Ενεργοποιήστε το σημείο Feng Fu, χρησιμοποιώντας απλά ένα παγάκι! Δεν θα πιστεύετε ποια είναι τα οφέλη του για την υγεία

Οι Κινέζοι γιατροί έκαναν μια ανακάλυψη που μπορεί να οδηγήσει σε εκπληκτικές σωματικές βελτιώσεις με ελάχιστη προσπάθεια. Δεν βελτιώνει μόνο την ποιότητα του ύπνου σας ή της πέψη σας, είναι επίσης αποτελεσματική κατά των πόνων, του κρυολογήματος και πολλών άλλων. Το λεγόμενο σημείο “Feng Fu”, που βρίσκεται ανάμεσα στο λαιμό και το κρανίο, έχει σημαντική επίδραση στην ευεξία μας. Η ενεργοποίηση του είναι τόσο απλή που μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας:

Δείτε ακόμη: Υποφέρετε από δυσκοιλιότητα, φούσκωμα και φυσικά αέρια; Πιέστε αυτό το σημείο και θα λύσετε το πρόβλημα σας σε λίγη ώρα

Πάρτε ένα παγάκι και τοποθετήστε το στο σημείο όπου η κορυφή του λαιμού συναντά τη βάση του κρανίου σας. Πρέπει να αφήσετε το πάγο σε αυτό το σημείο για τουλάχιστον 20 λεπτά. Κρατήστε το σταθερό στην θέση του, με ένα φουλάρι.

Οι Κινέζοι γιατροί έκαναν μια ανακάλυψη που μπορεί να οδηγήσει σε εκπληκτικές σωματικές βελτιώσεις με ελάχιστη προσπάθεια.

Ενεργοποιήστε το σημείο Feng Fu, χρησιμοποιώντας απλά ένα παγάκι! Δεν θα πιστεύετε ποια είναι τα οφέλη του για την υγεία

Θα πρέπει να επαναλάβετε την διαδικασία  ανά δύο με τρεις ημέρες. Σύμφωνα με την κινεζική ιατρική, τα ενδιάμεσα διαλείμματα είναι πολύ σημαντικά. Τις ημέρες που θα ενεργοποιείτε το σημείο Feng Fu, θα πρέπει να το κάνετε το πρωί πριν φάτε και το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο. Απλά ακουμπήστε το παγάκι σε αυτό το σημείο.

Δείτε ακόμη: Κάνει μασάζ σε αυτό το σημείο του ποδιού και ξεφορτώνεται ένα σημαντικό πρόβλημα..

Εάν κάνετε σωστά την διαδικασία, τότε θα έχετε τα ακόλουθα θετικά αποτελέσματα:

  • Βελτιωμένο ύπνο
  • Καλύτερη διάθεση
  • Πιο βελτιωμένη πέψη
  • Μειωμένη ευαισθησία στα κρυολογήματα
  • Μειωμένη ευαισθησία σε πόνους του σώματος, των δοντιών και μειωμένη ένταση στους μύες

Δείτε ακόμη: «Καθάρισε» κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστα και δε θα ξανανιώσεις κουράση

Παρόλο που αυτό δεν μπορεί να αντικαταστήσει την επίσκεψη στο γιατρό, μπορεί να βελτιώσει τη γενικότερη ευεξία σας – κάτι που μπορεί να βοηθήσεις όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα άγχους.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close