Καλοκαιρινά Smokey eye: Ιδέες για τον Ιούλιο του 2021_

smokey eye με τα πιο καλοκαιρινά χρώματα της παλέτας, για τον Ιούλιο του 2021. Δείτε τις ιδέες μας και ανανεώστε την εικόνα σας.

Τα smokey eye έχουν κατακτήσεις τις καρδιές των γυναικών τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Οι περίεργοι συνδυασμοί χρωμάτων που εν τέλει δημιουργούν ένα πολύ εναρμονισμένο αποτέλεσμα προσφέρει στο βλέμμα σου μία άλλη διάσταση.

Τονίζει το χρώμα των ματιών σου, κάνει το μακιγιάζ σου να φαίνεται πιο επαγγελματικό και είναι σε θέση να μεγαλώσει τα μάτια σου αν είναι πολύ μικρά ή και να τα μικρύνει αν είναι πολύ μεγάλα, ανάλογα τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις.

Δείτε ακόμα Δείτε βήμα βήμα πως θα κάνετε smokey eyes και με τι κραγιόν να το συνδιάσετε

Το smokey eye λοιπόν επέστρεψε και όχι μόνο επέστρεψε, αλλά έφερε στην μόδα συνδυασμούς στις σκιές που τις είχαμε εγκαταλείψει για αρκετά χρόνια, όπως το μπλε, το πράσινο, το κίτρινο και άλλα. Τώρα με τις μάσκες, οι γυναίκες δεν έχουν πολλές επιλογές στο μακιγιάζ.

Η μάσκα κρύβει τα χείλη οπότε οποιοδήποτε κραγιόν θα πάει χαμένο. Σε αντίθεση με τα μάτια που είναι πάντα ακάλυπτα. Έτσι φέτος το Καλοκαίρι, μπορούμε να τονίσουμε τα μάτια μας διότι τα μάτια θα είναι αυτά που θα δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ.

Με αυτήν την σκέψη συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για εντυπωσιακά smokey eye σε καλοκαιρινές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Έντονες ή πιο γήινες αποχρώσεις, που θα καλύψουν κάθε χρώμα επιδερμίδας αλλά και κάθε στιλ. Διαβάστε παρακάτω: 

Smokey eye σε πορτοκαλί αποχρώσεις

Δεν χρειάζεται να φτιάξετε κάτι ιδιαίτερο αν θέλετε να πετύχετε ένα υπέροχο καλοκαιρινό smokey eye. Μπορείς να εφαρμόσεις στα μάτια σου μία πορτοκαλί σκιά και να την αναδείξεις με μία μπλε μάσκαρα ή ένα μπλε μολύβι.

πορτοκαλί_smokey eye_

Καλοκαιρινό smokey eye σε γήινες αποχρώσεις

Συνδύασε τα χρώματα του μπεζ, του χρυσού, του καφέ και του μαύρου και φτιάξε ένα υπέροχο smokey eye σε γήινες αποχρώσεις. Ένα smokey eye που θα σαγηνεύσει και που θα μπορείς να το υιοθετήσεις σε μία νυχτερινή σου εμφάνιση αλλά και στην δουλειά σου.

smokey_eye_σε_γήινα χρώματα_

Smokey eye σε κίτρινο παστέλ χρώμα και μοβ eye liner

Αν θέλεις ένα καλοκαιρινό, φρέσκο και girly μακιγιάζ για τα μάτια, μπορείς να εφαρμόσεις μία παστέλ κίτρινη σκιά και να την αναδείξεις με μοβ γραμμή eye liner. Η παρακάτω γραμμή στο eye liner, είναι η τελευταία λέξη της μόδας φέτος.

