Άγιε-μου-Βασίλη-φέρε-μου-έναν-καλύτερο-μπαμπά-το-συγκινητικό γράμμα-παιδιού-στον-Άγιο Βασίλη-

“Άγιε μου Βασίλη φέρε μου έναν καλό μπαμπά”: Το γράμμα ενός 7χρονου που ραγίζει καρδιές. Το συγκινητικό γράμμα ενός 7χρονου αγοριού στον Άγιο Βασίλη που ράγισε καρδιές.

Όλα τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον που να μην τους λείπει τίποτα. Δυστυχώς όμως οι γονείς είναι σε θέση να επιλέξουν αν θέλουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί ενώ το παιδί δεν μπορεί να επιλέξει ούτε σε ποια οικογένεια θα γεννηθεί ούτε υπό ποιες συνθήκες.

Μπορεί να κλείνουμε τα μάτια στην δυστυχία διότι δεν θέλουμε να πέφτουμε ψυχολογικά, όμως η δυστυχία παραμένει. Ειδικά αυτές τις μέρες των Χριστούγεννων και της πρωτοχρονιάς που λέμε όλοι ότι είναι μία χαρούμενη περίοδος και που πρέπει να δείχνουμε αγάπη και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, εμείς κλείνουμε ακόμη περισσότερο τα μάτια.

Δείτε ακόμα Για σένα γονιέ της μονογονεϊκής οικογένειας που θα κάνεις Χριστούγεννα μόνο με τα παιδιά σου

Διότι ζούμε σε μία εποχή που μας ενδιαφέρει περισσότερο η διασκέδαση από το να αντιμετωπίσουμε την δυστυχία κατάματα και να αναλάβουμε δράση. Ζούμε σε μία εποχή που περιμένουμε τα Χριστούγεννα και την  Πρωτοχρονιά  για να δείξουμε αγάπη και ακόμη και τότε η αγάπη που δείχνουμε δεν είναι προς τον συνάνθρωπο, αλλά προς τα υλικά αγαθά.

Όσο εμείς κλείνουμε τα μάτια μας, παιδιά και μεγάλοι εκεί έξω υποφέρουν. Όπως ο 7χρονος Μπλέικ και η μητέρα του όπου έπεσαν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πατέρα του Μπλέικ. Ο Μπλέικ λοιπόν ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη έναν καλύτερο μπαμπά και το γράμμα του, έκανε τον γύρω του διαδικτύου. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία του μικρού Μπλέικ

Η μητέρα του και ο Μπλέικ ζούσαν για χρόνια στο ίδιο σπίτι με έναν κακοποιητικό σύζυγο και πατέρα. Μάλιστα πριν λίγο καιρό ο πατέρας του Μπλέικ χτύπησε τόσο άσχημα την μητέρα του, που εκείνη φοβήθηκε για την ζωή της και πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι μαζί με τον Μπλέικ.

Πλέον ζουν σε ένα καταφύγιο για κακοποιημένες γυναίκες, όμως ο Μπλέικ ακόμη φοβάται τον πατέρα του. Αποφάσισε λοιπόν να γράψει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη που φυσικά δεν πίστευε ότι θα το διάβαζε τόσος κόσμος. Στο γράμμα αναφέρει αυτά που πέρασε από τον πατέρα του και εκείνος και η μητέρα του.

Ζητάει από τον Άγιο Βασίλη να του φέρει έναν καλύτερο μπαμπά γιατί μπορεί πλέον να ζει μακριά του όμως ακόμη τον φοβάται. Το γράμμα το ανέβασε στο Facebook το το μη κερδοσκοπικό καταφύγιο SafeHaven. Το γράμμα του Μπλέικ κατάφερε να ραγίσει καρδιές.

Δείτε ακόμα Πέρσι τα Χριστούγεννα έχασα τον άντρα μου και φέτος δεν ξέρω πως θα καταφέρω να γιορτάσω

Μάλιστα το  μη κερδοσκοπικό καταφύγιο SafeHaven ανέφερε πώς δεν περίμενε ποτέ η ανάρτηση του Μπλέικ να βρει τέτοια απήχηση από τον κόσμο. Το ευχάριστο είναι ότι πλέον μητέρα και γιος μένουν στο SafeHaven και είναι ασφαλείς. Διαβάστε παρακάτω το γράμμα του:

«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι μας. Ο μπαμπάς μου είναι τρελός. Εμείς κάναμε όλες τις δουλειές κι εκείνος έκανε πάντα ό,τι ήθελε. Η μαμά είπε ότι είναι ώρα να πάμε σε ένα πιο ασφαλές μέρος όπου δεν χρειάζεται να φοβόμαστε.

Εγώ, όμως, είμαι ακόμα φοβισμένος. Δεν θέλω να μιλάω στα άλλα παιδιά. Θα έρθεις αυτά τα Χριστούγεννα; Δεν έχουμε κανένα από τα πράγματά μας εδώ. Μπορείς να μου φέρεις μερικά βιβλία, ένα λεξικό, μία πυξίδα και ένα ρολόι; Θέλω επίσης να μου φέρεις έναν πολύ πολύ πολύ καλό μπαμπά.

Με αγάπη, Blake».

Άγιε-μου-Βασίλη-φέρε-μου-έναν-καλύτερο-μπαμπά-το-συγκινητικό γράμμα-παιδιού-στον-Άγιο Βασίλη-

Photo via: in.gr

Photo cover via: cbn.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close