Winged eye makeup: Η νέα τάση του χειμώνα που όλες θα λατρέψουμε

Winged eye makeup: Η νέα τάση του χειμώνα του 2020 – 2021 που όλες θα λατρέψουμε.

Ανέκαθεν στο γυναικείο μακιγιάζ έπαιζε καθοριστικό ρόλο το βλέμμα. Οι γυναίκες ακολουθώντας τις περισσότερες φορές τις τάσεις, τόνιζαν το βλέμμα τους. Άλλωστε τα μάτια στο πρόσωπο ενός ανθρώπου είναι πάντα ατού.

Μέχρι πριν μερικά χρόνια το eye liner ήταν η πρώτη επιλογή για γυναίκες κάθε ηλικίας. Από το 2018 όμως, οι τάσεις προκαλούν τις γυναίκες να πειραματιστούν με τις παλέτες σκιών, οπότε το eye liner φαίνεται πως είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Η μόδα όμως συνεχώς αλλάζει,  οπότε για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2020-2021 φαίνεται πως το eye liner θα κατακτήσει και πάλι τις καρδιές μας. Μάλιστα, μια νέα τεχνική στο eye liner που ονομάζεται Winged eye makeup θα κλέψει την παράσταση.

Δείτε ακόμα 9 καλλυντικά που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι από φυσικά υλικά!

Στο παρακάτω άρθρο, θα αναλύσουμε σε ποιόν τύπο γυναίκας ταιριάζει το Winged eye makeup, πως μπορούμε να το φτιάξουμε γρήγορα και εύκολα στο σπίτι μας, αλλά και πως μπορούμε να το υιοθετήσουμε προσαρμόζοντας το, στο δικό μας στιλ. Διαβάστε παρακάτω:

Τι είναι το Winged eye makeup;

Στην ουσία, το Winged eye makeup είναι η προέκταση του eye liner έξω από το μάτι, που δημιουργεί ένα φτερό,. Αυτή η προέκταση μπορεί να είναι πιο λεπτή η πιο χοντρή, πιο μεγάλη ή πιο μικρή. Αυτό πάει ανάλογα με τον τύπο ματιών που έχετε, το στιλ αλλά και την περίσταση!

Φυσικά έχουν κυκλοφορήσει πολλές παραλλαγές Winged eye makeup. Αυτό μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε αυτού του τύπου το μακιγιάζ ανάλογα το στιλ μας! Μην φοβηθείς να πειραματιστείς με το eye liner σου λοιπόν.

Για να βρούμε το Winged eye makeup που μας ταιριάζει πρέπει να σκεφτούμε τι τύπο ματιών έχουμε!

Το Winged eye makeup “γεννήθηκε” για να βοηθήσει τις γυναίκες που έχουν καθοδικό βλέμμα, να κάνουν τα μάτια τους να δείχνουν πιο ανασηκωμένα και “ζωντανά” . Έτσι αν είσαι κι εσύ από αυτές τις γυναίκες με το μόνιμα μελαγχολικό βλέμμα, βρήκαμε το μακιγιάζ που σου ταιριάζει!

Επίσης το Winged eye makeup είναι μια ιδανική λύση για τις γυναίκες που έχουν μάτια, τα οποία έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους. Η προέκταση που δημιουργείται κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται πιο μεγάλα.

Έτσι το Winged eye makeup θα πρέπει να αποφεύγεται από τις γυναίκες που έχουν μάτια με μεγάλη απόσταση, διότι η απόσταση θα φαίνεται μεγαλύτερη.

Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε το Winged eye makeup εύκολα;

Το να βάζεις σωστά το eye liner δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για μια γυναίκα που δεν έχει σπουδάσει αισθητικός. Υπάρχουν φορές που το πετυχαίνεις καλύτερα και από επαγγελματία και άλλες φορές που η προέκταση του eye liner μοιάζει περισσότερο με καρδιογράφημα. (Υπερβάλλουμε, αλλά έχει μια δόση αλήθειας αυτό, παραδέξου το.)

Υπάρχουν όμως μερικά έξυπνα κόλπα που θα μας βοηθήσουν να βάζουμε το eye liner σωστά και να πετυχαίνουμε πάντα το τέλειο Winged eye makeup. Ένα από αυτά είναι και αυτό με το σελοτέιπ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κολλήσεις ένα κομμάτι σελοτέιπ στο τελείωμα των ματιών σου.

