10 τρόποι με τους οποίους το σπίτι σου σκοτώνει την ερωτική σου ζωή

Το σπίτι σας όσο παράξενο και να σας ακούγεται μπορεί να σκοτώσει την ερωτική σας λίμπιντο. Αν το δωμάτιο σας το κρεβάτι σας ή η ντουλάπα σας είναι βρώμικα ή μυρίζουν κάπως περίεργα μπορούν να σκοτώσουν την ερωτική σας ζωή. Δείτε λοιπόν τα 10 πιο κοινά εμπόδια μια μη ικανοποιητικής σεξουαλικής ζωής μέσα στο σπίτι και πάρτε λύσεις από ειδικούς προκειμένου να κρατήσετε την ερωτική σας ζωή ζωντανή.

Η ακαταστασία

10-tropi-me-tous-opious-to-spiti-sou-mpori-na-skotosi-tin-erotiki-sou-zoi1_

”Η ακαταστασία είναι σαν την κακοσμία του στόματος,την κακοσμία του σώματος και δείχνει λες σαν να μην ξέρεις να φιλάς”σύμφωνα με την ειδική ζωής και οργάνωσης Dana Korey ιδρύτρια του away with clutter ” Αν το σπίτι σου είναι χάλια τότε το αγόρι σου θα αναρωτιέται τι άλλο μπορεί να είναι χάλια με την ζωή σου” ”Αν μένετε μαζί και το κρεβάτι σας είναι γεμάτο με απλήρωτους λογαριασμούς, γεμάτο με ρούχα, και μισοτελειωμένα σχέδια το μυαλό σας θα ”φωνάζει” κάνε την μπουγάδα πλήρωσε τους λογαριασμούς και αν δεν μπορείς να χαλαρώσεις δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα.” Οπότε αν θες μια υγιή σεξουαλική ζωή δεν έχεις παρά να καθαρίσεις το σπίτι σου!

Οικογενειακές φωτογραφίες στο δωμάτιό σου

10-tropi-me-tous-opious-to-spiti-sou-mpori-na-skotosi-tin-erotiki-sou-zoi2_

”Το καταλαβαίνουμε αγαπάς τους γονείς σου ,τα παιδιά σου, τα αδέρφια σου αλλά το να τους έχεις και δίπλα σου κατά την ερωτική συνεύρεση δεν είναι και το καλύτερο.”Κράτησε φωτογραφίες μόνο με εσένα και τον σύντροφο σου στο δωμάτιό σου” λέει ο ειδικός στο φένκ σούι  Salvator Manzi. Βάλτε φωτογραφίες που είστε σε διακοπές ή αν δεν θέλεις να βάλεις φωτογραφίες με εσάς δεν έχεις παρά να βάλεις φωτογραφίες με τοπία από την φύση. Καθώς μην ξεχνάτε αυτό θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπετε με το που μπαίνετε στο δωμάτιο σας και θα επηρεάσει την ερωτική σας λίμπιντο.

Δείτε ακόμη:Σεξ: Ποιες είναι οι πιο συχνές φαντασιώσεις των Ελλήνων;

Απομακρύνετε την τεχνολογία από το δωμάτιο σας

10-tropi-me-tous-opious-to-spiti-sou-mpori-na-skotosi-tin-erotiki-sou-zoi3_

”Απομακρύνετε όλη την τεχνολογία από την φωλίτσα σας. Οι τηλεοράσεις , τα κινητά, το ipad δεν έχουν θέση μέσα στο δωμάτιο σας. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μέσα στο δωμάτιο σας είναι ένα ξυπνητήρι. Μετακινήστε τα κινητά σας να φορτίσουν στο μπάνιο και κρατήστε την ερωτική σας φωλιά μόνο για εσάς τους δύο μακριά από όλα” λέει η σύμβουλος πολιτισμού και τρόπου ζωής Christine Eisner.

Tα δώρα από πρώην

10-tropi-me-tous-opious-to-spiti-sou-mpori-na-skotosi-tin-erotiki-sou-zoi4_

”Τα δώρα από το πρώην μπορεί να παγώσουν τη ερωτική σας ζωή καθώς μπορεί να σας υπενθυμίζουν συνέχεια το πρώην σας συνέχεια.”είναι λες και έχετε δέσει κάτι πάνω στο δάκτυλό σας σφικτά έτσι ώστε να σας θυμίζει τι οτι θέλετε κάτι”. Απομακρύνετε λοιπόν τα δώρα, δώστε τα σε ένα φίλο ή σε ένα συγγενή.” λέει ο Manzi. Τώρα είστε με τον νέο τι δουλειά έχει ο πρώην άλλωστε;; Για να είναι πρώην είναι για κάποιο λόγο, έτσι δεν είναι;;;;

Απομακρύνετε όλη την τεχνολογία από την φωλίτσα σας. Οι τηλεοράσεις , τα κινητά, το ipad δεν έχουν θέση μέσα στο δωμάτιο σας

Βρώμικο μπάνιο

10-tropi-me-tous-opious-to-spiti-sou-mpori-na-skotosi-tin-erotiki-sou-zoi5_

Στο μπάνιο πολλά μπορεί να πάνε στραβά. Μαλλιά στις αποχετεύσεις, άλατα, υπολείμματα σαπουνιού κάνουν το σεξ στο μπάνιο μακρινό όνειρο. Η Korey λέει είχε ένα πελάτη ο οποίος άφηνε τα βρώμικα ρούχα της γυμναστικής του πάνω στο νιπτήρα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει την ερωτική του ζωή. Τελικά βρήκαν με τη γυναίκα του την λύση και άφηνε τα ρούχα του στο καλάθι απλύτων έτσι ζωντάνεψε και πάλι την ερωτική τους λίμπιντο. Αλλά και οι κακές οσμές παίζουν ρόλο στο μπάνιο. Αν θέλετε μια καλή σεξουαλική ζωή αγοράστε ένα ωραίο άρωμα για το μπάνιο σας και κρατήστε το καθαρό!

