τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Ξανθά μαλλιά: Οι 8 τάσεις για το 2023 Αυτές είναι οι 8 τάσεις στα ξανθά μαλλιά για το 2023.

Πολλές γυναίκες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχουν υιοθετήσει τα ξανθά μαλλιά και όχι άδικα. Πρόκειται για μία απόχρωση μαλλιών που φωτίζει το γυναικείο πρόσωπο και που φυσικά το ομορφαίνει αρκετά. Τώρα που μπήκε η Άνοιξη του 2022 τα ξανθά μαλλιά θα ξεκινήσουν να κυριαρχούν.

Βλέπετε, έχουμε την τάση να σκουραίνουμε τα μαλλιά μας το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα και να προτιμάμε πιο ζεστές και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για τα μαλλιά την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Αν λοιπόν θέλετε μία αλλαγή οι νέες αποχρώσεις για τα ξανθά μαλλιά που θα γίνουν τάση το 2022 θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε. Διαβάστε παρακάτω:

Ποια απόχρωση του ξανθού σας ταιριάζει καλύτερα;

Αν δεν έχετε υιοθετήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν τα ξανθά μαλλιά τότε σίγουρα η πρώτη ερώτηση που θέλετε να κάνετε είναι “μα ποια απόχρωση του ξανθού μου ταιριάζει καλύτερα;”. Έτσι, για ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας την απόχρωση της επιδερμίδα σας.

Οι γυναίκες με ανοιχτόχρωμη ή ρόδινη επιδερμίδα θα ενισχυθούν περισσότερο από τις κρύες αποχρώσεις του ξανθού όπως το πλατινέ ή τις αποχρώσεις του ξανθού με γκρίζες λεπτομέρειες όπως το παγωμένο λευκό ή το mushroom blonde που θα δούμε παρακάτω.

Από την άλλη οι γυναίκες που είναι πιο μελαχρινές και θέλουν να προχωρήσουν σε αυτό το τολμηρό βήμα θα πρέπει να δείξουν υπομονή αφού η αλλαγή από τα μαύρα ή καστανά μαλλιά στην απόχρωση του ξανθού που σας ταιριάζει θα γίνει σταδιακά. Σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε μελί αποχρώσεις του ξανθού με έντονο το καστανό στοιχείο.

Δείτε ακόμα 5 τρόποι να αποκτήσετε τα ξανθά μαλλιά των surfers χωρίς να τα βάψετε!

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ξανθά μαλλιά στις μελαχρινές γυναίκες αλλά και γενικότερα στις περισσότερες γυναίκες είναι μία συνεχής δέσμευση. Έχουν την τάση να κιτρινίζουν εύκολα οπότε θα πρέπει συχνά να πραγματοποιείς ρεφλέ για να διώχνεις την κιτρινίλα.

Επίσης την ρίζα καλό θα ήταν να μην την αφήνεις να βγαίνει ειδικά όταν έχεις επιλέξει το πλατινέ ξανθό ή άλλες ξανθές αποχρώσεις που είναι πολύ ανοιχτόχρωμες.

Ο κομμωτής θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερο σεβασμό στα μαλλιά σας και να είναι εμπιστοσύνης διότι στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστεί ντεκαπάζ και πρέπει να είστε σίγουρες ότι δεν θα σας κάψει τα μαλλιά.

Ξανθά μαλλιά: Οι 8 τάσεις για το 2023: Creamy ξανθά μαλλιά

Τα creamy ξανθά μαλλιά είναι μία απόχρωση που θυμίζει πολύ το γλυκό χρώμα της κρέμας βανίλια. Γι’ αυτό πήραν και αυτό το όνομα. Μία creamy απόχρωση στα ξανθά σας μαλλιά λοιπόν ταιριάζει απόλυτα στις γυναίκες με την σταρένια επιδερμίδα αφού είναι ανοιχτόχρωμη όμως έχει έντονα τα στοιχεία του καστανού.