Το σελοτέιπ θα πρέπει να ξεκινάει από τις βλεφαρίδες και να καταλήγει στο τελείωμα του φρυδιού. Κολλώντας το σελοτέιπ, θα έχεις έναν οδηγό για το που να κινήσεις το πινέλο του eye liner. Επίσης, θα σε βοηθήσει να έχεις σταθερό χέρι, χωρίς να ξεφεύγεις από τα όρια της προέκτασης, που θες να δημιουργήσεις.

Winged eye makeup: Η νέα τάση του χειμώνα που όλες θα λατρέψουμε

Photo via: Pinterest

Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα μπορείτε να επιτύχετε και με την χρήση πιστωτικής ή οποιασδήποτε άλλης κάρτας. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μαγαζιά που πωλούν καλλυντικά, καρτέλες ειδικές για την σωστή εφαρμογή του eye liner.

Τέλος, με μόνο ένα κουτάλι της σούπας μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο Winged eye makeup αποτέλεσμα. Απλά χρησιμοποιήστε το σαν μπούσουλα, τοποθετώντας το στις άκρες των ματιών σας!

Winged eye makeup: Η νέα τάση του χειμώνα που όλες θα λατρέψουμε

Photo via: Pinterest

Φυσικά παρακάτω θα μοιραστούμε μαζί σας ένα βίντεο από την αγαπημένη μας youtuber Κλαίρη Δημοπούλου. Είναι υπέροχη και θα σας βοηθήσει πολύ, διότι εξηγεί το μακιγιάζ με πολύ απλά λόγια. Πως μπορούμε να πετύχουμε το τέλειο eye liner; Δείτε το παρακάτω:

Διάλεξε το σχέδιο του eye liner που σου ταιριάζει καλύτερα!

Το Winged eye makeup είναι ο βασικός κανόνας. Το πως θα επιλέξεις να το προσαρμόσεις στο δικό σου στιλ όμως είναι αποκλειστικά στο δικό σου χέρι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σχεδιάσεις το eye liner στο διαδίκτυο κι εμείς αποφασίσαμε να σου βρούμε μερικούς.

Τρόποι που ταιριάζουν σε κάθε γυναικείο βλέμμα. Τρόποι που θα σε βοηθήσουν να μην αποχωρίζεσαι το αγαπημένο σου eye liner κάθε ώρα της ημέρας. Μερικοί είναι πιο extreme, άλλοι πιο basic αλλά όλοι τους υπέροχοι.

Οι δικές μας προτάσεις!

Μέχρι τώρα προσπαθώ μέσα από την δική μου στήλη, να σας παρουσιάζω πράγματα που αγαπώ πρώτα από όλα εγώ η ίδια. Έτσι, αποφάσισα να σας παρουσιάσω τις δικές μου προτάσεις, σχετικά με το Winged eye makeup. Προτάσεις που έχω ήδη δοκιμάσει εγώ ή κάποια φίλη μου και τις ξεχώρισα από τις υπόλοιπες.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω τα eye liner πέρασαν σε δεύτερη μοίρα όταν στις τάσεις, ήρθαν οι παλέτες σκιών. Εμείς όμως δεν καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο πρέπει να επιλέξουμε ή το ένα ή το άλλο, όταν μπορούμε κάλλιστα, να επιλέξουμε και τα δύο.

Η παρακάτω εικόνα είναι από την αγαπημένη μας. Η κοπέλα δημιούργησε μια λεπτή γραμμή Winged eye makeup που φαίνεται να την τονίζει ακόμη περισσότερο, παίζοντας με την παλέτα των σκιών της. Το σκούρο καφέ φαίνεται πως μιμείται τον ρόλο και τις κινήσεις του eye liner, δημιουργώντας ένα βλέμμα που δύσκολα ξεχνάς.

Winged eye makeup: Η νέα τάση του χειμώνα που όλες θα λατρέψουμε

Photo via: Pinterest

 

 

 

 

Όταν είσαι  νέα κοπέλα δεν χρειάζεται να φορτώνεις υπερβολικά τα μάτια σου και γενικότερα το μακιγιάζ σου. Όχι ότι αν το θες θα στο απαγορεύσουμε εμείς ή οποιαδήποτε άλλη τάση, απλά πρέπει να θυμάσαι ότι το μακιγιάζ υπάρχει για να τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά μας και όχι να τα αλλοιώνει.

