Άγιος Γεώργιος Λιχάδος-παραλία-στην-βόρεια Εύβοια-διακοπές 2023-Καλοκαίρι 2023-

Η παραλία Άγιος Γεώργιος Λιχάδας βρίσκεται στην Εύβοια και πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες και μαγευτικές παραλίες της Εύβοιας. Το Καλοκαίρι 2023 αξίζει να την επισκεφθούμε.

Μετά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στην βόρεια Εύβοια το Καλοκαίρι του 2020, όλο το νησί έχει ανάγκη την στήριξη του κόσμου. Είπαμε λοιπόν να σας προτείνουμε έναν μαγευτικό προορισμό που βρίσκεται στην Εύβοια. Μιλάμε για την παραλία Άγιος Γεώργιος Λιχάδος.

Μία παραλία με μαγευτικά, κρυστάλλινα νερά, που τα τελευταία χρόνια παίρνει όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα. Θα λατρέψεις να κολυμπάς στα νερά της αλλά και να εξερευνήσεις την όλη τοποθεσία. Σήμερα θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την παραλία Άγιος Γεώργιος Λιχάδος. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2023: Ο καλοκαιρινός προορισμός έκπληξη που κοστίζει λιγότερο από 3 ευρώ

Το χωριό Άγιος Γεώργιος, δημιουργήθηκε ιστορικά τον 19ο αιώνα από ανθρώπους που αναζητούσαν την ηρεμία της ψυχής τους, μακριά από τον κόσμο ενώ πολλοί ήταν και οι κάτοικοι της Λιχάδας που μετακόμισαν στον Άγιο Γεώργιο.

Άγιος Γεώργιος Λιχάδος-παραλία-στην-βόρεια Εύβοια-διακοπές 2023-Καλοκαίρι 2023-

Photo via: voriaevia.gr

Ο Άγιος Γεώργιος λοιπόν, γεωγραφικά είναι δίπλα στην Λιχάδα και είναι χωριό της βόρειας Εύβοιας. Πρόκειται για έναν μικρό, παραλιακό οικισμό που πήρα το όνομά του από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, η οποία βρίσκεται στο κέντρο του χωριού.

Πρόκειται για ένα ήρεμο ψαροχώρι, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, που βρέχεται από τα νερά του βόρειου Ευβοϊκού. Έχει μία υπέροχη παραλία, που δεν είναι οργανωμένη και αποτελεί την τέλεια επιλογή για ανθρώπους που θέλουν οικογενειακές, ήρεμες διακοπές, σε μέρη με πλούσια φυσική ομορφιά και όχι συνωστισμό.

Άγιος Γεώργιος Λιχάδος-παραλία-στην-βόρεια Εύβοια-διακοπές 2023-Καλοκαίρι 2023-

Photo via: eviagreece.gr

Δείτε ακόμα Το ελληνικό νησί με τα πιο βαθιά νερά στη Μεσόγειο: Η άγρια ομορφιά του προκαλεί δέος

Αξίζει να σημειωθεί ότι το χωριό του Αγίου Γεωργίου είναι ένας υπέροχος προορισμός και για την Άνοιξη και συγκεκριμένα τον Απρίλιο, αφού στις 23 Απριλίου στο χωριό διοργανώνεται ένα μεγάλο πανηγύρι. Όμως και τον Ιούλιο διεξάγεται η Ναυτική Εβδομάδα και μέσα στον Αύγουστο υπάρχει η γιορτή της σαρδέλας με πανηγύρια κι άλλες εκδηλώσεις.

Άγιος Γεώργιος Λιχάδος-παραλία-στην-βόρεια Εύβοια-διακοπές 2023-Καλοκαίρι 2023-

Photo via: evima.gr

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε όλα τα άρθρα για τις διακοπές στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close