Αυτή η παρένθετη μητέρα έμεινε έγκυος ενώ κυοφορούσε το παιδί ενός άλλου ζευγαριού

Πιθανώς δεν γνωρίζατε ότι κάτι τέτοιο ήταν εφικτό: Μια γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος ενώ είναι ήδη έγκυος.

Ναι … ναι και όμως μπορεί να συμβεί. Είναι σπάνιο, αλλά είναι σίγουρα ένα πράγμα που μπορεί να συμβεί επιστημονικά, επειδή πρόσφατα αποδείχθηκε από μια μητέρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες που ήταν έγκυος με το δικό της παιδί, ενώ παράλληλα κυοφορούσε το μωρό ενός ζευγαριού από την Κίνα.
Ο τεχνικός όρος για αυτό το πολύ σπάνιο ιατρικό περιστατικό είναι η «πολλαπλή κύηση», το οποίο, σύμφωνα με το Wikipedia – «μπορεί να συμβεί μόνο όταν υπάρχουν δύο μήτρες, ή όταν ο οιστρικός κύκλος συνεχίζεται μέσω της εγκυμοσύνης. »Πολύ ενδιαφέρον.. έτσι δεν είναι;

Αυτή η παρένθετη μητέρα έμεινε έγκυος ενώ κυοφορούσε το παιδί ενός άλλου ζευγαριού

Δείτε ακόμη: Έγκυος γυναίκα βλέπει στον υπέρηχο έναν «άγγελο» να προσέχει την αγέννητη κόρη της!!!-ΦΩΤΟ

Η Τζέσικα Άλεν δήλωσε στο Inside Edition πως αρχικά πίστεψε ότι περιμένει δίδυμα μετά από ένα υπέρηχο, ο οποίος έδειξε ότι υπήρχαν δύο χτύποι καρδιάς. Αλλά μόνο μετά τη γέννηση, που έλαβε χώρα με καισαρική τομή, έγινε σαφές ότι είχε συμβεί κάτι ασυνήθιστο.

Η Τζέσικα και ο σύζυγός της Τζάσπερ εξέφρασαν ανησυχίες για το γεγονός αυτό, αμφιβολίες για το τι είχε πραγματικά συμβεί και τελικά τα μωρά υποβλήθηκαν σε τεστ DNA

Η Τζέσικα δεν είδε τα δίδυμα μετά την γέννηση τους, οπότε έμεινε έκπληκτη όταν είδε μια φωτογραφία που της έστειλαν οι βιολογικοί γονείς των «δίδυμων» μωρών πριν από την επιστροφή τους στην Κίνα που έδειχνε ότι ένα από τα δίδυμα ήταν πολύ διαφορετικό από το άλλο. Το δέρμα του ήταν πολύ πιο λευκό.

Δείτε ακόμη: Τεστ αίματος προβλέπει αν μια έγκυος θα αποβάλει ή θα γεννήσει πρόωρα

Η Τζέσικα και ο σύζυγός της Τζάσπερ εξέφρασαν ανησυχίες για το γεγονός αυτό, αμφιβολίες για το τι είχε πραγματικά συμβεί και τελικά τα μωρά υποβλήθηκαν σε τεστ DNA όπου επιβεβαιώθηκε ότι ένα από τα παιδιά ήταν βιολογικά δικό τους.

“Ήταν σε ξεχωριστά σάκους”, δήλωσε ο Τζάσπερ στο Inside Edition . Αποδείχθηκε επίσης ότι το παιδί της Τζέσικα και του Τζάσπερ, ένα μικρό αγόρι που ονόμασαν Malachi, ήταν περίπου τρεις εβδομάδες νεότερο από το άλλο μωρό. Δημιουργήθηκε σχεδόν ένα μήνα μετά την εμφύτευση του άλλου μωρού λόγω του ασυνήθιστου γεγονότος ότι η Τζέσικα συνέχιζε να έχει ωορρηξία.

Δείτε ακόμη: H κοπέλα μου γέννησε Αλλά κανείς δεν ήξερε οτι αυτή ήταν έγκυοςΕγώ ποτέ δεν ήθελα παιδιά

Και δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει κάτι τέτοιο. Πέρυσι, μια γυναίκα από την Αυστραλία η Κέιτ Χιλ έμεινε έγκυος δύο φορές μέσα σε 10 ημέρες, παρά το γεγονός ότι είχε κάνει μόνο μια φορά σεξ. Τελικά γέννησε δύο κοριτσάκια την ίδια στιγμή, αλλά αυτά δεν είναι δίδυμα. Τρελό έτσι;

Ο Τζάσπερ και η Τζέσικα έχουν μείνει άφωνοι από την άφιξή του μωρού τους και είναι ευγνώμονες που ενήργησαν για τις υποψίες τους. “Είμαστε σίγουρα ευγνώμονες που είναι μαζί μας”, είπε ο Τζάσπερ. «Περπατάει, προσπαθεί να μιλήσει, είναι έξυπνος, είναι αστείος και τον αγαπάμε μέχρι θανάτου».

Close