Όποτε, οι υπερβολές στο μακιγιάζ μπορεί να σε κάνουν να χάσεις την φρεσκάδα και την λάμψη της νιότης σου. Για σένα που σ’ αρέσουν οι girly εμφανίσεις, μπορείς να παίξεις με τα ανοιχτόχρωμα χρώματα της παλέτας σου και να επιλέξεις να τονίσεις το βλέμμα, με μια απλή γραμμή Winged eye makeup.

Winged eye makeup: Η νέα τάση του χειμώνα που όλες θα λατρέψουμε

Photo via: Pinterest

Αν θέλεις να δημιουργήσεις βλέμμα που σαγηνεύει, μπορείς να δημιουργήσεις ένα Winged eye makeup με μεγάλη προέκταση. Είναι ιδιαίτερο και σίγουρα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, Μπορείς να επιλέξεις το παρακάτω μακιγιάζ για μια νυχτερινή σου έξοδο.

Winged eye makeup: Η νέα τάση του χειμώνα που όλες θα λατρέψουμε

Photo via: Pinterest

Το γατίσιο βλέμμα ποτέ δεν είναι άσχημο. Αν θέλεις λοιπόν να το δημιουργήσεις κι εσύ φτιάξε ένα Winged eye makeup στο οποίο θα ενώνει το eye liner στην πάνω και στην κάτω πλευρά του ματιού με μια μεγάλη προέκταση. Στην ουσία, κάνεις μια γραμμή eye liner σε όλο το μάτι.

Winged eye makeup: Η νέα τάση του χειμώνα που όλες θα λατρέψουμε

Photo via: Pinterest

Αν είσαι από τις γυναίκες που δεν σ’ αρέσουν οι υπερβολές η παρακάτω ιδέα Winged eye makeup θα σου λύσει τα χέρια. Στην ουσία είναι απλά μια γραμμή eye liner, τόσο λεπτή που δεν ξεχωρίζει από το βλέφαρο. Στόχο έχει να τονίσει με απόλυτη φυσικότητα το βλέμμα σου. Είναι ιδανικό και για τις πρωινές σου υποχρεώσεις, όπου δεν θες να σε βρουν απεριποίητη.

Winged eye makeup: Η νέα τάση του χειμώνα που όλες θα λατρέψουμε

Photo via: Pinterest

Winged eye makeup: Συμβουλές για να δημιουργήσεις το τέλειο βλέμμα & μερικές προτάσεις για να επιλέξεις!

Κι αν θέλεις να τονίσεις τα χείλη και να αφήσεις πιο ήσυχα τα μάτια σε κάποιον απογευματινό καφέ ή κάποια βραδινή μπύρα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα Winged eye makeup όπου θα δώσεις βάση στην προέκταση αλλά δεν θα τονίσεις ιδιαίτερα τα βλέφαρα.

Winged eye makeup: Η νέα τάση του χειμώνα που όλες θα λατρέψουμε

Photo via: Pinterest

Μια καινούρια τάση εμφανίστηκε το 2020 και φαίνεται πως έχει αγαπηθεί από πολλούς make up artists αλλά και καθημερινές κοπέλες. Δημιούργησε ένα κοινό Winged eye makeup και κάν’ το να ξεχωρίσει δημιουργώντας γραμμές στα μάτια σου με το eye liner.

Winged eye makeup: Η νέα τάση του χειμώνα που όλες θα λατρέψουμε

Photo via: Pinterest

Η παρακάτω εικόνα είναι ένας τύπος μακιγιάζ που τον έχω υιοθετήσει πλήρως. Αντί για μια προέκταση δημιουργώ δύο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαίνονται οι βλεφαρίδες πιο  έντονες και σε πολλές περιπτώσεις δίνει την ψευδαίσθηση στον άλλον ότι έχουν προέκταση. Επίσης είναι κάτι μη συνηθισμένο!

Winged eye makeup: Η νέα τάση του χειμώνα που όλες θα λατρέψουμε

Photo via: Pinterest

Κι αν θέλεις να παίξεις με τα χρώματα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα κλασικό Winged eye makeup και να επιλέξεις να τονίσεις το κάτω μέρος των ματιών με το χρώμα της αρεσκείας σου, από την παλέτα σκιών σου. Θα δημιουργήσεις ένα μακιγιάζ που θα μείνει αξέχαστο!

 Συμβουλές για να δημιουργήσεις το τέλειο βλέμμα & μερικές προτάσεις για να επιλέξεις!

Photo via: Pinterest

 

Close