ποια-προβλήματα υγείας-δημιουργεί-το-τζιν παντελόνι-

Τι μπορεί να συμβεί στην υγεία σας αν φοράτε τζιν όλη μέρα. Πώς μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας το τζιν παντελόνι αν το φοράτε όλη μέρα;

Τα τζιν παντελόνια είναι παντελόνια άνετα που ταιριάζουν με σχεδόν όλα τα ρούχα της ντουλάπας μας και μπορούμε να τα φοράμε σε κάθε καθημερινή περίσταση. Είτε στην δουλειά, είτε στην σχολή, είτε στο σχολείο, είτε ακόμη και μέσα στο σπίτι ή στο κέντρο, μπορούμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι.

Όμως το τζιν παντελόνι όσο άνετο κι αν φαίνεται ότι είναι, δεν σημαίνει ότι δεν βλάπτει την υγεία αν το φοράμε όλη την μέρα. Οι γιατροί πολλά χρόνια τώρα προειδοποιούν, ότι δεν πρέπει να φοράμε τζιν παντελόνια όλη την μέρα. Σήμερα θα μάθουμε πως ακριβώς επηρεάζει το σώμα μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Τι μπορεί να συμβεί στην υγεία σας αν φοράτε τζιν όλη μέρα: Μπορεί να προκαλέσει πόνο στα πόδια σας.

Όσο μοντέρνο κι αν είναι το στενό τζιν σας, είναι καλύτερα να μην το φοράτε όλη την μέρα αδιάκοπα. Μέσα στην μέρα πρέπει να το βγάλετε και να φορέσετε πιο άνετα και φαρδιά παντελόνια. Κι αν δεν προλαβαίνετε μέσα στην μέρα, τουλάχιστον όταν γυρίζετε σπίτι να το βγάλετε αμέσως.

Το να ξοδεύετε πολύ χρόνο μέσα στη μέρα φορώντας στενά τζιν, ειδικά αν κινείστε ή κάθεστε  οκλαδόν συχνά, μπορεί να βλάψει τους μύες και τα νεύρα στα πόδια σας.

Δείτε ακόμα Πόνος στη μέση : Ποιες σοβαρές ασθένειες μπορεί να κρύβει

Ο συνδυασμός στενών τζιν και στενών ζωνών μπορεί επίσης να προκαλέσει μούδιασμα, πόνο και μυρμήγκιασμα στο μπροστινό μέρος των μηρών σας, μια κατάσταση γνωστή και ως σύνδρομο Skinny Pant.

ποια-προβλήματα υγείας-δημιουργεί-το-τζιν παντελόνι-

Τι μπορεί να συμβεί στην υγεία σας αν φοράτε τζιν όλη μέρα: Μπορεί να επιβραδύνει την κυκλοφορία του αίματος σας.

Το αγαπημένο σας τζιν μπορεί να είναι το αγαπημένο σας παντελόνι για κάθε περίσταση, αλλά αν έχετε βιώσει ποτέ την αίσθηση των βαριών και κουρασμένων ποδιών, είναι καλύτερα να επιλέξετε πιο άνετα παντελόνια.

Το να φοράτε ρούχα που είναι πολύ περιοριστικά και στενά γύρω από τη μέση μπορεί να μειώσει την κυκλοφορία του αίματος σας και να δυσκολέψει τις φλέβες σας να αντλήσουν αίμα.

ποια-προβλήματα υγείας-δημιουργεί-το-τζιν παντελόνι-

Τι μπορεί να συμβεί στην υγεία σας αν φοράτε τζιν όλη μέρα: Μπορεί να προκαλέσει καούρα.

Πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι το τζιν σας μπορεί να αφήσει βαθιές και ευαίσθητες ραβδώσεις γύρω από τη μέση σας αν το φοράτε για πολύ ώρα. Τα στενά ρούχα που σπρώχνουν στην κοιλιά μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν παλινδρόμηση οξέος, ένα από τα πιο κοινά εντερικά προβλήματα από το οποίο υποφέρουν πολλοί άνθρωποι.

Δείτε ακόμα Εξάψεις: Οι πιθανές αιτίες που τις προκαλούν

Και ακόμα κι αν είστε απόλυτα υγιείς και δεν είστε εξοικειωμένοι με την επώδυνη καούρα, εξακολουθείτε να έχετε την πιθανότητα να εμφανίσετε παλινδρόμηση εάν φοράτε στενά ρούχα τακτικά για μια περίοδο 2 εβδομάδων.

ποια-προβλήματα υγείας-δημιουργεί-το-τζιν παντελόνι-

Τι μπορεί να συμβεί στην υγεία σας αν φοράτε τζιν όλη μέρα: Μπορεί να επηρεάσει τη στάση του σώματος.

Ενώ το να φοράτε στενό τζιν μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο “περήφανοι”, μακροπρόθεσμα, μπορεί πραγματικά να σας κάνει να καμπουριάσετε.

Τα στενά τζιν διαταράσσουν την υγιή ισορροπία μεταξύ της πλάτης και των γοφών σας και επειδή μπορούν να προκαλέσουν υπερβολική κάμψη της πλάτης, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στους δίσκους της σπονδυλικής στήλης.

ποια-προβλήματα υγείας-δημιουργεί-το-τζιν παντελόνι-

Τι μπορεί να συμβεί στην υγεία σας αν φοράτε τζιν όλη μέρα: Δεν είναι καλό για την αναπαραγωγική σας υγεία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα στενά τζιν είναι κλασικά, αλλά το να τα φοράς σε καθημερινή βάση μπορεί πραγματικά να αυξήσει τον κίνδυνο να εμφανίσεις ορισμένες λοιμώξεις και ερεθισμούς. Ένα από αυτά είναι η αιδοιοδυνία, μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από χρόνιο πόνο στην ιδιωτική σας περιοχή.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες που φορούν στενά τζιν 4 ή περισσότερες φορές την εβδομάδα έχουν περισσότερες από διπλάσιες πιθανότητες να αναπτύξουν αιδοιοδυνία σε σχέση με εκείνες που δεν φορούν ποτέ στενά παντελόνια.

ποια-προβλήματα υγείας-δημιουργεί-το-τζιν παντελόνι-

All photos via: brightside.me

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την υγεία στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close