Οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2021

Όλες οι κυρίαρχες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021. Δείτε ποια γυαλιά ηλίου θα είναι στη μόδα το καλοκαίρι και την Άνοιξη,.

Η Άνοιξη έφτασε και τα γυαλιά ηλίου ξεκίνησαν να μας είναι και πάλι απαραίτητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυαλιά ηλίου σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι απαραίτητα όλο τον χρόνο. Παρόλα αυτά, συνηθίζουμε να τα φοράμε κυρίως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που ο ήλιος είναι δυνατός.

Τώρα λοιπόν που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν κάθε μέρα λίγο πιο πολύ και ο ήλιος γίνεται όλο και πιο δυνατός και μας προδιαθέτει για έναν μικρό περίπατο, τα γυαλιά ηλίου μας είναι απαραίτητα. Τα γυαλιά ηλίου δεν προστατεύουν μόνο τα μάτια από τις βλαβερές ακτίνες τους ήλιου. Προσφέρουν στιλ και αναδεικνύουν το outfit μας.

Δείτε ακόμα Τα γυναικεία γυαλιά καθρέφτες θα είναι πάντα must! 15 trendy σχέδια για να διαλέξεις

Στο παρακάτω άρθρο αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις 7 κυριότερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021. Είναι γυναικεία γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν σε όλα τα γυναικεία πρόσωπα και καλύπτουν όλα τα γούστα. Διαβάστε παρακάτω: 

Γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό στις τάσεις στα γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021

Τα γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό τα πρώτα χρόνια ήταν τα αγαπημένα γυαλιά των ανδρών. Παρόλα αυτά λίγα χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν στην αγορά γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό, για τις γυναίκες και είναι όλα πολύ εντυπωσιακά. Τα γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό θα τα βρεις στην αγορά με φακούς σε διάφορες αποχρώσεις.

γυναικεία_γυαλιά_ηλίου_με_λεπτό_σκελετό_ Οι _τάσεις_ στα_ γυαλιά_ ηλίου_ για την Άνοιξη_ - Καλοκαίρι_ του 2021_

Photo via: Pinterest

Μπορείς επίσης να ενημερωθείς παραπάνω για το ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν περισσότερο στο πρόσωπό σου.

Είναι από τα αγαπημένα μας διότι αυτά τα γυαλιά ηλίου δίνουν έναν αέρα ανεξαρτησίας στην γυναίκα και ταιριάζουν απόλυτα σε γυναίκες με έντονα χαρακτηριστικά προσώπου. Είναι ανδρόγυνα και σε κάνουν να δείχνεις σαν πρωταγωνίστρια σε καουμπόικη αμερικάνικη ταινία. Αξίζει φέτος την Άνοιξη να τους δώσεις μία ευκαιρία για να είσαι μέσα στις τάσεις στα γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021.

γυναικεία_γυαλιά_ηλίου_με_λεπτό_σκελετό_

Photo via: vogue.co.uk

γυναικεία_γυαλιά_ηλίου_με_λεπτό_σκελετό_ Οι _τάσεις_ στα γυαλιά_ ηλίου _για την_ Άνοιξη - Καλοκαίρι_ του 2021_

Photo via: Pinterest

Γυαλιά ηλίου με χοντρό σκελετό στις hot τάσεις για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021

Τα γυαλιά ηλίου με χοντρό σκελετό έγιναν της μόδας από τις αρχές του 2010. Στην αρχή μάλιστα οι γυναίκες επέλεγαν αποκλειστικά γυαλιά με χοντρό σκελετό, σνομπάροντας όλα τα υπόλοιπα. Πλέον τα πράγματα έχουν πάρει μία απαραίτητη ισορροπία όμως τα γυαλιά με χοντρό σκελετό δεν έχουν φύγει ακόμη από την μόδα και βρίσκονται μέσα τις τάσεις στα γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2021.

γυναικεία_γυαλιά_ηλίου_με_χοντρό_σκελετό_ Οι_ τάσεις _στα γυαλιά_ ηλίου_ για την Άνοιξη _- Καλοκαίρι _του _2021_

Photo via: Pinterest

Και γιατί να φύγουν άλλωστε; Είναι μοντέρνα και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Αυτό συμβαίνει, διότι στην αγορά θα βρεις γυαλιά ηλίου με χοντρό σκελετό σε όλα τα μεγέθη και σε όλα τα χρώματα. Οπότε σίγουρα θα βρεις γυαλιά ηλίου που να ταιριάζουν και στο δικό σου πρόσωπο.

γυναικεία_γυαλιά_ηλίου_με_χοντρό_σκελετό_

Photo via: vogue.co.uk

 

Στενόμακρα γυαλιά ηλίου με χοντρό σκελετό

Τα στενόμακρα γυαλιά ηλίου με χοντρό σκελετό έγιναν μόδα από την Άνοιξη του 2019 και μέχρι και σήμερα, έχουν φανατικές θαυμάστριες. Είναι γυαλιά ηλίου που συνήθως ο χοντρός τους σκελετός έχει έντονες αποχρώσεις και συνδυασμούς χρωμάτων που σε μερικές περιπτώσεις θυμίζουν print.

στενόμακρα_γυαλιά ηλίου_με_χοντρό_σκελετό_

Photo via: Pinterest

Όμως μπορείς να τα βρεις στην αγορά και σε μαύρο ή λευκό χρώμα και να ταιριάξουν απόλυτα στο στιλ σου. Είναι vintage και πολύ σικ γυαλιά ηλίου που αν τα επιλέξεις θα σε κάνουν να δείχνεις με Παριζιάνα. Παρόλα αυτά, ταιριάζουν σε γυναίκες που έχουν μικρό πρόσωπο και μικρά χαρακτηριστικά προσώπου.

