μπαμπάς-ξεγέννησε-το-παιδί-και-το-επανάφερε-στη-ζωή-

Υπέροχος: Μπαμπάς ξεγέννησε την γυναίκα του και επανάφερε στην ζωή το βρέφος. Αυτός ο μπαμπάς όχι μόνο ξεγέννησε την γυναίκα του αλλά επανάφερε και στην ζωή το βρέφος.

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται τον τοκετό τους σε ένα μαιευτήριο με ανθρώπους που γνωρίζουν και εμπιστεύονται. Ακόμη κι αν το μαιευτήριο δεν αποτελεί λύση για μερικές από αυτές, οι άνθρωποι που έχουν τις κατάλληλες γνώσεις είναι σίγουρα στο πλάνο τους, είτε μιλάμε για τοκετό στη μπανιέρα, είτε στο σπίτι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι καμία γυναίκα δεν θα ήθελε τον άντρα της ή οποιοδήποτε άλλον άνθρωπο χωρίς γνώσεις, να την ξεγεννήσει. Όμως πολλές φορές αυτές οι…ατυχείς στιγμές κάνουν τους ανθρώπους να καταλάβουν τα όριά τους και να φέρουν την οικογένεια ακόμη πιο κοντά.

Δείτε ακόμα Υπέροχος: Μπαμπάς ξεγέννησε την γυναίκα του στο σπίτι παίρνοντας οδηγίες από το τηλέφωνο

Όπως έτυχε σε ένα ζευγάρι από την Σκωτία, τον Tony και την Alex, που ενώ βρίσκονταν στο εξοχικό τους, η 34 εβδομάδων έγκυος γυναικά, ξεκίνησε να γεννάει και ο μόνος που μπορούσε να την βοηθήσει ήταν ο…άντρας της Alex. Διαβάστε παρακάτω:

Υπέροχος: Μπαμπάς ξεγέννησε την γυναίκα του και επανάφερε στην ζωή το βρέφος

Η Alex και ο Tony έκαναν τις διακοπές τους μαζί με τον μεγάλο τους γιο στο εξοχικό της στην Σκωτία όπως η γυναίκα ξύπνησε μέσα στην νύχτα με έντονους πόνους. Πήγε στο μπάνιο και διαπίστωσε ότι είχαν σπάσει τα νερά ενώ ήταν ακόμη 34 εβδομάδων.

Μάλιστα η μητέρα μπορούσε να πιάσει το κεφάλι οπότε ξύπνησε έντρομη τον σύζυγό της, για να την βοηθήσει. Εκείνος πανικοβλήθηκε ακόμη περισσότερο από τον πρόωρο τοκετό της γυναίκας του και κάλεσε αμέσως το 166. Όμως ο γιος τους ήταν εξαιρετικά βιαστικός.

μπαμπάς-ξεγέννησε-το-παιδί-και-το-επανάφερε-στη-ζωή-

Η μητέρα, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, σε αντίθεση με τον Tony. Έτσι καθοδήγησε τον άντρα της για το πως να ξεγεννήσει το νέο μέλος της οικογένειας. Όμως τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά όταν το παιδί γεννήθηκε. Το ζευγάρι γρήγορα διαπίστωσε ότι το βρέφος δεν ανταποκρινόταν.

Δείτε ακόμα «Θέλω να ζήσω μέχρι τα 105 για να τον δω να αποφοιτά», η ιστορία του γιατρού που έγινε πατέρας στα 83

Ο Tony ευτυχώς βρισκόταν σε επικοινωνία με τους διασώστες κι εκείνοι τον καθοδήγησαν για το τι έπρεπε να κάνει για να σώσει το βρέφος. Ο μπαμπάς λοιπόν έκανε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση στο παιδί, μέχρι που το βρέφος ξεκίνησε να αναπνέει.

μπαμπάς-ξεγέννησε-το-παιδί-και-το-επανάφερε-στη-ζωή-

Σύμφωνα με τους διασώστες, «Η Alex τα πήγε περίφημα εκείνη την ημέρα. Ωστόσο, ο Tony ξεπέρασε τον εαυτό του! Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μας είπε πως η γυναίκα του γεννά στο σπίτι, ξέραμε πως έπρεπε να μείνουμε μαζί του, έστω και τηλεφωνικά, για να τον βοηθήσουμε.

Η άσχημη τροπή που πήρε ο τοκετός ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μας και βάλαμε τα δυνατά μας να τον καθοδηγήσουμε σωστά. Το ζευγάρι συνεργάστηκε πολύ καλά τόσο μεταξύ του όσο και με μας και έσωσαν το νεογέννητο αγοράκι τους», κατέληξαν.

Δείτε ακόμα Μπαμπάς ξεγέννησε την γυναίκα του μέσα στο αμάξι

Αυτός ο υπέροχος μπαμπάς στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με το παραπάνω σε μία κατάσταση που δε θα μπορούσαν όλοι να ανταπεξέλθουν.

μπαμπάς-ξεγέννησε-το-παιδί-και-το-επανάφερε-στη-ζωή-

Αυτό σίγουρα έφερε την οικογένεια ακόμη πιο κοντά και αυτή θα είναι μία ιστορία που θα διηγούνται στα εγγόνια τους. Μόλις το βρέφος ήρθε ξανά στην ζωή η μητέρα και το παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Τέλος καλό όλα καλά!

All photos via: mirror.co.uk

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τον μπαμπά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close