ιδέες-για-κεραμιδί νύχια-

Το κεραμιδί είναι ένα πολύ μοντέρνο χρώμα και συνδυάζει το καφέ και το κόκκινο. Σήμερα θα σας δείξουμε 15 ιδέες για κεραμιδί νύχια τον Χειμώνα του 2023, με σχέδια, γκλίτερ, για κοντά και μακριά νύχια.

Το κεραμιδί και το μπορντό στα νύχια είναι από τις πρώτες επιλογές κάθε γυναίκας όταν ψάχνουν ένα όμορφο χειμωνιάτικο μανικιούρ κατάλληλο για καθημερινές και επίσημες στιγμές. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε μερικές ιδέες για κεραμιδί νύχια.

Τα κεραμιδί νύχια φαίνεται πως είναι πολύ στις τάσεις για τον Χειμώνα 2023 και είναι ένα χρώμα κατάλληλο τόσο για επίσημα μανικιούρ όσο και για πιο απλά καθημερινά σχέδια. Με γκλίτερ και μοντέρνα σχέδια αλλά και μονόχρωμα σχέδια. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για κεραμιδί νύχια: Κεραμιδί νύχια με γραμμές

Μπορείς να βάψεις τα νύχια σου κεραμιδί και να διαλέξεις ένα νύχι για τα σχέδια. Φτιάξε γραμμές σε κεραμιδί και λευκό χρώμα πάνω σε φυσική βάση. Είναι ένα καθημερινό μανικιούρ, αρκετά μοντέρνο χωρίς όμως, υπερβολικά σχέδια.

15 ιδέες για κεραμιδί νύχια

Ιδέες για κεραμιδί νύχια: Κεραμιδί νύχια με γκλίτερ

Το γκλίτερ είναι τάση στην σεζόν 2022-2023 τόσο στο ντύσιμο και στο μακιγιάζ όσο και στο μανικιούρ. Έτσι τα κεραμιδί σου νύχια θα δείξουν υπέροχα με γκλίτερ σε ό,τι απόχρωση επιθυμείς. Είναι ένα υπέροχο σχέδιο που αρέσει σε όλες.

κεραμιδί-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες για κεραμιδί νύχια: Το κεραμιδί αρκεί

Αν θέλεις όμως να έχεις ένα μανικιούρ, χειμερινό και κατάλληλο για κάθε περίσταση τότε μπορείς να διαλέξεις μόνο το κεραμιδί χωρίς σχέδια. Τα μυτερά νύχια ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες και είναι πιο ιδιαίτερα αλλά και σικ.

κεραμιδί-μυτερά νύχια-ιδέες-

Ιδέες για κεραμιδί νύχια: Είναι κατάλληλο και για μικρά νύχια

Αν έχεις μικρά νύχια δεν χρειάζεται να τα αποχωριστείς αφού πολλές γυναίκες βολεύονται καλύτερα με τα μικρά νύχια. Το κεραμιδί ακόμη κι αν είναι ένα σκούρο χρώμα, είναι τέλεια επιλογή και για τα μικρά νύχια. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

κεραμιδί-κοντά νύχια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Νύχια σε φυσικές αποχρώσεις: 15 ιδέες με την πιο trendy τάση του 2023

ιδέες-για-κεραμιδί νύχια-

Ιδέες για κεραμιδί νύχια: Κεραμιδί νύχια με χρυσά σχέδια

Άλλη μία τάση για το 2022-2023 είναι τα χρυσά σχέδια στα νύχια. Χρυσά γκλίτερ, χρυσές γραμμές ή χρυσά φύλλα όπως βλέπουμε παρακάτω. Μπορείς μάλιστα να κάνεις τα χρυσά φύλλα να μοιάζουν με λουλούδια και στο Π και Φ έχεις ένα φλοράλ μανικιούρ σε χειμερινές αποχρώσεις.

κεραμιδί-νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-κεραμιδί νύχια-

ιδέες-για-κεραμιδί νύχια-

Ιδέες για κεραμιδί νύχια: Κεραμιδί νύχια με χρυσά γκλίτερ

Μπορείς επίσης να διαλέξεις τα χρυσά γκλίτερ και να κάνεις τα κεραμιδί σου νύχια να κλέψουν τις εντυπώσεις. Είναι ένα μανικιούρ κατάλληλο για γυναίκες κάθε ηλικίας και φυσικά κατάλληλα για κάθε περίσταση. Είναι υπέροχα και εντυπωσιακά.

κεραμιδί-νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-κεραμιδί νύχια-

ιδέες-για-κεραμιδί νύχια-

Ιδέες για κεραμιδί νύχια: Κεραμιδί νύχια με βάση το καφέ

Το κεραμιδί είναι ένα χρώμα είτε με βάση το κόκκινο είτε το καφέ. Παρακάτω βλέπουμε μία κεραμιδί απόχρωση με βάση το καφέ περισσότερο από το κόκκινο. Είναι μία υπέροχη ιδέα για κάθε περίσταση που εμείς θα την διαλέξουμε σίγουρα.

κεραμιδί-τετράγωνα-νύχια-ιδέες-

ιδέες-για-κεραμιδί νύχια-

Δείτε ακόμα Nude νύχια με χρυσά σχέδια: 15 ιδέες για κάθε περίσταση

ιδέες-για-κεραμιδί νύχια-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close