Δείτε ακόμη: Άλλο αγάπη και άλλο σεξ

Λάθος μέγεθος κρεβατιού

10-tropi-me-tous-opious-to-spiti-sou-mpori-na-skotosi-tin-erotiki-sou-zoi6_

Το μέγεθος του κρεβατιού παίζει μεγάλο ρόλο. ”Ένα διπλό κρεβάτι δεν μπορείς να το μοιραστείς άνετα αλλά ένα κρεβάτι υπέρδιπλο μπορεί να σας κρατήσει μακρυά. Το υπέρδιπλο κρεβάτι μπορεί να σας κάνει να κοιμάστε ο ένας στην μια άκρη και ο άλλος στην άλλη. Οπότε αν έχετε τέτοιο ξεκινήστε τον ύπνο σας με μια σφικτή αγκαλιά,” λέει ο Manzi. Αλλά και το κρεβάτι με υπερφορτωμένα μαξιλάρια μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα στο να σας φέρει πιο κοντά λέει η Eisner. Έτσι απομακρύνετε τα περιττά μαξιλάρια προκειμένου να κάνετε την φωλιά σας πιο προσιτή.

Αν δεν βρίσκεται τα αξεσουάρ για το σεξ

10-tropi-me-tous-opious-to-spiti-sou-mpori-na-skotosi-tin-erotiki-sou-zoi7_

Τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει περισσότερο το σεξ από το να ψάχνετε εκείνη την ώρα  το που έχετε βάλει τα kinky αξεσουάρ για το sex ή το προφυλακτικό. ”Αν έχετε παιδιά γνωρίζουμε οτι αυτά είναι αντικείμενα που δεν πρέπει να τα έχετε σε εμφανές μέρος ,για αυτό να έχετε στο μυαλό σας οτι θα πρέπει να τα βάλετε σε κάποιο κουτάκι το οποίο μπορεί να κλειδώνει κιόλας ώστε να τα έχετε σε ένα σημείο προκειμένου να μην τα ψάχνετε εκείνη την στιγμή.”. Κοιτάξτε να τα τοποθετήσετε κάπου που θα το γνωρίζει και ο σύντροφος σας προκειμένου μην χαλάσετε την ατμόσφαιρα της στιγμής.

Ο υπερβολικός φωτισμός

10-tropi-me-tous-opious-to-spiti-sou-mpori-na-skotosi-tin-erotiki-sou-zoi8_

Εκτός αν σας αρέσει να το κάνετε πάντα στο σκοτάδι, αλλιώς βρείτε τρόπους ώστε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα με απαλό φωτισμό.”Ο υπερβολικός φωτισμός μπορεί να καταστρέψει την ερωτική διάθεση”, λέει η Eisner. Ανάψτε κεριά ,το τζάκι αν έχετε, ένα χαμηλωμένο αρκετά φωτιστικό προκειμένου να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Δείτε ακόμη:Μοιραίοι έρωτες που έγραψαν ιστορία

Η αποθήκευση κάτω από το κρεβάτι

10-tropi-me-tous-opious-to-spiti-sou-mpori-na-skotosi-tin-erotiki-sou-zoi9_

Σύμφωνα με το φένκ σούι το κρεβάτι σας πρέπει να είναι καθαρό από κάτω.” Καθώς το υποσυνείδητο σας γνωρίζει τι έχετε από κάτω και τα φέρνει στο μυαλό σας χωρίς να το θέλετε” λέει ο Manzi. Αν δεν έχετε χώρο και πρέπει οπωσδήποτε να αποθηκεύσετε πράγματα κάτω από το κρεβάτι σας βάλτε ότι συνδέεται με τον ύπνο όπως κλινοσκεπάσματα, πιτζάμες κτλ.Αν θέλετε να κρατήσετε την ερωτική σας διάθεση οτι δεν σας προκαλεί αίσθημα ξεγνοιασιάς δεν μπορεί να μπει κάτω από το κρεβάτι σας.

Ένα αντισεξουαλικό δωμάτιο

10-tropi-me-tous-opious-to-spiti-sou-mpori-na-skotosi-tin-erotiki-sou-zoi10_

Ξέρετε γιατί τα δωμάτια στα ξενοδοχεία σας ανεβάζουν την λίμπιντο; Γιατί είναι καθαρά, άνετα έχουν ωραία μαξιλάρια και γενικότερα είναι τακτοποιημένα. Κάντε και εσείς την κρεβατοκάμαρα σας ένα όμορφο καταφύγιο με άνετο κρεβάτι και ζεστά μαξιλάρια που θα σας θέλουν να το μοιραστείτε στην αγκαλιά του συντρόφου σας. ”Τα παλιά σεντόνια και κρεβάτια σας δημιουργούν ακριβώς τα αντίθετα συναισθήματα” λέει η Korey. Δημιουργείστε μέσα στο δωμάτιο την αίσθηση που θα σας κάνει να ανεβαίνετε και πνευματικά και ψυχικά.

Close