Total black ντύσιμο: Μοντέρνες ιδέες για τον Χειμώνα 2022-2023

Το Total black για ακόμη μία χρονιά θα φορεθεί πολύ κι εμείς σου παρουσιάζουμε μοντέρνα ντυσίματα σε total black αποχρώσεις τον Χειμώνα 2022-2023 με παντελόνια, σακάκια, φούστες, φορέματα και αξεσουάρ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το Total black είναι ένα χρώμα που δεν λείπει από την γκαρνταρόμπα κανενός, αφού είναι παντός καιρούς, κλασικό, ταιριάζει σε κάθε περίσταση και με κάθε αξεσουάρ και φυσικά μας προσφέρει μία ευελιξία κινήσεων στο styling.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι τα μαύρα σύνολα έχουν την τάση να προσδίδουν στο στιλ μας μία προσωπικότητα και να κολακεύουν κάθε σιλουέτα, αφαιρώντας μάλιστα και μερικούς πόντους οπτικά. Στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε μερικές ιδέες με total black ντυσίματα τον Χειμώνα. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με total black ντύσιμο: Μαύρο παντελόνι από δερματίνη με μαύρο σακάκι

Αν θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις στην δουλειά ή στην βόλτα τότε το παρακάτω ντύσιμο είναι για σένα. Ένα oversized μαύρο σακάκι με ένα δερμάτινο παντελόνι από οικολογική δερματίνη. Μπορείς να σπάσεις το μαύρο με ένα λευκό τοπ ή χειμωνιάτικο μπλουζάκι αλλά και μαύρο να το επιλέξεις θα είσαι εξίσου εντυπωσιακή.

Total black ντύσιμο: Μοντέρνες ιδέες για τον Χειμώνα 2022-2023

Ιδέες με total black ντύσιμο: Μαύρο oversized μπουφάν

Μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου oversized μπουφάν με μία μαύρη μίνι φούστα ή ένα μαύρο σορτσάκι, που δεν θα ξεχωρίζει από το μπουφάν και ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια. Το μπουφάν σου θα μοιάζει με φόρεμα όταν βρίσκεσαι έξω ενώ οι μίνι φούστες είναι η κορυφαία τάση του φετινού Χειμώνα.

oversized-μαύρο-μπουφάν-ιδέες-Χειμώνα 2022-

Ιδέες με total black ντύσιμο:  Μαύρο μακρύ πανωφόρι με μαύρα αρβυλάκια

Αν θες να απογειώσεις την εμφάνισή σου, τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξεις ένα ζεστό και μοντέρνο μακρύ μαύρο πανωφόρι που μπορεί να σε συνοδεύσει κάθε στιγμή της ημέρας. Μέσα από το πανωφόρι ένα μαύρο φόρεμα, ένα μαύρο σορτσάκι ή ένα μαύρο μπλουζάκι με μαύρη φούστα αρκούν. Τα αρβυλάκια δεν λείπουν και δεν θα ‘πρεπε κιόλας!

μαύρο-μακρύ πανωφόρι-με-μαύρο καπέλο-και-μαύρα αρβυλάκια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Animal print ντύσιμο τον Χειμώνα 2022 – 2023 : 30 ιδέες

ιδέες-για-total black-ντύσιμο-Χειμώνας 2022-

Ιδέες με total black ντύσιμο:  Μαύρο μίνι φόρεμα με μαύρο σακάκι

Και αφού οι μίνι φούστες είναι μόδα, από αυτήν την χειμερινή τάση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα μίνι φορέματα. Κάθε γυναίκα έχει στην ντουλάπα της από ένα μικρό μαύρο φόρεμα κι έτσι φέτος, ήρθε ο καιρός να το αναδείξεις σε κάθε καθημερινή σου εμφάνιση.

μαύρο-μίνι φόρεμα-με-μαύρη καπαρντίνα-ιδέες-

Ιδέες με total black ντύσιμο:  Over the knee μαύρες μπότες

Οι αγαπημένες σου μαύρες over the knee μπότες μπορούν πραγματικά να κλέψουν τις εντυπώσεις στο total black χειμερινό σου ντύσιμο. Μην φοβηθείς να τις επιλέξεις φτιάχνοντας εξτρίμ και παράλληλα σικάτα ντυσίματα όπως το παρακάτω.

μαύρες-over the knee μπότες-ιδέες-

ιδέες-για-total black-ντύσιμο-Χειμώνας 2022-

ιδέες-για-total black-ντύσιμο-Χειμώνας 2022-

Ιδέες με total black ντύσιμο: Το total black στην δουλειά

Αν εργάζεσαι σε μία δουλειά με αυστηρό εργασιακό dress code, τότε σίγουρα μπορείς να επιλέξεις την παρακάτω εικόνα. Ένα μαύρο πουλόβερ, ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα μαύρο σακάκι. Έτοιμη, κούκλα και εντυπωσιακή.

μαύρο πουλόβερ-μαύρο-σακάκι-και-μαύρο παντελόνι-ιδέες-

Δείτε ακόμα Χρωματιστές μπότες: Η απόλυτη τάση του Χειμώνα 2022-2023 και πως να τις συνδυάσεις

ιδέες-για-total black-ντύσιμο-Χειμώνας 2022-

ιδέες-για-total black-ντύσιμο-Χειμώνας 2022-

Ιδέες με total black ντύσιμο: Σακάκι, με σορτσάκι και διχτυωτό καλσόν

Μία μοντέρνα και σ3ξυ εικόνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια το διχτυωτό καλσόν έχει επανέλθει δυναμικά στις τάσεις με όλο και περισσότερες γυναίκες να το επιλέγουν ακόμη και στις καθημερινές τους εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

μαύρο-σορτσάκι-με-διχτυωτό καλσόν-ιδέες-

ιδέες-για-total black-ντύσιμο-Χειμώνας 2022-

Ιδέες με total black ντύσιμο:  Πες ναι στην δερματίνη

Αν θέλεις ένα σικάτο ντύσιμο τότε ένα totol black σύνολο από δερματίνη είναι αυτό που αναζητάς. Και οικολογικό και μοντέρνο και παντός καιρού. Μην φοβηθείς να το επιλέξεις.

μαύρο-σακάκι-και-μαύρο παντελόνι-ιδέες-

Ιδέες με total black ντύσιμο: Μάξι φόρεμα με γούνα

Ένα γούνινο φόρεμα σαν το παρακάτω μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις. Αναδεικνύει την σιλουέτα σου, είναι ζεστό και χουχουλιάρικο και φυσικά πολύ μοντέρνο και ιδιαίτερο. Μην φοβηθείς να το επιλέξεις σε κάθε επίσημη εμφάνισή σου.

μαύρο-γούνινο φόρεμα-ιδέες-

ιδέες-για-total black-ντύσιμο-Χειμώνας 2022-

Ιδέες με total black ντύσιμο:  Μάξι μαύρη φούστα

Μία μάξι μαύρη φούστα μπορεί πραγματικά να σώσει την μέρα σου τόσο στην δουλειά όσο και στην βόλτα ή στις καθημερινές υποχρεώσεις. Μπορεί να απογειώσει ένα total black ντύσιμο κι εμείς θα την επιλέξουμε σίγουρα φέτος τον Χειμώνα.

μαύρη-μάξι φούστα-ιδέες-

ιδέες-για-total black-ντύσιμο-Χειμώνας 2022-

Δείτε ακόμα Ιδέες για ντύσιμο με jean παντελόνι τον Χειμώνα 2023 από το πρώι μέχρι το βράδυ

ιδέες-για-total black-ντύσιμο-Χειμώνας 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close