντήσετε αυτά τα κοψίματα στην περιοχή της κοιλιάς. Είναι μία μοναδική πρόταση για το μαγιό που θα επιλέξετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Δεν το προτείνουμε για καθημερινό μαγιό διότι θα μαυρίσετε κάπως…περίεργα.

cutouts-στα-μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Ολόσωμα μαγιό: Ιδέες για το Καλοκαίρι

cutouts-στα-μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Οι νέες τάσεις στα μαγιό το Καλοκαίρι του  2022: Μονόχρωμα μπικίνι

Αν αγαπάτε το κλασικό το 2022 θα είναι η αγαπημένη σας σεζόν. Το Καλοκαίρι του 2022 τα μονόχρωμα μπικίνι θα γίνουν τάση και θα αγαπηθούν πολύ. Μονόχρωμα μπικίνι σε όλα τα χρώματα που θα αγαπήσουν το κλασικό τόσο στο στιλ όσο και στο χρώμα.

μονόχρωμα μπικίνι-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Ένα μαύρο κλασικό μπικίνι μπορεί πραγματικά να απογειώσει κάθε σας καλοκαιρινή εμφάνιση. Είναι ιδανικό για τον Ιούνιο, που η επιδερμίδα μας ακόμη είναι λευκή. Θα δημιουργήσει φοβερές αντιθέσεις με την λευκή επιδερμίδα.

μονόχρωμα μπικίνι-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Παρόλα αυτά μπορείτε να επιλέξετε και πιο παιχνιδιάρικα χρώματα πέρα από το μαύρο και το λευκό. Ένα ψηλόμεσο ροζ μπικίνι με δαντέλες στα μανίκια θα συνδυάσει πολλές και διαφορετικές τάσεις για το 2022 και σίγουρα θα σε αναδείξει πολύ.

μονόχρωμα μπικίνι-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούργιο μαγιό μπικίνι!! Φτιάξτε το!

Μπορείς να βγάλεις στην επιφάνεια και την φλογερή σου πλευρά επιλέγοντας ένα υπέροχο κόκκινο μονόχρωμο μπικίνι. Είναι ιδανικό για όλους τους μήνες του Καλοκαιριού, αφού αναδεικνύει την λευκή αλλά και την μαυρισμένη επιδερμίδα.

μονόχρωμα μπικίνι-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

μονόχρωμα μπικίνι-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Οι νέες τάσεις στα μαγιό το Καλοκαίρι του  2022: Ολόσωμα μαγιό

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω τα ολόσωμα μαγιό θα είναι τάση για το Καλοκαίρι του 2022. Μία τάση που αγκαλιάζει το κλασικό αλλά με τα μοντέρνα στοιχεία που ταιριάζουν στην εποχή μας. Διάλεξε λοιπόν ένα ολόσωμο μαγιό που σου ταιριάζει και σου αρέσει και σαγήνευσε τα πλήθη στις παραλίες.

ολόσωμο μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό κλασικό ολόσωμο μαγιό τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αναδεικνύοντας το μαύρισμά σου. Ένα μαγιό που θα σε κάνει να δείχνεις υπέροχη είτε μιλάμε για ένα μπάνιο στη πόλη που μένεις είτε στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

ολόσωμο μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Φυσικά τα κορδόνια στην πλάτη του ολόσωμου μαγιό είναι ακόμη μία τάση που εντάσσεται στην ίδια κατηγορία. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ένα ολόσωμο μαγιό με κορδόνια στην πλάτη και θα είσαι πιο όμορφη από ποτέ!

ολόσωμο μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Οι νέες τάσεις στα μαγιό το Καλοκαίρι του  2022: Πλεκτά μαγιό

Μία νέα τάση στα μαγιό έρχεται το Καλοκαίρι 2022 και μιλάμε φυσικά για τα πλεκτά μαγιό. Πλεκτά μαγιό είτε μιλάμε για μπικίνι είτε για ολόσωμα μαγιό! Παρακάτω βλέπουμε ένα μοντέρνο ολόσωμο πλεκτό μαγιό που αγγίζει την πρωτοτυπία αλλά και την τελειότητα.

πλεκτά μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Ένα πλεκτό μπικίνι, σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις ελληνικές και όχι μόνο παραλίες. Είναι μία τάση με vintage στοιχεία που σίγουρα θα σε βάλει για τα καλά σε καλοκαιρινό κλίμα.

πλεκτά μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Φυσικά και μπορείς να βρεις πλεκτά μαγιό στην αγορά σε όλα τα χρώματα. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζει είναι οι διακριτικές δαντέλες που έχουν όπως το πλεκτό μαγιό της παρακάτω εικόνας.

πλεκτά μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Οι νέες τάσεις στα μαγιό το Καλοκαίρι του  2022: Ψηλόμεσα μπικίνι

Εδώ και αρκετά χρόνια τα ψηλόμεσα μπικίνι έχουν γίνει τάση και έχουν αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες. Για άλλη μία χρονιά τα ψηλόμεσα μπικίνι θα φορεθούν πολύ και έχουν σκαρφαλώσει ήδη στις κορυφές των τάσεων το Καλοκαίρι 2022.

ψηλόμεσα μπικίνι-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Μονόχρωμα ψηλόμεσα μπικίνι που θα τα συνδυάσεις με ένα κλασικό αθλητικό πάνω μέρος με φλοράλ σχέδια και όχι μόνο. Προτίμησε τα μονόχρωμα μπικίνι για να μπορείς να τα συνδυάζεις και με άλλα μαγιό και γενικότερα να πειραματίζεσαι μαζί τους.

ψηλόμεσα μπικίνι-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022- ψηλόμεσα μπικίνι-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Όσο πιο ψηλόμεσο τόσο το καλύτερο. Έτσι θα αναδείξεις την σιλουέτα σου και θα σε κάνει πιο μοντέρνα από ποτέ. Υπάρχουν στην αγορά σε όλα τα χρώματα και σχέδια αφού αυτή η τάση είναι στην κορυφή από το 2015 και από τότε έχουν βγει αμέτρητες επιλογές.

ψηλόμεσα μπικίνι-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Οι νέες τάσεις στα μαγιό το Καλοκαίρι του 2022: Αθλητικά μαγιό

Μία νέα τάση έρχεται να απογειώσει το γυναικείο στιλ στις παραλίες το Καλοκαίρι 2022. Μιλάμε για τα αθλητικά μαγιό είτε αναφερόμαστε στα μπικίνι είτε στα ολόσωμα. Αθλητικά μαγιό που θα μας χαρίσουν στιλ, θα μας διευκολύνουν στο κολύμπι και θα αγαπήσουν πολύ οι γυναίκες που δεν τους αρέσουν τα πολλά πολλά στο στιλ.

αθλητικά μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Μπορείτε να βρείτε αθλητικά μπικίνι με διακριτικά χρώματα. Μην φοβηθείς να επιλέξεις αθλητικά μαγιό με χρώματα, διότι το χρώμα είναι καλό να υπάρχει στο στιλ μας. Αν λοιπόν συνδυάζεις τις διακοπές με τον αθλητισμό αυτά τα μαγιό θα σου ταιριάξουν απόλυτα.

αθλητικά μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Το κόκκινο είναι το νέο μαύρο στα γυναικεία μαγιό! Δες 15 εντυπωσιακά σχέδια & διάλεξε το αγαπημένο σου

αθλητικά μαγιό-τάσεις-στα-μαγιό-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close