Ο φούρνος μικροκυμάτων προκαλεί μια ασθένεια που όλοι μας αγνοούμε...

Πάνω από το 90% των Αμερικάνων προετοιμάζουν το φαγητό τους στο φούρνο μικροκυμάτων.

Τα μικροκύματα έχουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα που κυκλοφορούν μέσω των τροφίμων, τα οποία κινούνται, δονούνται και θερμαίνουν τα μόρια ως απάντηση στην ακτινοβολία μικροκυμάτων.

Η Μάγνητρον στους φούρνους μικροκυμάτων παράγει αυτά τα κύματα. Αυτή η ενέργεια αλλάζει την πολικότητα των μορίων, και τα θετικά μόρια γίνονται αρνητικά. Αυτή η πολικότητα έχει την ικανότητα να αλλάξει εκατομμύρια φορές κάθε δευτερόλεπτο στα μικροκύματα.

Δείτε ακόμη: Πεντακάθαρος και αστραφτερός φούρνος μικροκυμάτων με 2 απλούς τρόπους!

Αυτοί οι φούρνοι βομβαρδίζουν κυριολεκτικά τα μόρια των τροφίμων, και αυτά τα πολωμένα μόρια ακτινοβολούν στην ίδια συχνότητα. Ναι, ακτινοβολούν εκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο.

Με αυτο το τρόπο ζεσταίνετε το φαγητό μας. Προκαλεί «δομική ισομέρεια,» επίσης.. Μήπως γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα είδος δομικής βλάβης των μορίων των τροφίμων.

Ο Δρ Hans Hertel, βιολόγος και επιστήμονας τροφίμων, και οι συνεργάτες του πραγματοποίησαν μια μελέτη στην οποία ασχολήθηκαν με την επίδραση των μικροκυμάτων. Η μελέτη διήρκεσε οκτώ εβδομάδες και συμμετείχαν οκτώ συμμετέχοντες. Αυτοί ζούσαν σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον.

Δείτε ακόμη: 10 ΚΟΛΠΑ που κάνει ο φούρνος μικροκυμάτων σας και θα σας λυσουν τα χερια!! (PHOTOS)

Έτρωγαν ωμά τρόφιμα, προετοιμασμένα τρόφιμα, και γεύματα από το φούρνο μικροκυμάτων. Μετά από κάθε γεύμα, έκαναν τεστ στο αίμα των συμμετεχόντων στη μελέτη. Τα τρόφιμα που είχαν μπει στο φούρνο μικροκυμάτων τροφίμων άλλαξε το αίμα τους. Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό;

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Μήπως ο φούρνος μικροκυμάτων δεν ζεσταίνει όλο το φαγητό σας;

Λοιπόν, οι φούρνοι μικροκυμάτων λειτουργούν με τα μόρια του νερού. Η τροφή δεν περιέχει ίσες ποσότητες νερού σε κάθε μέρος της, και το φαγητό σας καταλήγει να θερμαίνεται άνισα.

ο φούρνους μικροκυμάτων προκαλεί την ανάπτυξη του καρκίνου και άλλων θανατηφόρων ασθενειών. Αυτός μειώνει τη θρεπτική αξία των τροφίμων και βλάπτει την υγεία μας.

Μια άλλη μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ εξέτασε την επίδραση των μικροκυμάτων στο ανθρώπινο γάλα. Ένας από τους επιστήμονες εξήγησε οτι, «Όταν βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων το ανθρώπινο γάλα, ακόμη και σε μια αργή ρύθμιση, μπορεί να καταστρέψει μερικές από τις πιο σημαντικές ουσίες, οι οποίες καταπολεμούν τις ασθένειες.» Πρόσθεσαν επίσης ότι το μητρικό γάλα μετά το φούρνο μικροκυμάτων μεταβάλλεται αρκετά.

Στις αρχές του 1991, ένα νοσοκομείο στην Οκλαχόμα κατέληξε σε δίκη. Το νοσοκομείο κέρδισε την αγωγή μετά από έναν από τους ασθενείς τους έχασαν τη ζωή τους αφού θέρμανε το αίμα του στο  φούρνο μικροκυμάτων.

Το 1976, ρωσική κυβέρνηση απαγόρευσε τη χρήση των φούρνων μικροκυμάτων, λόγω των αρνητικών βλαβερών τους συνεπειών στη συνολική υγεία και ευεξία.

Δείτε ακόμη: 5 κόλπα μαγειρέματος στο φούρνο μικροκυμάτων που θα σας πάρουν τα μυαλά!

Η τακτική χρήση του φούρνου μικροκυματων στα τρόφιμα προκαλεί μόνιμες ζημιές στον εγκέφαλο . Καθώς «μειώνει» τα ηλεκτρικά ερεθίσματα του εγκεφάλου σας.

Η τακτική χρήση των μικροκυμάτων αυξάνει τον αριθμό των μη φυσιολογικών κυττάρων καρκίνου στο σώμα.

Η θέρμανση των τροφίμων στα μικροκύματα μειώνει επίσης και τα ανόργανα άλατα, τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά ή ταμεταβάλλει σε βαθμό όπου το σώμα δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

Τα μικροκύματα συνδέονται με την αυξημένη συχνότητα εμφάνισης όγκων του στομάχου και του εντέρου. Αυτό μπορεί να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τόσοι πολλοί Αμερικανοί έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του παχέος εντέρου.

Τα μικροκύματα επίσης, αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα με την αλλαγή των λεμφογάγγλιων και του ορού του αίματος.

Η υπερβολική χρήση αυτής της οικιακής συσκευής επηρεάζει τη μνήμη, τη συγκέντρωση τη συναισθηματική σταθερότητα, και τη νοημοσύνη.

Αν βάζετε στα μικροκύματα το γάλα και τα δημητριακά δημητριακά , τοτε αυτό θα σας δώσει καρκινογόνες ουσίες αντί των αμινοξέων.

Με τη θέρμανση των κατεψυγμένων φρούτα σας στο φούρνο μικροκυμάτων μπορείτε να λάβετε καρκινογόνες ουσίες αντί για γλυκοζίτη και γαλακτοζίτη. Ακόμη και η μικρότερη έκθεση σε ωμά, μαγειρεμένα και κατεψυγμένα λαχανικά μετατρέπει τα φυτικά αλκαλοειδή σε καρκινογόνες ουσίες.

Για να συνοψίσουμε, ο φούρνους μικροκυμάτων προκαλεί την ανάπτυξη του καρκίνου και άλλων θανατηφόρων ασθενειών. Αυτός μειώνει τη θρεπτική αξία των τροφίμων και βλάπτει την υγεία μας.

Οι κίνδυνοι του από τους φούρνους μικροκυμάτων:

Πηγή: goodmorningcenter.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close