ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-για-τις-γυναίκες-που-φορούν-γυαλιά-

15 χτενίσματα και κουρέματα που ταιριάζουν σε γυναίκες με γυαλιά. Υπέροχα χτενίσματα και κουρέματα για τις γυναίκες που φορούν γυαλιά.

Πολλές γυναίκες αλλά και άντρες ξεκίνησαν να φορούν γυαλιά σε μεγάλη ηλικία. Και όταν λέμε μεγάλη ηλικία, δεν εννοούμε τους ηλικιωμένους. Όταν λοιπόν έχει ζήσει για 20, 30 ή 40 χρόνια χωρίς γυαλιά έχεις μάθει να διαμορφώνεις το στιλ σου χωρίς να τα λαμβάνεις υπόψιν.

Τα μαλλιά σου, τα ρούχα σου, το μακιγιάζ σου. Το πρόσωπό σου φαίνεται διαφορετικό με τα γυαλιά και διαφορετικό χωρίς τα γυαλιά. Αν λοιπόν ξεκίνησες πρόσφατα να φοράς γυαλιά είναι πολύ λογικό η εμφάνισή σου, να σου φαίνεται λίγο παράξενη.

Δείτε ακόμα Οι μπούκλες της δεκαετίας του ’90 στα μαλλιά έρχονται και πάλι στην μόδα

Να μην ξέρεις πως να βαφτείς και τι να κάνεις με τα μαλλιά σου. Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν συγκεντρώσαμε για εσένα 15 κομψά χτενίσματα και κουρέματα για εσένα που φοράς γυαλιά. Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσουν πολύ. Διαβάστε παρακάτω: 

Κοντά μαλλιά με όγκο για τις γυναίκες που φορούν γυαλιά

Τα κοντά μαλλιά είναι ένα κούρεμα που έχει κατακτήσει τις καρδιές γυναικών κάθε ηλικίας. Τα κοντά μαλλιά με όγκο βέβαια ταιριάζουν περισσότερο στις γυναίκες άνω των 45 ετών. Αν αφήσεις και μερικές αφέλειες τότε τα γυαλιά σου θα αναδειχθούν πλήρως και το πρόσωπό σου θα γίνει ακόμη πιο όμορφο.

15 χτενίσματα & κουρέματα που ταιριάζουν σε γυναίκες με γυαλιά

Μακριά μαλλιά με φραντζάκια

Τα φραντζάκια είναι μία μόδα που ξεκίνησε να παίρνει τα πάνω της και πάλι το Καλοκαίρι του 2021. Τα φραντζάκια λοιπόν είναι δύο τούφες με λίγα ή πολλά μαλλιά που είναι κοντές και βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Μπορείς λοιπόν να κόψεις φραντζάκια αν έχεις μακριά μαλλιά.

Πρώτον είναι ένα safe κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Δεύτερον αν έχεις πολλές φύτρες τα φραντζάκια είναι σε θέση να σε κάνουν να δείχνεις πάντα περιποιημένη και απογειώνουν κάθε χτένισμα που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν κλασικό. Τρίτον ταιριάζουν πολύ και σε γυναίκες με γυαλιά.

μακριά-μαλλιά-με-φραντζάκια-

Ίσια μαλλιά για τις γυναίκες με γυαλιά

Από την άλλη μπορείς να επιλέξεις να ισιώσεις τα μαλλιά σου. Ένα κλασικό χτένισμα που οι περισσότερες το υιοθετούμε συχνά. Είναι μοντέρνο, σε κάνει να δείχνεις πολύ κομψή και με τα γυαλιά θα φαίνεσαι σαν γραμματέας.

ίσια μαλλιά-για-τις-γυναίκες-που-φορούν-γυαλιά-

Κοντές αφέλειες για τις γυναίκες με γυαλιά

Τα γυαλιά δίνουν στην εμφάνισή σου έναν σοφιστικές τόνο ανεξάρτητα από το στιλ των γυαλιών που θα επιλέξεις. Αν θέλεις να απογειώσεις την σοφιστικές και κουλτουριάρικη πλευρά σου, διάλεξε τις κοντές αφέλειες. Είναι ροκ και ιδιαίτερες και σίγουρα θα σου ταιριάξουν πολύ.

