Το νέο trend στα μαλλιά λέγεται Toasted coconut και είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει φέτος!

Είναι η νέα τάση στα μαλλιά και έχει κερδίσει το γούστο πολλών γυναικών και με την αξία του! Πρόκειται για ένα χρώμα εντυπωσιακό που ταιριάζει σε πολλές γυναίκες και αγαπιέται ιδιαίτερα από τους άνδρες!

Σε ανανεώνει προσθέτοντας στο στυλ σου μία αέρινη και δυναμική αίσθηση. Είναι λογικό να έχει γίνει τάση αφού το toasted coconut είναι ότι πιο εντυπωσιακό και καλόγουστο έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Τι λες; θα το δοκίμαζες;

Συνδυάζει το ξανθό με τους σκούρους καστανούς τόνους. Για την ακρίβεια, σχηματίζει ανοιχτές, ξανθές ανταύγειες, διάσπαρτες στο κάτω μέρος.

Πώς γίνεται;

H hairstylist, Kayluh Stewart, με έδρα την Ατλάντα, ξεκινά την διαδικασία βάφοντας τα φυσικά καστανά μαλλιά της πελάτισσας, -σε μια βαθύτερη απόχρωση για να προσθέσει βάθος και διάσταση στις ρίζες- και κάνει τις ξανθές άκρες να φαίνονται ακόμη πιο φωτεινές.

Στη συνέχεια, ξανοίγει τα μαλλιά και αναμιγνύει τις αποχρώσεις. Μετά το λευκαντικό, τονώνει το ξανθό με ένα toner με ψυχρές (icy) χρωστικές, για να δημιουργήσει την τολμηρή αντίθεση που ορίζει τo Toasted coconut trend.

Ποιες μπορούν να το δοκιμάσουν;

Όσες έχουν φυσική καστανή ρίζα πρέπει να το δοκιμάσουν. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για να συντηρηθεί και χαρίζει ένα εντυπωσιακό, αποτέλεσμα με έντονους τόνους στα μαλλιά σας.


 

View this post on Instagram

 

Caramel latte for this Sunday morning✨I always love seeing @kelseylayer and her pretty head ❤️ hand painted highlights using @wellahair & @schwarzkopfpro ❤️

A post shared by Ⓚⓐⓨⓛⓤⓗ Ⓢⓣⓔⓦⓐⓡⓣ (@kayluhskolors) on

 

View this post on Instagram

 

sweet and subtle ✨styled using @usmoothhair

A post shared by Ⓚⓐⓨⓛⓤⓗ Ⓢⓣⓔⓦⓐⓡⓣ (@kayluhskolors) on

Close