στενόμακρα_γυαλιά ηλίου_με_χοντρό_σκελετό_

Photo via: vogue.co.uk

Γυαλιά ηλίου με έντονες άκρες στις τάσεις στα γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021

Τα γυαλιά ηλίου με έντονες άκρες ξεκίνησαν να είναι μόδα από το 2017, όμως γνώρισαν μεγαλύτερη δημοτικότητα στα τέλη του 2019. Είναι γυαλιά που προσφέρουν στην γυναίκα ένα γατίσιο και extreme βλέμμα. Έχουν έντονες άκρες και κάνουν την γυναίκα να δείχνει σαν πρωταγωνίστρια σε ταινία του ’60. Τι θα έλεγες λοιπόν να βρίσκεσαι στις top τάσεις στα γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021.

γυαλιά_ηλίου_με_μυτέρες άκρες_ Οι_ τάσεις_ στα γυαλιά _ηλίου_ για την Άνοιξη - Καλοκαίρι _ του 2021_

Photo via: Pinterest

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ότι αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι άκρως vintage αφού πριν μερικές δεκαετίες ήταν τα αγαπημένα γυαλιά ηλίου των γυναικών. Κολακεύουν τα περισσότερα γυναικεία πρόσωπα. Μπορείς να τα βρεις στην αγορά σε πολλά μεγέθη και σε πολλά σχέδια και χρώματα.

γυαλιά_ηλίου_με_μυτέρες άκρες_

Photo via: vogue.co.uk

Μεγάλα γυαλιά ηλίου με έντονους σκελετούς

Αν είσαι γυναίκα με έντονα χαρακτηριστικά προσώπου τότε σίγουρα αυτά τα γυαλιά ηλίου βγήκαν για σένα. Είναι γυαλιά ηλίου σε μεγάλο μέγεθος με έντονους σκελετούς που πολλές φορές έχουν μέχρι και γεωμετρικά σχήματα. Είναι μία εξτρίμ αλλά και τόσο μοντέρνα επιλογή που τα τελευταία χρόνια, έχει αγαπηθεί στην Ελλάδα.

μεγάλα_γυαλιά_ηλίου_με_έντονο_σκελετό_

Photo via: Pinterest

Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι η τελευταία τάση της μόδας. Γι’ αυτό όποια γυναίκα τα επιλέξει θα μοιάζει σίγουρα με fashion icon. Μπορείς να τα βρεις στην αγορά σε πολλά σχέδια και χρώματα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί κατά κύριο λόγο να είναι μεγάλα, όμως υπάρχουν και σε λίγο μικρότερα μεγέθη.

μεγάλα_γυαλιά_ηλίου_με_έντονο_σκελετό_

Photo via: vogue.co.uk

Γυαλιά ηλίου που το πάνω μέρος τους είναι επίπεδο

Τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου είναι η απόλυτη τάση για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021. Είναι γυαλιά ηλίου που κυκλοφορούν στην αγορά σε πολλά σχέδια, χρώματα και μεγέθη όμως έχουν μία ιδιαιτερότητα που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

γυαλιά_ηλίου_που_πάνω_μέρος_τους_είναι_επίπεδο_

Photo via: Pinterest

Το πάνω μέρος των γυαλιών είναι άκρως επίπεδο. Κάνει την γυναίκα που τα φοράει να δείχνει πιο extreme και pop ενώ θυμίζει γυαλιά ηλίου που τ0 ’80 και το ’90 είχαν μεγάλη πέραση. Οι τάσεις του 2021 άλλωστε στην γυναίκεια ένδυση και όχι μόνο, έχουν ως πρωταγωνίστρια την δεκαετία του ’90.

γυαλιά_ηλίου_που_πάνω_μέρος_τους_είναι_επίπεδο_

Photo via: vogue.co.uk

Γυαλιά ηλίου με extreme σκελετούς στις extreme τάσεις στα γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021

Τα γυαλιά ηλίου με extreme σκελετούς θα τα βρείτε στην αγορά σε πολλές εκδοχές. Γυναικεία στενόμακρα γυαλιά ηλίου που θυμίζουν αντρικά. Γυαλιά ηλίου που μοιάζουν με μάσκα 3D, γυαλιά ηλίου πιο σικ, που φαινομενικά δεν έχουν κανέναν σκελετό να τα στηρίζει και άλλα πολλά.

γυαλιά_ηλίου_που_πάνω_μέρος_τους_είναι_επίπεδο_

Photo via: Pinterest

Η συγκεκριμένη τάση δεν περιλαμβάνει οπότε μόνο μία κατηγορία γυαλιών. Η συγκεκριμένη τάση αντιπροσωπεύει τις γυναίκες που τους αρέσει να πειραματίζονται με το στιλ τους. Με λίγα λόγια το 2021 αποφάσισε να βάλει τις γυναίκες στην διαδικασία του πειραματισμού.

Ό,τι πιο extreme βρεις στο κατάστημα με οπτικά που εμπιστεύεσαι, σίγουρα θα βρίσκεται στις τάσεις του 2021. Όμως τα γυαλιά ηλίου που θα δεις στην παρακάτω εικόνα, είναι αυτά που κατά κύριο λόγο θα πρωταγωνιστήσουν την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021. Αξίζει να τους δώσεις μία ευκαιρία.

γυαλιά_ηλίου_που_πάνω_μέρος_τους_είναι_επίπεδο_

Photo via: vogue.co.uk

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

 

Close