4 τρόποι για να σταματήσετε να τρώτε γλυκά

Μικρά κολπάκια που θα διώξουν μακριά την «ανάγκη» να φάμε κάτι γλυκό.

Δείτε επίσης : Βρήκαμε την δίαιτα που σε βοηθά να χάσεις κιλά και κυτταρίτιδα ταυτόχρονα!

 Σε αυτό το άρθρο δεν θα μιλήσουμε για τα προβλήματα υγείας- δεν προσθέτει μόνο κιλά- που δημιουργεί η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης, αφού λίγο πολύ είναι όλα γνωστά αλλά στο πως θα την περιορίσουμε.

Αφού, λοιπόν, υπενθυμίσουμε ότι η συνιστώμενη ποσότητα ημερησίως δεν πρέπει να ξεπερνά τα έξι κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη για γυναίκες και εννέα για άνδρες προχωράμε σε μικρά κολπάκια που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον στόχο μας.

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close