Δείτε τι σημαίνει αν δείτε μια μωβ πεταλούδα σε κάποιο μαιευτήριο

Μια απώλεια δεν μπορείς να την διαχειριστεις πάντα εύκολα…Πόσο μάλλον αν είναι του παιδιού σου..

Η Millie και ο σύντροφος της Lewis ήταν ενθουσιασμένοι όταν έμαθαν ότι εκείνη ήταν έγκυος. Αλλά όταν πήγαν για υπέρηχο και έμαθαν ότι θα έκαναν δίδυμα, έπαθαν πλάκα. Ήταν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα.

Η οικογένεια της Millie είχε πολλά δίδυμα κι εκείνη ήταν περήφανη και ενθουσιασμένη που θα συνέχιζε την παράδοση. Ενώ όμως γιόρταζαν αυτό το νέο, ο γιατρός τους ράγισε την καρδιά. Ένα από τα αγέννητα δίδυμα είχε μια πάθηση με το όνομα ανεγκεφαλία. Η Millie και ο Lewis έκλαψαν…

Το ζευγάρι ανακάλυψε για πρώτη φορά ότι κάτι δεν πάει καλά με την Skye στο υπερηχογράφημα της 12ης εβδομάδας. Η Millie περίμενε δίδυμα, όμως οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι η Skye υπέφερε από μια πάθηση που ονομάζεται ανεγκεφαλία και δεν θα καταφέρει να γεννηθεί. Έτσι, πήραν την απόφαση να συνεχίσουν την εγκυμοσύνη και να δώσουν τη δυνατότητα στη μικρή Callie να δώσει τη δική της μάχη παρά τους αυξημένους κινδύνους.

Στις 30 εβδομάδες της κύησης, 10 εβδομάδες νωρίτερα, η Millie γέννησε τα κοριτσάκια της. Η Callie μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, ενώ η μικρή Skye κατάφερε να παραμείνει στη ζωή μόνο τρεις ώρες. Η άτυχη μητέρα αισθάνθηκε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της, παρά το γεγονός ότι το ένα από τα δίδυμα κατάφερε να επιζήσει. Όπως αναφέρει η ίδια, είχε 7 μήνες για να προετοιμαστεί γι αυτό και ο πόνος εξακολουθούσε να είναι αδιανόητος.

Δείτε ακόμη Οι 8 πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να κάνετε πλακάκια και πατώματα να λάμπουν! Θα σωθείτε!

Η Millie και ο Lewis ήταν συντετριμμένοι. Αλλά μάζεψαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν την άλλη κόρη τους, την Callie. Παρά την τραγωδία, η ομορφιά αυτού του μωρού αιχμαλώτισε τις καρδιές των γονιών της. Τότε μια άλλη γυναίκα στην εντατική είπε στην Millie κάτι που την έκανε να κλάψει.

“Είσαι τόσο τυχερή που δεν έχεις δίδυμα…” Αυτά τα λόγια την έκαναν να καταρρεύσει. Έτρεξε έξω από το δωμάτιο, κλαίγοντας ανεξέλεγκτα. Εκείνη τη στιγμή θα έγινε τα πάντα για να έχει και τα δύο κορίτσια της, ό,τι κι αν πίστευε εκείνη η κυνική γυναίκα.

Αφού ηρέμησε, η Millie αποφάσισε να κάνει κάτι για να μην ξανασυμβεί αυτή παρεξήγηση και σε άλλους γονείς που έχαναν μωρά στις γέννες. Τότε της ήρθε η ιδέα με την μοβ πεταλούδα. Ένα αυτοκόλλητο με μια μοβ πεταλούδα συμβολίζει ότι ένα μωρό από μια γέννα με πολλά μωρά χάθηκε.

“Κανείς από τους άλλους γονείς δεν ήξερε τι είχε συμβεί με την Skye. Το σχόλιο είναι αθώο και χιουμοριστικό… Δεν μπορούσαν να ξέρουν ότι είχα κάποτε δύο μωρά. Αλλά το σχόλιο με λύγισε. Έτρεξα έξω από το δωμάτιο με δάκρυα και δεν είχαν ιδέα γιατί. Δεν άντεχα να τους πω τι είχε συμβεί.”

“Με ένα απλό αυτοκόλλητο θα μπορούσε να είχε αποτραπεί όλη αυτή η κατάσταση.” Η Millie και ο Lewis έχουν αφοσιωθεί στην ενημέρωση του σκοπού τους και προωθούν το Ίδρυμα Skye High. Τα αυτοκόλλητα με την μοβ πεταλούδα εμφανίστηκαν σε νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο χάρη στην δημιουργική σκέψη τους.

Παρ’όλο που δεν μπορούν να φέρουν την Skye πίσω, ξέρουν ότι μπορούν να βοηθήσουν και άλλους γονείς που περνάνε το ίδιο. Και τους κάνει να νιώθουν καλύτερα. “Δεν θα μπορέσω ποτέ να σταματήσω κάτι τέτοιο, αλλά όσο πιο πολύ υποστήριξη στέλνουμε και βάζουμε πράγματα όπως τα αυτοκόλλητα, τόσο καλύτερα θα είναι.

Δείτε τι σημαίνει αν δείτε μια μωβ πεταλούδα σε κάποιο μαιευτήριο

Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να περάσει κανείς. Η Millie και ο Lewis έχουν δημιουργήσει μια σελίδα για συγκέντρωση δωρεών προκειμένου να βοηθήσουν και άλλες οικογένειες να ξεπεράσουν παρόμοιες καταστάσεις.

Δείτε ακόμη Κιάνου Ριβς: Οι τραγωδίες και οι θάνατοι που στιγμάτισαν τη ζωή του και οι θεωρίες συνωμοσίας ότι είναι αθάνατος

Στόχος τους αρχικά ήταν να δημιουργήσουν ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα με το όνομα Skyes για την υποστήριξη του Νοσοκομείου Kingston, αναφορικά με το έργο που προσφέρει σε γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του τοκετού. Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να δημιουργηθεί μια φιλανθρωπική οργάνωση αρκετά μεγάλη για να υποστηρίξει κι άλλες οικογένειες σε εθνικό επίπεδο.

Close