Ψεκάζει με αυτό το μείγμα το πρόσωπό της κάθε βράδυ και δεν φαντάζεστε τι συμβαίνει...

Όλοι  μας θέλουμε να έχουμε μια λαμπερή πεντακάθαρη χροιά δέρματος που σημαίνει πάνω στο πρόσωπό μας να μην υπάρχει ακμή / σπυράκι, ή ουλές. Και ποιος δεν τα θέλει όλα αυτά έτσι δεν είναι; Πιστέψτε με κορίτσια μπορείτε πραγματικά να τα έχετε όλα αυτά. Και όχι δεν χρειάζεται να χαλάσετε μια περιουσία για να αποκτήσετε ένα αψεγάδιαστο δέρμα!

Υπάρχει ένα φυσικό σπρέι,  με το οποίο θα πρέπει να ψεκάζετε το πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο και να το αφήσετε να δράσει στο δέρμα σας όλη τη νύχτα. Σε μόλις λίγες μέρες μπορείτε να δείτε πώς το δέρμα σας θα έχει μεταμορφωθεί, και φυσικά προς το καλύτερο!

Δείτε ακόμη: Τι πρέπει να κάνεις για να μην ξεφλουδίσει το δέρμα σου από τον ήλιο 

Για να προετοιμάσετε αυτό το σπρέι προσώπου, θα χρειαστείτε:

  • Νερό καρύδας
  • Ροδόνερο

Όταν το νερό καρύδας συνδυάζεται με το ροδόνερο, αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί εξαιρετικά και για τη λεύκανση του δέρματος

Παρασκευή:

  1. Σε ένα μπολ ρίξτε νερό καρύδας.
  2. Προσθέστε ίση ποσότητα ροδόνερου.
  3. Ανακατέψτε τα και το σπρέι προσώπου είναι έτοιμο για χρήση !
  4. Αποθηκεύστε αυτό το υγρό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού.
  5. Μπορείτε να διατηρήσετε αυτό το σπρέι προσώπου στο ψυγείο μέχρι ένα μήνα.
  6. Χρησιμοποιήστε αυτό το σπρέι προσώπου οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας και πριν πάτε για ύπνο. Ή χρησιμοποιήστε το 2 φορές την ημέρα και μία φορά πριν πάτε για ύπνο.

Δείτε ακόμη: Σπιτική θεραπεία, για να απομακρύνετε τα σκουρόχρωμα σημάδια γύρω από το λαιμό!

Το νερό καρύδας είναι πολύ χρήσιμο για την απομάκρυνση όλων των σημαδιών και των κηλίδων του προσώπου σας. Επίσης, λειτουργεί ως φυσικό ενυδατικό.

Το ροδόνερο ελέγχει την υπερβολική λιπαρότητα του δέρματος. Επίσης βοηθά  στη σύσφιξη του δέρματος αλλά και στην ισορροπία των επιπέδων pH του δέρματος . Ακόμη, αυτό καθαρίζει και τους πόρους του δέρματος σας αρκετά καλά.

Δείτε ακόμη: Φτιάξτε μόνοι σας καλλυντικά με αλόη

Όταν το νερό καρύδας συνδυάζεται με το ροδόνερο, αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί εξαιρετικά και για τη λεύκανση του δέρματος.

Αυτό το σπρέι προσώπου είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Μην χάνετε λοιπόν χρόνο δοκιμάστε το και απολαύστε τα ευεργετικά οφέλη του!

Close