Μόσιαλος: Εμβόλιο Κορονοϊόυ και άτομα με υποκείμενα νοσήματα.

Μόσιαλος: Εμβόλιο Κορονοϊόυ και άτομα με υποκείμενα νοσήματα.            Ο  Καθηγητής πολιτικής υγείας κύριος  Ηλίας Μόσιαλος με ανάρτηση του στο Facebook εξηγεί, τι γίνεται με το εμβόλιο και τους ανθρώπους που έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Δείτε επίσης : Κλειστά σχολεία μέχρι και τα φώτα

Ο  Κορονοϊός έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Υπάρχουν άνθρωποι που τον βιώνουν σαν μια απλή ίωση ,άλλοι με πιο βαριά συμπτώματα και άλλοι τελείως συμπτωματικοί. Εκείνοι που πρέπει να προέχουν περισσότερο είναι οι  ομάδες της τρίτης ηλικίας και εκείνοι με υποκείμενα νοήματα. Τα άτομα αυτά θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο κατά του  Κορονοϊόυ χωρίς δεύτερη σκέψη σύμφωνα με τους γιατρούς.

Ο  Καθηγητής πολιτικής υγείας κύριος  Ηλίας Μόσιαλος εξηγεί με ανάρτηση του στο Facebook:

Εμβολιασμός και άτομα με υποκείμενα νοσήματα.

Σε αναμονή για τις εγκρίσεις των εμβολίων από τον ευρωπαϊκό οργανισμό…

Δημοσιεύτηκε από Ηλίας Μόσιαλος στις Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close