Προσοχή! Οι Γιατροί Προειδοποιούν: Πετάξτε ΑΜΕΣΩΣ τα φτηνά Σφουγγαράκια του Μπάνιου. Δείτε ΓΙΑΤΙ…

Όταν μπαίνετε στο ντους, με τι καθαρίζεστε συνήθως; Το πιθανότερο είναι με το σφουγγαράκι μπάνιου. Είναι σίγουρα ο πιο εύκολος και χαλαρωτικός τρόπος… αλλά πόσο καθαρό είναι το πράγμα με το οποίο πλένεστε;

Όπως θα δείτε, δεν είναι όσο καθαρό θα ελπίζατε.

Δείτε ακόμα: Παίρνει ένα μαγνήτη και τον βάζει πάνω σε ένα σφουγγάρι Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει..

Το σφουγγαράκι του μπάνιου είναι το καλύτερο μέρος να αναπτυχθούν βακτήρια και έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει διάφορους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Μπορεί να προκαλέσει από δερματικά προβλήματα μέχρι αναπνευστικά, πνευμονία και μολύνσεις των οστών και αρθρώσεων.

Δεν ακούγεται και τόσο καλό, ε;

Προσοχή! Οι Γιατροί Προειδοποιούν: Πετάξτε ΑΜΕΣΩΣ τα φτηνά Σφουγγαράκια του Μπάνιου. Δείτε ΓΙΑΤΙ…
Αυτά τα βακτήρια υπάρχουν ήδη στο σώμα και όταν το τρίβουμε με το σφουγγαράκι μαζεύονται εκεί. Έτσι, μολύνεται και αυτό με την σειρά του και οτιδήποτε άλλο έρθει σε επαφή μαζί του, όπως το σαπούνι.

Πώς να καταλάβετε εάν το σφουγγαράκι σας είναι μολυσμένο; Θα αρχίσει να μυρίζει άσχημα και θα βγάλει μούχλα. Τότε, θα πρέπει είτε να το πετάξετε ή να το καθαρίσετε.

Δείτε ακόμα: Έχεις συμπτώματα περιόδου χωρίς να έχεις περίοδο; Αυτοί είναι οι πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία

Προσοχή! Οι Γιατροί Προειδοποιούν: Πετάξτε ΑΜΕΣΩΣ τα φτηνά Σφουγγαράκια του Μπάνιου. Δείτε ΓΙΑΤΙ…
Ο καλύτερος τρόπος να το καθαρίσετε είναι να το αφήσετε σε ένα μείγμα με 1 μέρος χλωρίνη και 9 μέρη νερό για περίπου 10 λεπτά. Μετά, ξεπλύντε το καλά και αφήστε το να στεγνώσει.

Δείτε ακόμα: Πολλά μελάνια τατουάζ περιέχουν Βαρεα μέταλλα που έχουν συνδεθεί με ένα μεγάλο αριθμό προβλημάτων υγείας

Εσείς το γνωρίζατε αυτό; Χρησιμοποιείτε συχνά τέτοια σφουγγαράκια για το μπάνιο;

Πηγή: true

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close