Αυτό το νεογέννητο αγκαλιάζει το πρόσωπο της μαμάς του λίγα δευτερόλεπτα μετά την γέννα (vid)

Κάθε μαμά όταν μαθαίνει οτι είναι έγκυος βιώνει μια βαθιά σύνδεση και αγάπη για το νεογέννητο μωρό της. Ωστόσο, δεν είναι πάντα προφανές ότι το συναίσθημα αυτό που βιώνει μια μητέρα είναι αμοιβαίο. Αλλά ένα νεογέννητο μόλις μας απάλλαξε από κάθε αμφιβολία σε ένα viral βίντεο που τραβήχτηκε μόνο δύο δευτερόλεπτα μετά από την γέννα, δείχνοντας τον ισχυρό δεσμό μωρού και μαμάς.

Δείτε ακόμη: Περιποίηση ομφαλού του νεογέννητου μωρού. Ομφαλίτιδα

Στο βιντεάκι αυτό, το νέο νεογέννητο προσκολλάται στο πρόσωπο της μαμάς του, λίγα μόλις δευτερόλεπτα  μετά τη γέννηση του. Αυτό το πλάνο που σε κάνει να λιώνεις, τραβήχτηκε μόλις η Brenda Coelho de Souza καλωσόρισε σε αυτό τον κόσμο το κοριτσάκι της, Agata Ribeiro Coelho, μέσω καισαρικής.

Αυτό το πλάνο που σε κάνει να λιώνεις, τραβήχτηκε μόλις η Brenda Coelho de Souza καλωσόρισε σε αυτό τον κόσμο το κοριτσάκι της

Καθώς η μαμά από τη Βραζιλία βρίσκεται στο χειρουργικό τραπέζι, το νεογέννητο της τοποθετείται δίπλα στο πρόσωπό της , προκειμένου να το συναντήσει για πρώτη φορά και αυτό αμέσως την αγκαλιάζει.

Αυτό το νεογέννητο αγκαλιάζει το πρόσωπο της μαμάς του λίγα δευτερόλεπτα μετά την γέννα (vid)Δείτε ακόμη: Περιποίηση ομφαλού του νεογέννητου μωρού. Ομφαλίτιδα

“Ήταν απίστευτη η στιγμή που η κόρη μου με αγκάλιασε για πρώτη φορά”, δήλωσε η Μπρέντα. “Η ιατρική ομάδα ήταν υπέροχοι και μείναμε όλοι πραγματικά έκπληκτοι που το μωράκι μου αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο στοργικό ήταν μαζί μου.”

Τώρα που είναι 3 μηνών, η Agata είναι ακόμα πολύ μικρή για να εκφράσει στην μητέρα της την αγάπη της, αλλά η Brenda την έχει αισθανθεί ήδη από την πρώτη μέρα!

Close