Κάνει μασάζ σε αυτό το σημείο του ποδιού και ξεφορτώνεται ένα σημαντικό πρόβλημα..

Το μασάζ μπορεί να μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και να ηρεμήσουμε από τον πόνο. Το μασάζ λοιπόν σε αυτό το σημείο του ποδιού που σας λέμε είναι απλό, και θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε κάποια σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα!

Δείτε πως να το κάνετε:

Βάλτε τα τέσσερα δάχτυλα πάνω στον αστράγαλο, στην εσωτερική πλευρά των ποδιών σας, όπως φαίνεται στην εικόνα και κάντε μασάζ σε αυτήν την περιοχή για περίπου 10 λεπτά.

Δείτε ακόμη: Κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο κάνει μασάζ στα πέλματα των ποδιών της.. Μόλις μάθετε το λόγο θα το κάνετε και εσείς!

Βάλτε τα τέσσερα δάχτυλα πάνω στον αστράγαλο, στην εσωτερική πλευρά των ποδιών σας, όπως φαίνεται στην εικόνα και κάντε μασάζ σε αυτήν την περιοχή για περίπου 10 λεπτά.

Μπορείτε να κάνετε μασάζ και στα δύο πόδια σας. Το μασάζ αυτό μπορεί να σας φέρει πολλά θετικά αποτελέσματα, όπως:

– μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τον εμμηνορροϊκό κύκλο σας

– μπορεί να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματός σας

Δείτε ακόμη: Πείτε αντίο στους ξηρές περιοχές του σώματος σας με απλούς φυσικούς τρόπους

-θα δράσει έναντι στις ορμόνες σας και να ανακουφίσει την ευαίσθητη περιοχή σας

– θα σας βοηθήσει με το φούσκωμα και τα πεπτικά προβλήματα

– θα ενθαρρύνει τη σεξουαλική σας επιθυμία

Δείτε ακόμη: Μπουκωμένη μύτη; Δοκιμάστε αυτό το μασάζ.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε και να δείτε τα ευεργετικά αποτελέσματά του! Αν τα οφέλη του δεν λειτουργούν σε εσάς, υπάρχουν πολλά μασάζ να δοκιμάσετε που είναι ευεργετικά όχι μόνο για το σώμα σας αλλά και για το μυαλό σας!

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close