Ξανθά μαλλιά: Οι 8 νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά

Πρόκειται για μία τάση στα ξανθά μαλλιά που φαίνεται πως ήδη έχει αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες, αφού χαρίζει μία γλυκύτητα στο πρόσωπο και μπορούμε εύκολα να το υιοθετήσουμε στην Ελλάδα με τις μεσογειακές μας αποχρώσεις.

creamy-ξανθά μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Φυσικά τα creamy ξανθά μαλλιά μπορείς να τα υιοθετήσεις και να δείξουν πανέμορφα σε όλα τα μήκη αλλά και τύπους μαλλιών και  μπορούν να βγάλουν στην επιφάνεια μία πιο σικ αλλά και πιο ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου.

creamy-ξανθά μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Ξανθά μαλλιά: Οι 8 τάσεις για το 2023 : Μπαλαγιάζ με μελί αποχρώσεις

Το μπαλαγιάζ πριν μερικά χρόνια ήρθε να αντικαταστήσει το όμπρε και όχι άδικα. Μπαλαγιάζ είναι στην ουσία πολλές ανταύγειες που ξεκινούν σχεδόν από την ρίζα του μαλλιού και δημιουργούν μοναδικές διχρωμίες. Αν λοιπόν είσαι φυσική καστανομάλλα τότε ένα μπαλαγιάζ σε μελί αποχρώσεις είναι αυτό που σου ταιριάζει.

μπαλαγιάζ-με-μελί-αποχρώσεις-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Επίσης το μπαλαγιάζ σε μελί αποχρώσεις ταιριάζει απόλυτα και στις μελαχρινές γυναίκες αφού θα τις βοηθήσει να υιοθετήσουν το ξανθό χωρίς να ανησυχούν ότι δεν θα τους ταιριάξει αφού η ρίζα τους θα παραμείνει σκούρη και οι άκρες τους θα είναι μελί και όχι πλατινέ ξανθό.

μπαλαγιάζ-με-μελί-αποχρώσεις-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπαλαγιάζ σε μελί αποχρώσεις μπορεί να υιοθετηθεί ακόμη και από γυναίκες με καστανόξανθα μαλλιά και είναι μία γήινη επιλογή που θα αναδείξει την προσωπικότητά σας και θα αλλάξει την εξωτερική σας εμφάνιση με έναν σικ τρόπο.

μπαλαγιάζ-με-μελί-αποχρώσεις-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Ξανθά μαλλιά: Οι 8 τάσεις για το 2023: Mushroom απόχρωση

Πιο πάνω σας μιλήσαμε για την mushroom απόχρωση των ξανθών μαλλιών. Εμπνευσμένη από τα χρώματα των μανιταριών η συγκεκριμένη απόχρωση των ξανθών είναι μία απόχρωση με έντονο το γκρι χρώμα. Ταιριάζει ιδανικά σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

mushroom ξανθά-μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Είναι μία ψυχρή και ιδιαίτερη απόχρωση του ξανθού που δείχνει πιο σικ από το πλατινέ ξανθό. Σίγουρα αν θέλεις να δείξεις σικ και με κύρος μία τέτοια απόχρωση του ξανθού θα σου ταιριάξει πλήρως.

mushroom ξανθά-μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το mushroom ξανθό είναι μία απόχρωση που ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι και αρκετά ψυχρή για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Αξίζει λοιπόν να την επιλέξεις.

mushroom ξανθά-μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Ξανθά μαλλιά: Οι 8 τάσεις για το 2023: Το ξανθό του νέκταρ

Το ξανθό του νέκταρ είναι ένα παραδοσιακό ξανθό που παλιότερα το βλέπαμε παντού όμως τα τελευταία χρόνια πολλές γυναίκες το έχουν αποχωριστεί και προσπαθούν να πετύχουν όσο πιο πλατινέ αποτελέσματα μπορούν. Το 2022 όμως θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του.

το-ξανθό-του-νέκταρ-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Είναι ένα γλυκό ξανθό που θυμίζει αρκετά τις φυσικές καστανόξανθες γυναίκες και φυσικά ταιριάζει σε γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα, μελαχρινές αλλά και με πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Αν θέλεις λοιπόν ένα χρώμα που να παραπέμπει σε φυσικά μαλλιά το ξανθό του νέκταρ είναι αυτό που αναζητούσες.

