συμβουλές-για-να-βελτιώσετε-την-σχέση-σας-

6 μικρά πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τη σχέση σας. 6 μυστικά που μπορούν να βελτιώσουν την σχέση σας.

Όση αγάπη και έρωτας κι αν υπάρχει ανάμεσα σε μία σχέση, είναι ολοφάνερο που χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρηθεί όλο αυτό σε έναν υγιές επίπεδο. Οι ανθρώπινες σχέσεις είτε μιλάς για φιλικές, είτε για οικογενειακές είτε για ερωτικές, είναι σαν ένας αγώνας δρόμο που δεν…θέλουμε να τερματίσει.

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας 6 μικρά πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν την σχέση σας. Αν νιώθετε πως η σχέση έχει βαλτώσει, πως ίσως να την έχει παραμελήσει ή νιώθετε ότι θέλετε να την κάνετε ακόμη πιο ισχυρή αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει. Θέλουμε να πιστεύουμε. Διαβάστε παρακάτω: 

6 μικρά πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τη σχέση σας: Κοιμηθείτε κάτω από ξεχωριστές κουβέρτες.

Υπάρχουν πολλές σκηνές σε ταινίες που απεικονίζουν τον αγώνα ενός ατόμου που τραβάει την κουβέρτα προς την μεριά του, επειδή ο σύντροφός του, του πήρε την κουβέρτα ενώ κοιμόταν. Και αφού γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος, προτείνουμε να επενδύσετε σε ξεχωριστές κουβέρτες ή σεντόνια που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

Δείτε ακόμα Τα σημάδια ενός κακοποιητικού συζύγου

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμα να μοιράζεστε το κρεβάτι και να απολαύσετε τις αγκαλιές, ενώ είστε σίγουροι ότι η κουβέρτα σας θα παραμείνει εκεί που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι.

συμβουλές-για-να-βελτιώσετε-την-σχέση-σας-

6 μικρά πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τη σχέση σας: Αν μπορείτε ας έχετε ξεχωριστά μπάνια

Το μπάνιο είναι συχνά ο πιο ιδιωτικός χώρος του σπιτιού και η κοινή χρήση του μπορεί να είναι μια συνταγή για καταστροφή. Αν κάποιος από εσάς δεν του αρέσει να μοιράζεται ιδιωτικούς χώρους ή κάποιος από εσάς δεν έχει επαρκή χώρο για προϊόντα περιποίησης και πετσέτες ή έχετε διαφορετικές συνήθειες καθαρισμού, τα ξεχωριστά μπάνια μπορούν να λειτουργήσουν για εσάς.

συμβουλές-για-να-βελτιώσετε-την-σχέση-σας-

© Shutterstock / Shutterstock.com, © Shutterstock / Shutterstock.com

6 μικρά πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τη σχέση σας: Συγχρονίστε τα ημερολόγιά σας.

Τα διαφορετικά χρονοδιαγράμματα και οι ώρες εργασίας μπορεί να δυσκολέψουν τον προγραμματισμό των πραγμάτων από κοινού. Έτσι, αυτή η μέθοδος θα εξοικονομήσει πολύ χρόνο και ενέργεια.

Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να θυμάστε σημαντικές ημερομηνίες, όπως γενέθλια και ειδικές περιστάσεις, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συνεπείς χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεστε για αυτό.

συμβουλές-για-να-βελτιώσετε-την-σχέση-σας-

© Depositphotos.com

6 μικρά πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τη σχέση σας: Αντιμετωπίστε τον σύντροφό σας σαν τον καλύτερο  σας φίλο.

Οι άνθρωποι τείνουν να είναι ο πραγματικός εαυτός τους γύρω από τους φίλους τους και να λένε πράγματα χωρίς δεύτερη σκέψη. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι δύσκολο γιατί δεν είναι πάντα εύκολο να πεις στον σύντροφό σου τι σκέφτεσαι και τι νιώθεις.

Ωστόσο, η ηθοποιός Blake Lively πιστεύει πως αυτή είναι η καλύτερη προσέγγιση και πως μάλιστα βοηθάει μέχρι και σήμερα πολύ τον γάμο της με τον  Ryan Reynolds. Είπε ότι του συμπεριφέρεται σαν φίλη και εκείνος της συμπεριφέρεται σαν φίλος.

Δείτε ακόμα Αβοήθητη αγάπη

Αν κάτι την ενοχλεί, λέει, «Ε, αυτό συνέβη. Με στεναχώρησε. Έτσι νιώθω. Τι να κάνω?” Είναι σαν να κάνεις μια περιστασιακή κουβέντα με τον άνθρωπο που εμπιστεύεσαι περισσότερο από όλους.

6 μικρά πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τη σχέση σας: Περάστε μερικές στιγμές χωριστά

Αν και μπορεί να πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας δεν σας προσέχει ή προτιμά να είναι μόνος παρά να κάνει παρέα μαζί σας, αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Για να ανθίσει η σχέση σας, χρειάζεστε και οι δύο χρόνο μόνοι σας.

Το Me-time μας επιτρέπει να επαναφορτίζουμε τις μπαταρίες μας, να χαλαρώνουμε και να είμαστε απλώς ο εαυτός μας. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι εξίσου σημαντικό με το χρόνο μαζί.

6 μικρά πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τη σχέση σας: Μην σταματήσετε να βγαίνετε…ραντεβού

Μετά από χρόνια που είστε μαζί, μπορεί να έχετε περάσει την περίοδο του μήνα του μέλιτος και να έχετε μια σταθερή, άνετη σχέση. Αλλά αν θέλετε να κρατήσετε τη σπίθα ζωντανή, είναι σημαντικό να μην σταματήσετε ποτέ να βγαίνετε με τον αγαπημένο σας.

Όταν βγαίνετε ραντεβού, θα έχετε πάντα κάτι να συζητήσετε, ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε μαζί και κάτι συναρπαστικό να περιμένετε στο επόμενο ραντεβού σας.

All photos via: brightside.me 

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις σχέσεις στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close