μπαμπάς-μαθαίνει-ότι-θα-αποκτήσει-τρίδυμα-και-αντιδράει-ξεκαρδιστικά-TikTok-

Αυτός ο μπαμπάς έμαθε ότι θα αποκτήσει τρίδυμα και είχε την πιο ξεκαρδιστική αντίδραση. Η ξεκαρδιστική αντίδραση αυτού του μπαμπά όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει τρίδυμα έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Το να μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς είναι μία είδηση που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα σε γεμίσει χαρά. Παρόλα αυτά όταν μαθαίνεις πως δεν θα έρθει ένα παιδί…αλλά τρία μαζεμένα, τα πράγματα αλλάζουν. Οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι τόσο ακραίες που να καταλήξουν να γίνουν ξεκαρδιστικές.

Δείτε ακόμα Ξεκαρδιστικό: Αυτός ο μπαμπάς λιποθύμησε στον τοκετό της γυναίκας του

Αυτό έγινε και με τον μπαμπά της σημερινής μας ιστορίας. Όταν έμαθε πως η θα γίνει πατέρας τρίδυμων η αντίδρασή του ήταν απλά ξεκαρδιστική και ευτυχώς καταγράφηκε σε βίντεο που κυκλοφόρησε μέσα από το TikTok κι έτσι την…μάθαμε κι εμείς. Διαβάστε παρακάτω: 

Αυτός ο μπαμπάς έμαθε ότι θα αποκτήσει τρίδυμα και είχε την πιο ξεκαρδιστική αντίδραση

Η μητέρα κατέγραψε την ξεκαρδιστική αντίδραση του άντρα της, όταν του ανακοίνωσε πως περιμένει τρίδυμα. Φυσικά το βίντεο ανέβηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και δεν άργησε να γίνει viral σε όλο τον κόσμο.

μπαμπάς-μαθαίνει-ότι-θα-αποκτήσει-τρίδυμα-και-αντιδράει-ξεκαρδιστικά-TikTok-

Στο βίντεο ο μπαμπάς μόλις έχει γυρίσει από την δουλειά του και ξεκινά να κοιτάζει με δυσπιστία τις φωτογραφίες του υπέρηχου. «Αποκλείεται, τι;» ρωτάει τρομαγμένος! Στην αρχή τον πιάνει πανικός, έπειτα γελάει και μετά πανικοβάλλεται ξανά.

Δείτε ακόμα Οι 6 κατηγορίες Ελλήνων μπαμπάδων στις παραλίες – Θα κλάψετε

μπαμπάς-μαθαίνει-ότι-θα-αποκτήσει-τρίδυμα-και-αντιδράει-ξεκαρδιστικά-TikTok-

Αφού η γυναίκα του επιβεβαιώνει τις υποψίες του: ότι δηλαδή περιμένουν τρίδυμα! Στο τέλος του βίντεο μάλιστα, της λέει ότι θα πάθει καρδιακή προσβολή! Οι χρήστες του Tik Tok βρήκαν ξεκαρδιστική την αντίδρασή του ωστόσο, οι περισσότεροι παραδέχτηκαν ότι και οι ίδιοι έτσι θα έκαναν αν τους τύχαινε κάτι τέτοιο.

μπαμπάς-μαθαίνει-ότι-θα-αποκτήσει-τρίδυμα-και-αντιδράει-ξεκαρδιστικά-TikTok-

@ruby.luna.twinsies #multiples #funny #parents #laugh #triplets#dadtobe ♬ original sound – Ruby and Luna

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τον μπαμπά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close