Τάσος Ιορδανίδης με κορωνοϊό ο ηθοποιός :  Όχι, απλώς μ´ έχει πιάσει αλλά μ´ έχει πάρει και μ’ έχει σηκώσει

Δεν την γλίτωσε  ο Τάσος Ιορδανίδης αφού κόλλησε κορωνοϊό και από ότι φαίνεται το περνάει δύσκολα . Την ανακοίνωση  έκανε ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο instagram.

Έλεγα ότι δε με πιάνει-Δεν ξέρω κι αν υπάρχει e-moji μούτζας να μου το δώσω. Όχι, απλώς μ´ έχει πιάσει αλλά μ´ έχει πάρει και μ’ έχει σηκώσει. Και μέσα σε όλα τα συμπτώματα (πολύ εκνευριστική έως και τρομακτική η απώλεια της γεύσης) να σε πνίγει και το άγχος για γρήγορη ανάρρωση για τις υποχρεώσεις που μένουν πίσω. Όσο για την απομόνωση…Δεν παλεύεται!

Δείτε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη : H συγκινητική πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της

Προφυλαχθείτε, για να περάσετε καλά τις γιορτές σας. Ο covid19 είναι ακόμα εδώ κι ας μπαίνουμε σε λίγο στο 23»

Δειτε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση του ηθοποιού

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Iordanidis (@tasos.iordanidis_)

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close