το-ξανθό-του-νέκταρ-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Δείτε ακόμα DIY βαφές για ξανθά, καστανά & κόκκινα μαλλιά με απλά φυσικά υλικά!

το-ξανθό-του-νέκταρ-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Ξανθά μαλλιά: Οι 8 τάσεις για το 2023:  Πλατινέ ξανθά μαλλιά

Και φτάσαμε στην κατηγορία που οι περισσότερες από εσάς αγαπάτε. Φυσικά μιλάμε για τα πλατινέ ξανθά μαλλιά που έχουν κατακτήσει ακόμη και τις διάσημες γυναίκες – αλλά και άντρες – του Hollywood. Μία ψυχρή και ανοιχτή απόχρωση ξανθού που ταιριάζει σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

πλατινέ-ξανθά-μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι δεν είναι ένα εύκολο χρώμα. Χρειάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο μήνα ρεφλέ, αφού ειδικά το Καλοκαίρι ο ήλιος το “κιτρινίζει” γρήγορα και το αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικό. Επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να βάφετε την ρίζα.

πλατινέ-ξανθά-μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Προς τα κάλλη όμως τί είναι η…ταλαιπωρία; Αν έχετε βρει έναν κομμωτή ή μία κομμώτρια που να είναι άξιοι εμπιστοσύνης και που ξέρετε ότι θα προσέξουν τα μαλλιά σας, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε το πλατινέ ξανθό και να εντυπωσιάσετε τους πάντες στο πέρασμά σας.

πλατινέ-ξανθά-μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Ξανθά μαλλιά: Οι 8 τάσεις για το 2023:  Ροζ – ξανθά μαλλιά

Μία απόχρωση που ξεκίνησε να γίνεται τάση το 2020 έρχεται και το 2022 και ανήκει στις γυναίκες που δεν φοβούνται να πειραματιστούν και τους αρέσουν πιο εξτρίμ χρώματα για τα μαλλιά τους. Πρόκειται για ξανθά μαλλιά με έντονες αποχρώσεις του ροζ και όχι δύο διαφορετικά χρώματα.

ροζ-ξανθά-μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Είναι μία ανοιξιάτικη αλλά και καλοκαιρινή επιλογή που σίγουρα μπορείτε να κάνετε αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Αυτό που μας αρέσει στην συγκεκριμένη τάση των ξανθών μαλλιών είναι ότι μπορεί να είναι εξτρίμ όμως δεν είναι υπερβολική και γλυκαίνει απίστευτα το γυναικείο πρόσωπο.

ροζ-ξανθά-μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Επίσης, είναι μία τάση που μπορεί να αφαιρέσει ακόμη και χρόνια από την γυναίκα που θα την επιλέξει και αξίζει να την δοκιμάσετε. Σίγουρα θέλει περιποίηση και έναν καλό κομμωτή ή μία καλή κομμώτρια, όμως αν έχετε όρεξη, υπομονή και ανάγκη να ανανεωθείτε δεν βρίσκουμε τον λόγο να την απορρίψετε.

ροζ-ξανθά-μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Ξανθά μαλλιά: Οι 8 τάσεις για το 2023:  Smoked Marshmallow ξανθά μαλλιά

Για το τέλος αφήσαμε μία νέα τάση στα ξανθά μαλλιά και μιλάμε για τα smoked marshmaloow ξανθά. Άλλη μία τάση που πήρε το όνομά της, από τα ψημένα ζαχαρωτά αφού η απόχρωση παραπέμπει σε αυτά. Μπορείτε να την πετύχετε με μπαλαγιάζ.

Smoked Marshmallow-ξανθά-μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες- Smoked Marshmallow-ξανθά-μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

Για να υιοθετήσετε την συγκεκριμένη τάση θα πρέπει να έχετε μακριά μαλλιά αφού το μπαλαγιάζ δείχνει πιο εντυπωσιακό στα μακριά μαλλιά. Μπορείτε να παίξετε με αποχρώσεις του καστανού είτε μιλάμε για πιο σκούρες είτε πιο καστανόξανθες αποχρώσεις.

Smoked Marshmallow-ξανθά-μαλλιά-τάσεις-στα-ξανθά-μαλλιά 2022-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close