κοντές-αφέλειες-για-τις-γυναίκες-που-φορούν-γυαλιά-

Καρέ μαλλιά για γυναίκες με γυαλιά

Κι αν θες να δείχνεις επιπλέον σοφιστικέ τότε δεν μπορείς παρά να επιλέξεις ένα όμορφο καρέ. Τα γυαλιά αποτελούν εκτός από χρήσιμα και πολύ όμορφα αξεσουάρ οπότε σε συνδυασμό με αυτό το κούρεμα, πιστεύουμε ότι θα κάψεις καρδιές.

καρέ-μαλλιά-για-τις-γυναίκες-που-φορούν-γυαλιά-

Σπαστά μαλλιά στις γυναίκες με γυαλιά

Και τα σπαστά μαλλιά είναι ένα πανέμορφο χτένισμα που σίγουρα θα σου ταιριάξει πολύ. Σε συνδυασμό με τα γυαλιά θα σε κάνουν να δείχνεις μοντέρνα, δυναμική, έξυπνη και μυστηριώδης, όπως η γυναίκα παρακάτω. Επίσης μην ξεχνάς ότι στην Ελλάδα οι γυναίκες με σπαστά μαλλιά είναι πολλές, αφού είναι στο…DNA μας.

σπαστά-μαλλιά-για-τις-γυναίκες-που-φορούν-γυαλιά-

Μισά μαλλιά κάτω κι ένας κότσος στο πλάι

Το παρακάτω χτένισμα είναι υπέροχο για τις γυναίκες που έχουν καρέ μαλλιά λίγο πιο πάνω από τον ώμο ή και γι’ αυτές που έχουν μακριά μαλλιά. Είναι μοντέρνο και σου “ανοίγουν” πολύ το πρόσωπο που μπορεί τις πρώτες μέρες να το βλέπεις παρά φορτωμένο επειδή δεν έχεις συνηθίσει τα γυαλιά σου.

χτενίσματα-για-τις-γυναίκες-που-φορούν-γυαλιά-

Δείτε ακόμα Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2021-2022: Οι νέες τάσεις και ιδέες

κουρέματα-για-τις-γυναίκες-που-φορούν-γυαλιά-

Κοντά μαλλιά με μπούκλες και όγκο

Το παρακάτω χτένισμα είναι ιδανικό για τις γυναίκες άνω των 45. Είναι ένα κομψό χτένισμα που σαγηνεύει και μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο το στιλ και το πρόσωπό σου φορώντας γυαλιά.

κοντά μαλλιά-με-μπούκλες-

Καρέ μαλλιά με όγκο

Ο όγκος στα μαλλιά μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχε δαιμονοποιηθεί όμως φαίνεται πως φέτος επανέρχεται στην μόδα δυναμικά. Μην φοβηθείς λοιπόν να προσφέρεις όγκο στο καρέ σου κούρεμα και θα δείχνεις μία κούκλα.

σπαστά-καρέ μαλλιά-

Δείτε ακόμα Ανάλαφρα χτενίσματα με κοτσίδες και κότσους

χτενίσματα-για-γυναίκες-που-φορούν-γυαλιά-

Ελαφρώς σπαστά μαλλιά με αφέλειες

Η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας έχει μαλλιά που μοιάζουν με το φυσικό σχήμα των μαλλιών που έχουν οι γυναίκες εδώ. Αν κόψεις αφέλειες θα δείχνεις υπέροχη χωρίς ιδιαίτερο κόπο και φορώντας γυαλιά.

15 χτενίσματα & κουρέματα που ταιριάζουν σε γυναίκες με γυαλιά 15 χτενίσματα & κουρέματα που ταιριάζουν σε γυναίκες με γυαλιά

Επιμελώς ατημέλητος κότσος

Επίσης μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου σε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο. Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για την δουλειά, το σχολείο, την σχολή, τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο ή και για τις βόλτες ή το σπίτι. Ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.

κότσος-χτενίσματα-ιδέες-

μπούκλες-χτενίσματα-ιδέες-

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close