3χρονο-παιδί-το-έσκασε-από-το-σπίτι-για-να-πάει-στους-γείτονες-

3χρονος μπόμπιρας το έσκασε από το σπίτι του & πήγε στους γείτονες να παίξει. Αυτός ο μπόμπιρας το έσκασε από το σπίτι του αξημέρωτα για να πάει στους γείτονες να παίξει.

Ο χειρότερος φόβος κάθε γονιού είναι να χάσει το παιδί του. Φαίνεται όμως πως στην προκειμένη αυτή η μητέρα είναι τυχερή που έχει τόσο καλούς γείτονες. Ο 3χρονος μπόμπιράς της, δεν δίστασε να το σκάσει από το σπίτι προτού καλά καλά βγει ο ήλιος για να πάει στους γείτονες να παίξει.

Δείτε ακόμα Αλμπινισμός: Οι 2 αδερφές που μαγεύουν με την ομορφιά τους (Εικόνες)

Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθουμε πως έγινε γνωστή η ιστορία του μικρού μπόμπιρα, τις αντιδράσεις του κοινού αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τον 3χρονο μπόμπιρα. Για γέλια και για…κλάματα αυτή η ιστορία. Διαβάστε παρακάτω:

3χρονος μπόμπιρας το έσκασε από το σπίτι του & πήγε στους γείτονες να παίξει

Η ιστορία με τον 3χρονο μπόμπιρα έγινε γνωστή μέσα από το βίντεο που ανέβασε η μητέρα του, στο TikTok. Η μητέρα από την Φλόριντα, Alex Doehr μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της και όχι μόνο στο Tiktok ένα βίντεο που δείχνει τον 3χρονο γιο της να το σκάει από το σπίτι και να επισκέπτεται τους γείτονες για να παίξει.

Το απόσπασμα το κατέγραψε μία από τις κάμερες παρακολούθησης που εγκατέστησε η οικογένεια έξω από το σπίτι. Ο μικρός λοιπόν στο βίντεο φάνηκε να ξεκλειδώνει την πόρτα του σπιτιού και να φεύγει προς το σπίτι των γειτόνων. Μάλιστα ο μικρός χτύπησε το κουδούνι…κύριος.

3χρονο-παιδί-το-έσκασε-από-το-σπίτι-για-να-πάει-στους-γείτονες-

Photo via: newsweek.com

Η γειτόνισσα – μία νεαρή γυναίκα -, άνοιξε την πόρτα νυσταγμένη και…έκπληκτη και φυσικά πήρε τον μικρό στην αγκαλιά της και τον πήγε και πάλι στο σπίτι του, ενημερώνοντας τους γονείς του.

Δείτε ακόμα Locklan Samples: Το αγοράκι που έγινε viral

Η μητέρα ανέβασε το βίντεο με την λεζάντα “Είμαι απίστευτα ευγνώμων για τους καταπληκτικούς μου γείτονες σήμερα (και πάντα)! Συγγνώμη για το πρωινό ξύπνημα σαββατιάτικα. Θα εγκαταστήσω πιο ψηλά την κλειδαριά για να μη τη φτάνει”.

3χρονο-παιδί-το-έσκασε-από-το-σπίτι-για-να-πάει-στους-γείτονες-

Photo via: letoshop.gr

Οι χρήστες στο Tiktok αντιμετώπισαν το βίντεο χιουμοριστικά και οι αντιδράσεις τους ήταν αρκετά θετικές. Αν σκεφτούμε όμως ότι πλέον το βίντεο δεν υπάρχει, ίσως και να είχε και πολλές αρνητικές αντιδράσεις. Μπορεί να ήταν αστείο, αλλά ήταν αστείο μόνο επειδή η οικογένεια είχε καλούς γείτονες. Σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν δραματικό.

3χρονο-παιδί-το-έσκασε-από-το-σπίτι-για-να-πάει-στους-γείτονες-

Photo via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close