σφήνωσε-στο-κεφάλι-2χρονου-το-κάθισμα-τουαλέτας-

Απίστευτο: Σφήνωσε το κεφάλι 2χρονου σε κάθισμα τουαλέτας. Απίστευτο κι όμως συνέβη! Σφήνωσε το κεφάλι 2χρονου σε κάθισμα τουαλέτας.

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές τα παιδιά είναι ικανά για απίστευτα πράγματα. Όπως αυτός ο 2χρονος που αποφάσισε να παίξει με το κάθισμα της τουαλέτας, που του είχαν αγοράσει οι γονείς του, με σκοπό ο μικρός να μάθει την τουαλέτα.

Όμως ο 2χρονος δεν ήθελε να μάθει την τουαλέτα. Ήθελε να φορέσει το κάθισμα καπέλο, μέχρι που το κάθισμα από καπέλο έγινε κολάρο. Η αλήθεια είναι πως μπορεί σε εμάς το περιστατικό να φαίνεται τραγελαφικό, αλλά φανταστείτε πως ένιωσε η μητέρα όταν είδε το θέαμα. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να κόψεις την πάνα από ένα παιδί. Όμως φαίνεται πως για την Jodie Soley ήταν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Η μητέρα είχε πάρει ένα εκπαιδευτικό κάθισμα τουαλέτας με σκοπό ο 2χρονος γιος της να μάθει να χρησιμοποιεί σιγά σιγά την τουαλέτα.

Ενώ η ανυποψίαστη μητέρα έκανε δουλειές μέσα στο σπίτι παρατήρησε σε κάποια στιγμή τον μικρό να φοράει το εκπαιδευτικό κάθισμα τουαλέτας στο κεφάλι σαν καπέλο και να χορεύει. Δεν έδωσε σημασία όμως το κάθισμα ξεκίνησε σιγά σιγά να γλιστράει προς τα κάτω και από καπέλο έγινε κολάρο.

σφήνωσε-στο-κεφάλι-2χρονου-το-κάθισμα-τουαλέτας-

Photo via: sofu.com

Βέβαια μπορεί και ο 2χρονος να το έκανε επίτηδες. Όπως και να ‘χει όταν το 2χρονο διαολάκι συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να βγάλει το καθισματάκι από το κεφάλι του πανικοβλήθηκε. Και η προσπάθειες της μητέρας και της γιαγιάς όμως ήταν άκαρπες.

Δείτε ακόμα Μητέρα δέχτηκε επίθεση επειδή άλλαξε την πάνα του παιδιού μέσα σε εστιατόριο

Έτσι η μητέρα αναγκάστηκε να καλέσει την πυροσβεστική. Φυσικά όταν οι πυροσβέστες άκουσαν τον λόγο που έπρεπε να πάνε από το σπίτι, σύμφωνα με την μητέρα ξέσπασαν σε γέλια. Σύμφωνα με την μητέρα και πάλι, λογικά οι πυροσβέστες δεν είχαν δεχθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν παρόμοια κλήση.

σφήνωσε-στο-κεφάλι-2χρονου-το-κάθισμα-τουαλέτας-

Photo via: kemper.gr

Παρόλα αυτά έφτασαν γρήγορα στο σημείο και με μία γρήγορη και εύκολη διαδικασία αφαίρεσαν το καθισματάκι από τον λαιμό του παιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 2χρονος δεν σταμάτησε να γελάει σε όλη την διαδικασία.

Δείτε ακόμα Συγκινητικό: Κουτάβια κράτησαν ζεστό όλο το βράδυ εγκαταλελειμμένο νεογέννητο

Μάλιστα τόσο μεγάλη εντύπωση έκανε το κατόρθωμα του μικρού στους πυροσβέστες που ανέβασαν μία δημοσίευση στο Facebook την ίδια μέρα με την φωτογραφία του παιδιού με το κάθισμα στον λαιμό λέγοντας: «Μια καθόλου συνηθισμένη επιχείρηση διάσωσης. Ευτυχώς, οι διασώστες μας κινήθηκαν γρήγορα και απελευθέρωσαν τον μικρό εγκαίρως!».

σφήνωσε-στο-κεφάλι-2χρονου-το-κάθισμα-τουαλέτας-

Photo via: moms.gr

Photo cover via: lavanguardia.com

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close