κίτρινο_smokey eye_με_μοβ_eye liner_

Smokey eye σε γκρι, μοβ και γαλάζιες αποχρώσεις

Μην φοβηθείτε σε μία νυχτερινή σας εμφάνιση να υιοθετήσετε την παρακάτω εικόνα. Φωτεινές αποχρώσεις του γαλάζιου που θα αναδείξουν το μαύρισμά σου που θα έρθουν να ολοκληρωθούν όταν συνδυαστούν με το μοβ και το γκρι. Σαγηνευτικό βλέμμα.

smokey eye_ με_γαλάζιες_λεπτομέρειες_

Smokey eye σε πράσινο χρώμα με γκλίτερ

Σίγουρα η παρακάτω εικόνα είναι αρκετά εξτρίμ όμως εμείς θα την υιοθετούσαμε άνετα. Άλλωστε, τα smokey eye είναι τόσο μόδα, που οι γυναίκες δεν φοβούνται να πειραματιστούν με έντονα χρώματα, ακόμη κι αν γενικότερα έχουν πολύ σικ στιλ. Συνδύασε το λαχανί και το πράσινο και με λίγα γκλίτερ θα έχεις τέλειο αποτέλεσμα.

πράσινο_smokey eye_

Smokey eye σε γήινες αποχρώσεις

Η παρακάτω εικόνα ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Αν λοιπόν θέλεις να τονίσεις το μαύρισμά σου, αυτό το smokey eye θα σου ταιριάξει πλήρως. Οι λευκές λεπτομέρειες στις μέσα άκρες του ματιού, φωτίζουν ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα σου.

smokey eye_σε_γήινες αποχρώσεις_

Smokey eye σε γήινες αποχρώσεις με γαλάζιο γκλίτερ

Μπορείς να εφαρμόσεις μία απλή καφέ σκιά στα μάτια σου και να τα κάνεις να δείξουν πιο καλοκαιρινά βάζοντας στην μέση γαλάζια σκιά με γκλίτερ. Είναι υπέροχο και σίγουρα ταιριάζει απόλυτα στην καλοκαιρινή σου διάθεση.

smokey eye_με_γκλίτερ_

Smokey eye σε μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις

Το γαλάζιο και το μπλε είναι τα χρώματα του Καλοκαιριού. Αν δεν τα υιοθετήσεις τώρα λοιπόν, πότε θα το κάνεις! Μπορείς λοιπόν να εφαρμόσεις γαλάζια σκιά και να τονίσεις τις άκρες των ματιών σου με μπλε χρώμα.

μπλε_smokey eye_

Γαλάζια σκιά στα μάτια

Βάλε γαλάζια σκιά στα μάτια σου και τόνισέ την με καφέ απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Λίγο eye liner θα τονίσει ακόμη περισσότερο τα μάτια σου, κάνοντάς τα να δείχνουν γατίσια.

μπλε_smokey eye_

Smokey eye σε γήινες αποχρώσεις με γαλάζιες λεπτομέρειες

Οι γήινες αποχρώσεις του καφέ δεν ταιριάζουν μόνο στις καστανές αλλά και στις ξανθές γυναίκες. Μπορείς να συνδυάσεις μία σκούρα καφέ απόχρωση και ένα μπεζ και να δημιουργήσεις ένα τέλειο smokey eye. Οι γαλάζιες λεπτομέρειες θα κάνουν τα μάτια σου πιο καλοκαιρινά.

smokey eye_σε_γήινες_αποχρώσεις_

Δείτε ακόμα 13 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το eyeliner σαν επαγγελματίες

smokey eye_σε_γήινες_αποχρώσεις_

Smokey eye με κίτρινο και μοβ χρώμα

Δύο υπέροχα χρώματα που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους, όσο κι αν δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Δύο φωτεινά χρώματα που θα αναδείξουν το μακιγιάζ σου το φετινό Καλοκαίρι. Μην φοβηθείς να το επιλέξεις και δε θα το μετανιώσεις.

smokey_eye_σε_κίτρινο_και_μοβ_χρώμα_

Κίτρινο και μαύρο χρώμα στα smokey eye

Το κίτρινο είναι ένα έντονο χρώμα όμως μπορείς να το κάνεις πρωταγωνιστή εφόσον το συνδυάσεις με ένα πιο safe χρώμα, όπως το μαύρο. Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί τέλειο αποτέλεσμα.

smokey_eye_σε_κίτρινο_χρώμα_ smokey_eye_σε_γκρι_χρώμα_ smokey_eye_σε_μπλε_χρώμα_

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close